بحران Crytek ادامه دارد؛ سازندگان Homefront The Revolution دست از کار کشیدند.

Dante Never Cry

The Awakening Dragon
کاربر سایت
crytek-logo-672x372.jpg

طی گزارشی از سایت Kotaku چهار تن از منابع مرتبط با استودیوی انگلیسی Crytek UK -استودیوی سازنده Homefront: The Revolution- تایید کرده اند که اعضای این استودیو تمام مبلغ بدهکاریشان را دریافت نکرده اند و به گفته دو منبع اعضای استودیو پس از ارائه شکایت نامه رسمی دست از کار کشیده و به خانه هایشان رفتند!

پیشتر نیز خبرهایی در مورد ورشکستگی Crytek و وضعیت نه چندان مناسب مالی این شرکت منتشر شده بود که Cevat Yerli مدیر عامل و رییس کمپانی کرایتک آنها را تکذیب و شایعات دراماتیک شده نامید و از تزریق پول به این کمپانی خبر داد. حال به نظر میرسد مبلغ فوق الذکر کافی نبوده و مشکلات مالی کرایتک همچنان ادامه دارد.

شاید خالی از لطف نباشد که اشاره ای نیز به یکی از شایعات عجیب غریب پیرامون این مسئله، یعنی امکان خریداری شدن Crytek UK توسط Deep Silver داشته باشیم.

منبع

آخرین ویرایش:
مصداق کامل لقمه ی بزرگتر از دهن برداشتن همین کرایتکه اگه تا چند سال پیش به یکی میگفتی کرایتک به وضعیتی میرسه که تو استانه ی ورشکستگی قرار میگیره میگفت غیر ممکنه که یکی از بهترین استدویوهای بازیسازی دنیا که تو تمام زمینه ها پیشروئه کارش به اینجا بکشه اما مدیریت فاجعه ی ابر استاد قرن! جواد یرلی و اشتباه تو سرمایه گذاری رو پروژه هایی که نباید کرایتک واردشون میشد کارشونو به اینجا رسوند در هر صورت امیدوارم کرایتک هیچوقت ورشکست یا بسته نشه هیچ گیمر واقعی دوست نداره استدویویی که یه زمونی شاهکارایی مثل فارکرای و کرایسیس تحویل صنعت گیم داد که تو زمان خودشون از هر نظر شاهکار بودنو و سبک خودشونو جلو بردن بسته شه...

اولین سیستم high end وقتی crysis1 اومده بود بستم (شاید 13-14 سالم بود)
بعدش با crysis2,.... 3 کلی خاطره دارم
الآن هم بعد از گیم پلی بینظیر homefront e3 کلی ذوق زده شدم
امیدوارم مشکلات این شرکت به زودی برطرف بشه....حیفه واقعاَ :(

عجیب نیست؟ کرای‌ تک، خالق یکی از چشم نوازترین موتورهای گرافیک تاریخ به این وضع دچار می شه؟
می دونید، ممکنه دلیلش همین باشه! تنها و تنها چشم نوازترین! شاید اگر می تونست مثل چشم رو احساسات گیمر هم کار کنه، الآن جای بهتری باشه!
معمولا همینه! بازی هائی موندگار هستن که تو ذهن گیمر از نظر داستانی و حماسی جا پیدا می کنن!
کرایتک ثابت کرد که حتی در دنیای گیم هم باید همه چیز توازن داشته باشه! داستان و زیبائی بصری در کنار هم! نه فقط زیبائی و بدون محتوا!
نظر شخصی من بود! ممکنه کاملا اشتباه باشه! اما یه موردی هست که همه قبولش دارن! فروش بازی های کرایتک نسبت به زمان و هزینه های ساختش خیلی کمتر بوده! درسته؟
حق بازی های کرایتک این نبود!

با اینکه homefront قبلیو اصن بازی نکردم ولی تریلر گیم پلی این واقعا واقعا به دلم نشست! خیلی عالی بود
امید وارم کرایتک بتونه وضع مالیش رو درست کنه و به قبل برگرده

پ.ن. فکر کنم اگه فرانچایز ryse رو به ماکرو بفروشه ، هم رایز خیلی موفق تر میشه و هم کرایتک میتونه با پولش مقداری خودشو سر و سامون بده

با اینکه homefront قبلیو اصن بازی نکردم ولی تریلر گیم پلی این واقعا واقعا به دلم نشست! خیلی عالی بود
امید وارم کرایتک بتونه وضع مالیش رو درست کنه و به قبل برگرده

پ.ن. فکر کنم اگه فرانچایز ryse رو به ماکرو بفروشه ، هم رایز خیلی موفق تر میشه و هم کرایتک میتونه با پولش مقداری خودشو سر و سامون بده
مگه گیم پلی نشون دادن از home front؟ کی؟ کجا؟ :دی

اینها زیادی رو موتور گرافیکشون هزینه میکنن هیچکی نمیاد سراغش
اینا باید بفهمند گرافیک اولویت اول نیست باید روی بخش های دیگه هم کار کنن

خبر ناراحت کننده ای و میریم سر قضیه بدی این deep silver داره خودشو به فا*ک میده تا مشهور شه :d هر چی ورشکست بشه بگه کی میخواد این رو deep silver میگه من من من :d

به نظرم موفقیت Evolve می تونه تاثیر زیادی در افزایش رقبت سازنده ها به لایسنس کردن انجین کرایتک داشته باشه، یه بازی خاص و پرفروش کاملا می تونه اوضاع انجین رو از این رو به اون رو کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or