بخش چند نفره The last of us تاییدشد.

• Thread starter Thread starter pxc33
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

pxc33

کاربر سایت
در طی مصاحبه ای که Neil Druckmann کارگردان بازی The last of us با Gamestrailer داشت بخش چند نفره این بازی را تایید کرد.
این مصاحبه کوتاه بود و حدود 3 دقیق بود ولی میشد اطلاعاتی از این بازی بدست آورد.اطلاعاتی در مورد داستان و کارکترها
یکی از دوستان جوئل(شخصیت اصلی بازی)هنگام مرگش از او درخواست می کند که از الی دخترش مراقبت کند.بازی بیشتر در اطراف دو شخصیت اصلی بازی(جوئل و الی)می چرخد ولی شخصیت های جدیدی که وارد بازی میشوند برای خود داستانی مختصر و کوتاه دارند.
منبع
The-last-of-us-610x400.jpg

آره درسته من PS3 ندارم ولی خوب این خیلی بازی شاخی وانحصاری های سونی ماهن.The last of us بیشترین جایزه های E3رو گرفت(تقریبا از همه ی سایت های مهم و غیر مهم)و بیشترین شانس رو بازی بهترین بازی 2013 داره.ماهم Ps3 می خریم انقدر ما ایکس باز های حسرت به دل(انحصاری شاخ)رو اذیت نکنید.
حالا تاراحت نشو:دی
معمولا کسانی که فقط X360 دارند فن بازی های PS3 نیستن.حالا یه نفر پیدا شده قانون نانوشته ی بازیسنتر شاملش نمیشه:دی

کوشن فن های ماکرو که میگفتن The last of us مولتی نداره جذاب نیست God of war تازگی نداره Beyond همون DLC برای Heavy rain ?!

اقا ول کن حوصله داریا!!واناییم که از beyondانتقاد کردن یکیش خودم بودم ولی بازم خوشم میاد از بازی هر انتقادی که تخریب کردن نیست باز دعوا راه نندازین اینجا خواهشا

اقا ول کن حوصله داریا!!واناییم که از beyondانتقاد کردن یکیش خودم بودم ولی بازم خوشم میاد از بازی هر انتقادی که تخریب کردن نیست باز دعوا راه نندازین اینجا خواهشا
ول كن مرتضي جان با وجود اين بازي ديگه كسي جرات زير سوال بردن رو نداره;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or