بخش داستانی RE 6 حدود 30 ساعت خواهد بود

MαMαSαN

کاربر سایت
re6-4.jpg

​

یکی از شرکت های ژاپنی کاپکام که در ساخت نسخه ی ششم از سری بازی های Resident Evil نقش دارد، در مصاحبه ای با سایت Now Gamer اعلام کرد که بخش داستانی بازی در بهترین حالت ممکن حدود 30 ساعت طول خواهد کشید. هر سه شخصیت بازی قابل استفاده هستند و دوستداران بازی می توانند بازی را با هر سه شخصیت تمام کنند و پایان های مختلف سه شخصیت را تماشا کنند.

جناب آقای Eiichiro Sasaki (کارگردان بازی) در طی مصاحبه گفت: " اگر بخواهیم داستان این بازی را با نسخه ی پنجم مقایسه کنیم، باید بگوییم که بسیار طولانی تر از نسخه ی پنجم است. داستان هر شخصیت با توجه به موقعیت آن، زمان زیادی از بازی را به خود اختصاص خواهد داد که این در مقایسه با نسخه ی پنجم بسیار کمتر است. تمام داستان بازی در کشور چین اتفاق خواهد افتاد و هر شخصیت مراحل مجزای خود را دارند. البته در این بین مراحل مشترکی هم وجود دارند که هر سه شخصیت آن را تجربه خواهند کرد اما مطمئنآ مراحل هر شخصیت در نوع خود جالب خواهد بود. البته این را هم بگوییم که شما مجبور نیستید هر سه شخصیت را تجربه کنید "

3 تا سناریوی که کاملا جداگونه داره؟ اگه اینطوریه که من حرفم رو پس میگیرم. من فکر کردم کلهم بازی سناریوش 30 ساعته ( کل سینگل مد سرهم ) که خب بده اونطوری. منتها اگه هر کدوم جدا هستن نه آقا مشکلی نیست :دی!

3 تا سناریوی که کاملا جداگونه داره؟ اگه اینطوریه که من حرفم رو پس میگیرم. من فکر کردم کلهم بازی سناریوش 30 ساعته ( کل سینگل مد سرهم ) که خب بده اونطوری. منتها اگه هر کدوم جدا هستن نه آقا مشکلی نیست :دی!

بله هر سناریو حدود 10 ساعت میشه.

بسیار هم عالی>:d< بهترین خبر ممکن.... من نمیدونم چرا بعضیا مخالفه این قضیه ان ؟:-/ خوب ما تا حداقل 3 سال دیگه و شروع نسل بعد که رزیدنت اویل7 بیاد دیگه رزیدنت اویلی نداریم.. هر سناریو هم فکر کنم به طور متوسط 10 ساعتی مدت زمان داشته باشه. اونایی که ناراضین سالی یکدونه سناریوشو تموم کنن!!!:d اینجوری براشون تکراری هم نمیشه!:d

آقا احتمالش خیلی خیلی کمه اینی که میخوام بگم نکنه قسمت بازی با لئون معما های زیاد وجود داشته باشه به همین جهت مخلوط با قسمت های اکشنش انقدر طول میکشه آخه 30 ساعت بازی اونم فقط اکشن کمی غیر منطقیه البته بیشتر فکر کنم چیری که گفتم شبیه به رویا باشه ..........

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or