بحث پیرامون مجله بازیرایانه

نمیدونم ! احساس میکنم مانور اصلی مجله تازگی ها روی Preview هست تا Review ! یا مثلا Review بازی های ضعیف PC خیلی زیاد شده و یا به PSP اهمیت داده نمیشه !
البته اینا نظرات شخصی هست .
خب این یک چیز طبیعی هست باید هم روی Preview بیشتر تاکید بشه. مثلا GI هم که بزرگترین مجله گیم جهان هست همیشه روی Preview بیشتر تاکید داشته. PSP هم شماره بعدی زیاد Review داره.

خب این یک چیز طبیعی هست باید هم روی Preview بیشتر تاکید بشه. مثلا GI هم که بزرگترین مجله گیم جهان هست همیشه روی Preview بیشتر تاکید داشته. PSP هم شماره بعدی زیاد Review داره.
آخه بعضی از تحریره ها هم از این بابت راضی نیستن ! بعد به نظرم بازی های خوب و سطح بالا Preview بشه بهتره ! بعد بنده خدا بهزاد Review Dissidia رو 2 ماه پیش نوشت ! جاش باید توی NGII بود ! ولی خب تو اینم نیست ! ظاهرا مجله با این بازی مشکل داره چون سره Previewـش هم قشنگ 6 ماه طول دادن ! دی باید چاپ میشد (ReDe) ولی خب سره Darksiders چاپ شد !:دی

این قضیه Review به نظرم بین ایرانی ها کلا اینطوریه. به شخصه وقتی تو مملکتی زندگی می کنیم که با حداکثر 4 تومن میشه همه بازی های ( به جز PS3 ) تهیه کرد نباید اونقدر برامون Review مهم باشه. اون قضیه هم که میگی سر جا بوده. من به شخصه خبر ندارم اما خودم هم 2 تا Review برای PSP نوشتم 2 ماه پیش که قراره توی شماره بعدی چاپ بشه.

ولي در مقايسه با قسمت قبل مجله خيلي پيشرفت كرده بود. اصلا سير نزولي نداشته!
در ضمن تقريبا هم به موقع اومد... و همين خيلي خوشحال كنندس

ولي dvd اين شماره در حد خود مجله نبود;)
سلام دوست عزیز

به نظر شما تهیه گزارش و مصاحبه از بازی سازها راحتتره یا گذاشتن تریلر، انیمیشن، کمیک بوک و چیزهای دیگه ای که به راحتی در اینترنت پیدا می شه و بدون هیچ زحمتی قابل دانلود هستن؟

مطمئنا گزارش و مصاحبه ارزش خیلی بالایی داره و ممکنه که به مذاق بعضی ها خوش نیاد که از سطحی نگری این افراد ناشی می شه.

به نظر شما تهیه گزارش و مصاحبه از بازی سازها راحتتره یا گذاشتن تریلر، انیمیشن، کمیک بوک و چیزهای دیگه ای که به راحتی در اینترنت پیدا می شه و بدون هیچ زحمتی قابل دانلود هستن؟
مطمئنا گزارش و مصاحبه ارزش خیلی بالایی داره و ممکنه که به مذاق بعضی ها خوش نیاد که از سطحی نگری این افراد ناشی می شه.
گزارش و مصاحبه به خودی خود بد نیستند ولی وقتی به خاطر اونا همه ی تریلر ها,موسیقی بازی ها, پچ ها, درایور هاو... حذف شن یه کم تو ذوق میزنه...محتویات DVD باید متنوع باشه نه فقط یه گزارش خشک و خالی.

گزارش و مصاحبه به خودی خود بد نیستند ولی وقتی به خاطر اونا همه ی تریلر ها,موسیقی بازی ها, پچ ها, درایور هاو... حذف شن یه کم تو ذوق میزنه...محتویات DVD باید متنوع باشه نه فقط یه گزارش خشک و خالی.
برعکس ! توی چند شماره ی پیش تریلر بود و کم کم داشت تکراری میشد ! ولی توی این 2 تا شماره دی وی دی عالی کار شده !
هر ایرادی رو بتونیم توی این 2 شماره بگیریم از دی وی دیش نمیتونیم بگیریم !

آخرین ویرایش:
گزارش و مصاحبه به خودی خود بد نیستند ولی وقتی به خاطر اونا همه ی تریلر ها,موسیقی بازی ها, پچ ها, درایور هاو... حذف شن یه کم تو ذوق میزنه...محتویات DVD باید متنوع باشه نه فقط یه گزارش خشک و خالی. __________________
انصافا حق با شماست
من دلم به محتویات دی وی دی خوش بود!

مجله خوب بود ولی هنوز جای بهتر شدن رو داره,در ضمن یه جمله هایی می دیدم که عین اون جملات تو بازی نما اومده بود.
تحلیل آنچارتد 2 خیلی کوتاه بود و راجع به داستانش خیلی پراکنده صحبت شده بود.
مصاحبه با گرشاسپ هم عالی بود
خیلی ممنون

تحلیل آنچارتد 2 خیلی کوتاه بود و راجع به داستانش خیلی پراکنده صحبت شده بود.
من دیشب با نویسندش صحبت میکردم ! چیزی حدود 20 خطش رو ننوشتن ! در ازاش 2 3 خط مطلب بیخود نوشته بودن ! داستانشم کاملا دنباله هم بود ولی ظاهرا مجله حال نکرده و خواسته گیم پلی و گرافیک رو اول بگه ! در حالی اول به داستان پرداخته شده بود و بعد به گرافیک ! در کل این نوشته ماله بهزاد نیست و فقط Themeـش رو نوشته ! ظاهرا هروقت دلشون بخواد توی نقد ها دستکاری میکنن(منظور نظر من با هیچکس نبود!مشکلی پیش نیاد ...) جالبه که کلیدی ترین و به نظر من جالب ترین جمله ی این نقد حذف شده ! حتی به تیتر نقد هم رحم نکردن ! شد قضیه ی SOC !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or