بخش تک نفره GeOW3 بین 10 - 12 ساعت

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
gears31.jpg

بر طبق آخرین مصاحبه صورت گرفته با جناب Chris Wynn مدیر تولیدی و یکی از طراحان Gears of War 3 تایید شد بخش کمپین (تک نفره) این عنوان بین زمان 10 تا 12 ساعت بطول خواهد انجامید.

طی مصاحبه با VideoGameWriters.com در مراسم PAX East, جناب Wynn گفت
"من ضمانت خواهم کرد که این بهترین بخش تک نفره در سری گیرز آو وار تاکنون خواهد بود, بین 10 - 12 ساعت از ابتدا تا پایان ادامه خواهد داشت و این زمان در مقایسه با دو نسخه قبلی بیشتر است. در بازی با بسیاری از صحنه های بزرگ و واقعاً خوب در روایت داستانی رو به رو میشوید. عاشق ش خواهید شد!"

با توجه به اینکه اکنون اکثر بازی های FPS و شوتر های سوم شخص زمانی کمتر از 8 ساعت را به خود اختصاص داده اند چنین مدت زمانی میتواند بسیار خوب باشد. علاوه بر این خانم Karen Traviss نویسنده مربوطه باید مقداری بار عاطفی داستان را بالاتر برده و دیالوگ های بهبود یافته ای را برای بازی در نظر گیرد.

Gears 3 در تاریخ 20 سپتامبر سال جاری بصورت انحصاری برای کنسول X360 عرضه خواهد شد.

آخرین ویرایش:
nice
میگم ده دوازده ساعت گیم پلی بسی عظیم است
رو نرمال تا اخر حرفه که باشی بالا پونزده میخوره
ولی امیدوارم مسه کو اپ گیرز دو افت فریم نداشت هباشه حالت اسپیلیت تصویر

• Like
Reactions: taherism
پ.ن : خیلی رو داستان مانور ندن بهتره بنظرم !
به نظر من داستانش باید در حد خوبی باشه اما تبلیغ براش نکنن منفی میشه عملکرد داستانیش :biggrin1: . مثه KZ نشه که بخاطر داستانش مورد عنایت قرار گرفت .
موافقم!
اگه قراره مثل KZ رو داستان مانور بدن همون ندن بهتره! :d

ببنیم اپیک با این موتورهای خوبی که جدیداً معرفی کرده با این بازی خوبش چه میکنه خدا کنه روی ps3 هم بیاد قبلاً یک چیز هایی در رابطه با تمایلشون گفتند

شماره 2 را تازه تموم کردم واقعا عالی بود :d
بی صبرانه منتظر شماره 3 هستیم
گرافیک بازی هم که خیلی بهتر شده
زمان هم که مناسب هست
در کل همه چیز خوب شده

• Like
Reactions: Gow
وای خدا کی میاد انقدر این بازی خفن بود که نمیشه فراموشش کرد این نیسخه سومش هم تا الان عالی بوده بی صبرانه منتظر تیپ جدید دام هستم خیلی باحال شده:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or