بحث پیرامون مجله بازیرایانه

اصلا میگم از این بحث بیام بیرون :دی ! نیما اکثر نقد هاش رو این مدلی مینوسه ! یا از این ور دیوار میوفته و یا اون ورش ! یا از یه بازی خیلی خوشش میاد و الکی بهش بالا میده یا از یه خیلی بدش میاد بهش پایین میده ! مثل همین Dante's Inferno و یا MK VS DCU !

اصلا میگم از این بحث بیام بیرون :دی ! نیما اکثر نقد هاش رو این مدلی مینوسه ! یا از این ور دیوار میوفته و یا اون ورش ! یا از یه بازی خیلی خوشش میاد و الکی بهش بالا میده یا از یه خیلی بدش میاد بهش پایین میده ! مثل همین Dante's Inferno و یا MK VS DCU !
اصلا قبول ندارم دانته نسبت به غنای منبع اقتباسی
از لحاظ داستانی که فجیع و بی شرمانه ضعیف بود
و از لحاظ Presentation و Design و Gameplay هم یک عنوان کاملا متوسط وحتی
در بعضی ابعاد نظیر بعد تکنیکی گرافیک و برخی وجوه گیم پلی یک عنوان ضعیف....
این بازی اونی نبود که از یک اقتباس از از شاهکار dante aligeri و EA و استودیوی موفقی چون
Visceral Games انتظار میرفت...
بالاخره باید یه تفاوت هایی بین نمره ی این اثر ضعیف وشاهکاری مثل DARKSIDERS باشه...

اصلا قبول ندارم دانته نسبت به غنای منبع اقتباسی
از لحاظ داستانی که فجیع و بی شرمانه ضعیف بود
و از لحاظ Presentation و Design و Gameplay هم یک عنوان کاملا متوسط وحتی
در بعضی ابعاد نظیر بعد تکنیکی گرافیک و برخی وجوه گیم پلی یک عنوان ضعیف....
این بازی اونی نبود که از یک اقتباس از از شاهکار dante aligeri و EA و استودیوی موفقی چون
Visceral Games انتظار میرفت...
بالاخره باید یه تفاوت هایی بین نمره ی این اثر ضعیف وشاهکاری مثل DARKSIDERS باشه...
http://forum.bazicenter.com/showpost.php?p=979526&postcount=5354

بحث کش پیدا نکنه ولی برداشت آزاد به قیمت نابودی همه ی مولفه های اثر واقعا بی معنیه...
به نظر من اسمش میشه یه سرقت هنری از نام اثر به قصد سود تجاری ....

تا 2 3 شماره پیش من این حس رو داشتم ولی خب این شماره خوب بود ! ولی حال قبل رو به من نمیده ! نمیدوم چرا ولی خب قدیم به نظرم بهتر بودش .

من هم همین رو میگم این شمارش چون توش Final Fantasy بود یه حس دیگه ای داشت خوب بود . ولی شماره های قبلیش نه .بعد تو مجله چند تا سوتی بود نمیدونم کسی فهمیده بود یا نه ؟

من هم همین رو میگم این شمارش چون توش Final Fantasy بود یه حس دیگه ای داشت خوب بود . ولی شماره های قبلیش نه .بعد تو مجله چند تا سوتی بود نمیدونم کسی فهمیده بود یا نه ؟
چند تا سوتی نوشتاری بود + صفحه بندی FFXIII ! اینا مهماش بودن دیگه ریز نکاتش که برای هر نشریه ای پیش میاد ...

چند تا سوتی نوشتاری بود + صفحه بندی FFXIII ! اینا مهماش بودن دیگه ریز نکاتش که برای هر نشریه ای پیش میاد ...
اخه باید خودشون 3 تا 4 بار هرکی بخونه ببینه اگه بی نقص بود منتشر کنن . تازه علاوه بر اون باز هم بود .

شما اگه این شماره اخر رو بیارید ، صفحه 79 مربوط به بازی های PSP هست و بازی Jak And Daxier رو دارن نقد میکنن تو قسمت کنسول ها بجای این که PSP بزاره کنسول PS2 رو گذاشته . تو شماره های قبلی هم یه دونه تو خبر هاش بود و چند تا دیگه اگه فکر میکنید که دروغ میگم برم مجله رو نگاه کنم و صفحه و جاش رو بگم . :p

اخه باید خودشون 3 تا 4 بار هرکی بخونه ببینه اگه بی نقص بود منتشر کنن . تازه علاوه بر اون باز هم بود .

شما اگه این شماره اخر رو بیارید ، صفحه 79 مربوط به بازی های PSP هست و بازی Jak And Daxier رو دارن نقد میکنن تو قسمت کنسول ها بجای این که PSP بزاره کنسول PS2 رو گذاشته . تو شماره های قبلی هم یه دونه تو خبر هاش بود و چند تا دیگه اگه فکر میکنید که دروغ میگم برم مجله رو نگاه کنم و صفحه و جاش رو بگم . :p
دیگه ایراد بنی اسرائیلی نگیر سینا ! مثلا ناجور ترین سوتی غلط املایی بیوگرافی وانیل بود ! بهزاد نوشته بود مثل سیمان ! اینجا خورده سلیمان !!!!! ولی خب برای هر مجله ای پیش میاد .

فکر میکردم این صفحه معرفی HOPE فقط برای من اشتباه چاپ شده ، نگو همگانی بوده!

------

سینا در مورد BN اینجا جاش نیست ، ولی از نظر من نگیری سود کردی.(فقط خواهشا این بحث رو ادامه ندین):smile:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or