Trunks
کاربر سایت
نمیدونم ! احساس میکنم مانور اصلی مجله تازگی ها روی Preview هست تا Review ! یا مثلا Review بازی های ضعیف PC خیلی زیاد شده و یا به PSP اهمیت داده نمیشه !از چه جهت میگی !!! دلیلت رو بگو ؟؟؟
البته اینا نظرات شخصی هست .
نمیدونم ! احساس میکنم مانور اصلی مجله تازگی ها روی Preview هست تا Review ! یا مثلا Review بازی های ضعیف PC خیلی زیاد شده و یا به PSP اهمیت داده نمیشه !از چه جهت میگی !!! دلیلت رو بگو ؟؟؟
خب این یک چیز طبیعی هست باید هم روی Preview بیشتر تاکید بشه. مثلا GI هم که بزرگترین مجله گیم جهان هست همیشه روی Preview بیشتر تاکید داشته. PSP هم شماره بعدی زیاد Review داره.نمیدونم ! احساس میکنم مانور اصلی مجله تازگی ها روی Preview هست تا Review ! یا مثلا Review بازی های ضعیف PC خیلی زیاد شده و یا به PSP اهمیت داده نمیشه !
البته اینا نظرات شخصی هست .
آخه بعضی از تحریره ها هم از این بابت راضی نیستن ! بعد به نظرم بازی های خوب و سطح بالا Preview بشه بهتره ! بعد بنده خدا بهزاد Review Dissidia رو 2 ماه پیش نوشت ! جاش باید توی NGII بود ! ولی خب تو اینم نیست ! ظاهرا مجله با این بازی مشکل داره چون سره Previewـش هم قشنگ 6 ماه طول دادن ! دی باید چاپ میشد (ReDe) ولی خب سره Darksiders چاپ شد !خب این یک چیز طبیعی هست باید هم روی Preview بیشتر تاکید بشه. مثلا GI هم که بزرگترین مجله گیم جهان هست همیشه روی Preview بیشتر تاکید داشته. PSP هم شماره بعدی زیاد Review داره.

سلام دوست عزیزولي dvd اين شماره در حد خود مجله نبود![]()
گزارش و مصاحبه به خودی خود بد نیستند ولی وقتی به خاطر اونا همه ی تریلر ها,موسیقی بازی ها, پچ ها, درایور هاو... حذف شن یه کم تو ذوق میزنه...محتویات DVD باید متنوع باشه نه فقط یه گزارش خشک و خالی.به نظر شما تهیه گزارش و مصاحبه از بازی سازها راحتتره یا گذاشتن تریلر، انیمیشن، کمیک بوک و چیزهای دیگه ای که به راحتی در اینترنت پیدا می شه و بدون هیچ زحمتی قابل دانلود هستن؟
مطمئنا گزارش و مصاحبه ارزش خیلی بالایی داره و ممکنه که به مذاق بعضی ها خوش نیاد که از سطحی نگری این افراد ناشی می شه.
برعکس ! توی چند شماره ی پیش تریلر بود و کم کم داشت تکراری میشد ! ولی توی این 2 تا شماره دی وی دی عالی کار شده !گزارش و مصاحبه به خودی خود بد نیستند ولی وقتی به خاطر اونا همه ی تریلر ها,موسیقی بازی ها, پچ ها, درایور هاو... حذف شن یه کم تو ذوق میزنه...محتویات DVD باید متنوع باشه نه فقط یه گزارش خشک و خالی.
البته اینم بگم که بجز تریلر بقیه رو داره ! Game ، OST ، Soft ...انصافا حق با شماست
من دلم به محتویات دی وی دی خوش بود!
من دیشب با نویسندش صحبت میکردم ! چیزی حدود 20 خطش رو ننوشتن ! در ازاش 2 3 خط مطلب بیخود نوشته بودن ! داستانشم کاملا دنباله هم بود ولی ظاهرا مجله حال نکرده و خواسته گیم پلی و گرافیک رو اول بگه ! در حالی اول به داستان پرداخته شده بود و بعد به گرافیک ! در کل این نوشته ماله بهزاد نیست و فقط Themeـش رو نوشته ! ظاهرا هروقت دلشون بخواد توی نقد ها دستکاری میکنن(منظور نظر من با هیچکس نبود!مشکلی پیش نیاد ...) جالبه که کلیدی ترین و به نظر من جالب ترین جمله ی این نقد حذف شده ! حتی به تیتر نقد هم رحم نکردن ! شد قضیه ی SOC !تحلیل آنچارتد 2 خیلی کوتاه بود و راجع به داستانش خیلی پراکنده صحبت شده بود.