بخش Multiplayer برای Mass Effect 3

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behrooz

کاربر سایت

در این چند ماه اخیر شایعات زیادی پیرامون بخش Multiplayer بازی Mass Effect 3 شنیده میشد.به نظر میرسد این موضوع حقیقت دارد.
شماره ی جدید از مجله ی Xbox 360 World حاوی اطلاعاتی از مراحل جدید در Mass Effect 3 و همچنین اولین اطلاعات از بخش Multiplayer می باشد !!
با توجه به این خبر باید به زودی شاهد رونمایی رسمی Bioware از بخش مالتی پلیر بازی باشیم.

البته این تمام خبر نیست.

شماره ی جدید مجله حاوی یک پیش نمایش مفصل از بازی Hitman: Absolution خواهد بود و همان طور که در اسکن مجله میبینید ، شاهد رونمایی اطلاعات و تصاویر جدید از بازی خواهیم بود.

و در آخر Halo 4

Source

تصویر بزرگ جلد مجله :

آپدیت :

به نظر میرسه بخش مالتی پلیر بازی Mass Effect 3 برای اولین بار در Gamescom به نمایش در خواهد آمد.قابل بازی بودن آن برای عموم در Gamescom هنوز مشخص نیست.
همچنین در UK Tradeshows که در ماه سپتامبر برگذار میشود برای عموم افراد ، بخش مالتی پلیر قابل بازی خواهد بود.

http://twitter.com/#!/miladesn/status/99629370158755840
http://twitter.com/#!/APZonerunner/status/99628656716038144

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Gow and Amir09
باید جالب باشه مخصوصا نحوه ی ارتباط با بقیه ی خیلی جالب از اب در میاد .
راستی این مجله رو از کجا میشه دانلود کرد .

فقط مجله pc gamer رو قبول دارم اگه این خبر در اون مجله قابل رویت بود این خبر رو قبول میکنم و دیگر هیچ :d

دوست من تمام مجله ها گیمو میتوانی هر ماه از میهن دانلود. دانلود کنی با کیفیت بالا

• Like
Reactions: Bax
مثل اينكه اين فقط برای فروش بوده و اين مجله اومده همون شايعاتی كه بوده رو جمع كرده يك مولتی پلير هم بهش اضافه كرده.

"Well, if you believe the rumours - which we certainly do - ME3 will have MP. According to various sources, there will be a batch of 3 player co-op missions that run parallel to the main story, with each player assuming the role of a single squad mate. It seems likely that this will happen, and it'll form part of EA's Online Pass system. However devs have been known to ditch MP during development in the past, if it doesn't work..."

من که خیلی دوست دارم Multiplayer داشته باشه . فقط به شرطی که به Single لطمه ای وارد نشه و کار روی اونو بی کم و کاستی انجام بدن . نه اینکه بگن چون Multi بهش اضافه کردیم سرمون شلوغ بود و نتونستیم مثلا زیاد رو داستان بازی تمرکز کنیم .

کلاً این Multiplayer هم دردسری شده... انگار آیه نازل شده همه بازی ها مولتی هم داشته باشن...

انشا... ماریو هم بخش انلاینشو ردیف کنه ،جمعشون جمعه:d

امیدوارم تاخیر تو عرضه بازی برای بهتر کردن بخش Single باشه....نه اضافه کردن Multi...

از جمله شرکت هایی که به بازی های بزرگ خودش گند نمیزنه و همیشه به نظر طرفداراش احترام میذاره همین Bioware هست.
من که از اضافه شدن Multiplayer به بازی استقبال میکنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or