بخش Multiplayer برای Mass Effect 3

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behrooz

کاربر سایت

در این چند ماه اخیر شایعات زیادی پیرامون بخش Multiplayer بازی Mass Effect 3 شنیده میشد.به نظر میرسد این موضوع حقیقت دارد.
شماره ی جدید از مجله ی Xbox 360 World حاوی اطلاعاتی از مراحل جدید در Mass Effect 3 و همچنین اولین اطلاعات از بخش Multiplayer می باشد !!
با توجه به این خبر باید به زودی شاهد رونمایی رسمی Bioware از بخش مالتی پلیر بازی باشیم.

البته این تمام خبر نیست.

شماره ی جدید مجله حاوی یک پیش نمایش مفصل از بازی Hitman: Absolution خواهد بود و همان طور که در اسکن مجله میبینید ، شاهد رونمایی اطلاعات و تصاویر جدید از بازی خواهیم بود.

و در آخر Halo 4

Source

تصویر بزرگ جلد مجله :

آپدیت :

به نظر میرسه بخش مالتی پلیر بازی Mass Effect 3 برای اولین بار در Gamescom به نمایش در خواهد آمد.قابل بازی بودن آن برای عموم در Gamescom هنوز مشخص نیست.
همچنین در UK Tradeshows که در ماه سپتامبر برگذار میشود برای عموم افراد ، بخش مالتی پلیر قابل بازی خواهد بود.

http://twitter.com/#!/miladesn/status/99629370158755840
http://twitter.com/#!/APZonerunner/status/99628656716038144

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Gow and Amir09
از جمله شرکت هایی که به بازی های بزرگ خودش گند نمیزنه و همیشه به نظر طرفداراش احترام میذاره همین Bioware هست.
من که از اضافه شدن Multiplayer به بازی استقبال میکنم.

DA II معلوم بود .
قبلش اگه می گفتی باز یه چیزی . می ترسم ME هم قربانی هدف جذب طرفدار بیشتر بشه بترکه .

Multiplayer بوسیله یک DLC به بازی اضافه میشه . جای نگرانی نیست . بعد رو این که نمیخ وان خدایی ناکرد پول بگیرن ؟ :دی

با DLC که غیر ممکنه ! :دی احتمالا منظورت Expansion Pack هست !

آخرین ویرایش:
پس مطمئناً Dragon Age 2 یک استثنا حساب میشه....؟!:-/

بله بجز DA II بازی بد دیگه ای از Bioware سراغ داری ؟!!:|

DA II معلوم بود .
قبلش اگه می گفتی باز یه چیزی . می ترسم ME هم قربانی هدف جذب طرفدار بیشتر بشه بترکه .

حالا چون یک DA II اینجوری شده دلیلی نمیشه هر بازی ای به این وضع دچار بشه . مطمئنا Bioware اینقدر شرکت بزرگی هست که از این اشتباهش درس بگیره و دیگه تکرارش نکنه .

حالا هم که مشخص شده جدا از بازی اصلی میاد نگرانیم نسبت به بازی کمتر شده . از Multi هم استقبال میشه .

هر کاری که ea میکنه پشتش یک سیاستی است DA II هم بخاطر عجله ناشر به اون صورت مثل نسخه قبلیش نبود ولی bioware ثابت کرده که تو سبک rpg یک استدیو بینظیر است و شایدم رقیبی برای کارهاش پیدا نشه.

بله بجز DA II بازی بد دیگه ای از Bioware سراغ داری ؟!!:|

حالا چون یک DA II اینجوری شده دلیلی نمیشه هر بازی ای به این وضع دچار بشه . مطمئنا Bioware اینقدر شرکت بزرگی هست که از این اشتباهش درس بگیره و دیگه تکرارش نکنه .

حالا هم که مشخص شده جدا از بازی اصلی میاد نگرانیم نسبت به بازی کمتر شده . از Multi هم استقبال میشه .
دقیقا. Bioware به نظر من شرکت فوق العاده ایی هست و فقط با یه DA II نباید زیر سوالش برد.

دقیقا. Bioware به نظر من شرکت فوق العاده ایی هست و فقط با یه DA II نباید زیر سوالش برد.
شرکت خوبی هست اما مطمئنم از طرف EA داره بهش فشار میاد که سریع تر بازی رو بدن بیرون همونطور که برای DAII این فشار بود و عجله ی تیم تو داستان بازی بخصوص موج میزد .

• Like
Reactions: AsaraymA

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or