بخش تک نفره GeOW3 بین 10 - 12 ساعت

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
gears31.jpg

بر طبق آخرین مصاحبه صورت گرفته با جناب Chris Wynn مدیر تولیدی و یکی از طراحان Gears of War 3 تایید شد بخش کمپین (تک نفره) این عنوان بین زمان 10 تا 12 ساعت بطول خواهد انجامید.

طی مصاحبه با VideoGameWriters.com در مراسم PAX East, جناب Wynn گفت
"من ضمانت خواهم کرد که این بهترین بخش تک نفره در سری گیرز آو وار تاکنون خواهد بود, بین 10 - 12 ساعت از ابتدا تا پایان ادامه خواهد داشت و این زمان در مقایسه با دو نسخه قبلی بیشتر است. در بازی با بسیاری از صحنه های بزرگ و واقعاً خوب در روایت داستانی رو به رو میشوید. عاشق ش خواهید شد!"

با توجه به اینکه اکنون اکثر بازی های FPS و شوتر های سوم شخص زمانی کمتر از 8 ساعت را به خود اختصاص داده اند چنین مدت زمانی میتواند بسیار خوب باشد. علاوه بر این خانم Karen Traviss نویسنده مربوطه باید مقداری بار عاطفی داستان را بالاتر برده و دیالوگ های بهبود یافته ای را برای بازی در نظر گیرد.

Gears 3 در تاریخ 20 سپتامبر سال جاری بصورت انحصاری برای کنسول X360 عرضه خواهد شد.

آخرین ویرایش:
بفروشِ امساله !
شدیدا منتظرم تا یه بار دیگه لوکاست ارّه کنم ...
کاش میگفتن رو چه درجه سختی ای انقدر زمان میبره .
پ.ن : خیلی رو داستان مانور ندن بهتره بنظرم !

بفروشِ امساله !
شدیدا منتظرم تا یه بار دیگه لوکاست ارّه کنم ...
کاش میگفتن رو چه درجه سختی ای انقدر زمان میبره .
پ.ن : خیلی رو داستان مانور ندن بهتره بنظرم !
به نظر من داستانش باید در حد خوبی باشه اما تبلیغ براش نکنن منفی میشه عملکرد داستانیش :دی . مثه KZ نشه که بخاطر داستانش مورد عنایت قرار گرفت .

من که در حد معقول از داستان بازی انتظار دارم چون هدف تو این دسته بازیها سرگرمی و بخش چند نفره هست!
منظورم اینه توقع حماسه اودیسه و گیل گمش از داستان نداشته باشید.

امیدوارم نشه مثل بقیه ی سازنده ها که میگفتن بازی ما N ساعت زمان میبره وقتی اومد شد N-m ساعت!!:دی
روی حالت عادی. درغیر این صورت یه بازی مثل Ninja Gaiden بین 15 تا "بینهایت" ساعت طول میکشه تموم کردنش (با درنظر گرفتن درجه Master Ninja).
Ninja Gaiden همون حالت عادیش هم همین بازه ی زمانی طول میکشید!!!:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or