من هميشه از خيابون انقلاب (رو به روي قارن)ميگيرم.salam bebakhshid EN minvisam fonte farsi nadare .
man daneshju sari hastam mikham in majale ro begiram age kasi balade bee mamnoon misham .

Halo3 : ODSTکه گویا فنای سونی بهشون بر خورده...:d
نه داداش.خداييش خيلي ضايتكس بود.مخصوصا فن هاي ps3 :biggrin1:

نه داداش.خداييش خيلي ضايتكس بود.
من سر اون والپيپر inFamous نزديك بود از شدت زيباييش اشك دور چشمم جمع بشه.
ولي اين Halo واقعا افتض بود
بحث فن و من بازي در نميارم.اونايي كه Xbox هم دارن موافقن...![]()
Mr Halo Super Fan اصلا ربطی به اینکه بازی Halo هست نداره...Artـی که ازش استفاده کردن مضخرفه...ربطی هم به بازی نداره!اتفاقا منم از زيبايي اين داشت اشك تو چشام جمع ميشد ! :biggrin1:
خب الان من XBOX دارم و 100% باهات مخالفم.
Halo یکی از بهترین شوترهای کنسولیه. حالا اگه شما از science-Fiction خوشت نمیاد دلیل نمیشه بیای اینجا فتوا صادر کنی.
اصلا هم بحث فن بازی نیست. چون اون موقع که هنوز 360 ساخته نشده بود من فن Halo بودم و شماره قبلیا رو رو PC بازی کردم.
نمره هاشم ثابت میکنه و همين طور تعداد طرفداراش و ميزان فروشش !
در ضمن شما تا بازی نکردی بهتره دربارش نظر ندی Mr Ps3 Super Fan :biggrin1:
Mr Halo Super Fan موضوع بخث Halo نیست...Artـی که ازش استفاده کردن مضخرفه...ربطی به بازی نداره...خب الان من XBOX دارم و 100% باهات مخالفم.
Halo یکی از بهترین شوترهای کنسولیه. حالا اگه شما از science-Fiction خوشت نمیاد دلیل نمیشه بیای اینجا فتوا صادر کنی.
اصلا هم بحث فن بازی نیست. چون اون موقع که هنوز 360 ساخته نشده بود من فن Halo بودم و شماره قبلیا رو رو PC بازی کردم.
نمره هاشم ثابت میکنه و همين طور تعداد طرفداراش و ميزان فروشش !
در ضمن شما تا بازی نکردی بهتره دربارش نظر ندی Mr Ps3 Super Fan :biggrin1:
Mr Halo Super Fan موضوع بخث Halo نیست...Artـی که ازش استفاده کردن مضخرفه...ربطی به بازی نداره...
راست میگی من به جز نمایشگاه و دو سه مطلب دیگه که خوشم اومده بود.بقیش دلپسند نبود تازه اشکالای تایپی به چشم میخورد.سلام...
امروز مجله رو گرفتم پوسترش اصلا چيز جالبي نيست.