بحث پیرامون مجله بازیرایانه

از نظر من این نمره برای بازی زیاد ولی باید نقد رو خوند! به هرحال هر منتقدی آزاده نمره ای که میخواد به بازی بده !
انتفاد پذیری هم! باید دید چه انتقادی میشه؟ مطمئنن اگه منطقی باشه منتقد باید بپذیره یا جواب بده به اون انتقاد!!
بله دوست عزیزم من همه چیرو خوندم آخه نقدش هم نقد نبود.مثلا کجای بازی
"پیشرفت بسیار زیاد نسبت به شماره های قبلی"و یا"وجود حالت Open-Ended"در بازی وجود داشت.اگه کال اپن ورلد بشه که باید بریم بمیریم.:-"

سلام
xArash-360 شما یک نقد بنویس...
اومدی vg عضو شدی به همه بچه های تحریریه تهین کردی رفتی....الانم نمی دونم چه جوری e که تو بازی سنتر هستی...البته دیگه vg مهم نیست ..جون همه اومدن بیرون
ولی اخلاق e تو عوض نشد
راستی : اصلا تهینی در این پست نبود...پس اگه ناراحت شدی ببخشید...

فردین درویش (اسمم رو نوشتم که بشناسی)

نه خیر جناب منتقد نمیتونه نمره دلخواه منو شماره رو بده.حالا خودت تحلیل کن ببین آیا واقعا 9.8 حقش بوده؟
در ضمن ایشون اصلا انتقاد پذیر نیستن.:evil:

کی همچین حرفی زده که منتقد باید طبق نظریه های دیگران نمره بده؟!
دوست عزیز خواهشمند است این عبارت رو یکبار دیگه به دقت مطالعه بفرمایید که برگرفته از پست بالاست:
نه خیر جناب منتقد نمیتونه نمره دلخواه منو شماره رو بده
به نظرتون این حرفو من نزدم؟؟!!!
سلام
xArash-360 شما یک نقد بنویس...
اومدی vg عضو شدی به همه بچه های تحریریه تهین کردی رفتی....الانم نمی دونم چه جوری e که تو بازی سنتر هستی...البته دیگه vg مهم نیست ..جون همه اومدن بیرون
ولی اخلاق e تو عوض نشد
راستی : اصلا تهینی در این پست نبود...پس اگه ناراحت شدی ببخشید...

فردین درویش (اسمم رو نوشتم که بشناسی)
بله دوست عزیز VG از اولش هم مهم نبود و تقصیر من بود که رفتم اونجا خودمو درگیر کردم.به من توهین شد وگرنه توهین نمیکردم.آقای BIOHAZARD که نمیدونم شما هستید یا نه خیلی سطح پایین برخورد کردن.یه نفر گفته بود که امتیاز 10 گیم اسپات به GTA IV الکی داده منم سند معتبر ارائه کردم که این بازی 2ومین بازی تاریخه ولی آقای BIOHAZARD طوری رفتار کردن که انگار تا الان بازی نکردن و تازه در جریان قرار گرفتن.
نه خواهش میکنم شما ببخشید ولی خواهشا بگید که شما همون BIOHAZARD معروفید؟

سلام
نه دوست عزیز..امضای من رو ببین...
من Travis ام .و البته دیگه vg نمیرم. اینجا عضو های جدیدش تقریبا همه از vg هستند. و بهتره این بحث همین جا تموم بشه تا با اونا در گیر نشیم.

سلام به عزيزان ، راستش در جريان نيستم بنابراين :
آخرين شماره ای که گرفتم عکس شماره جديد Uncharted رو داشت رو جلدش!
شماره بعديش نيامده؟ کی ایشالا مياد؟

من براي اقاي بهزاد كه مدير سايت هست متاسف هستم كه بخاطر چند وسئله كه حقيقت هم دارند را بيان كردم من را بن كرد واقعا براي اين ادم فقط بايد تاسف خورد

الان مي ايد و من را بن مي كند و مي گويد برو و تو همون مجله بازي نما فعاليت كن ببين كي گفتم چون به جز اين كار كاره ديگري بلد نيست ايشون

من براي اقاي بهزاد كه مدير سايت هست متاسف هستم كه بخاطر چند وسئله كه حقيقت هم دارند را بيان كردم من را بن كرد واقعا براي اين ادم فقط بايد تاسف خورد

الان مي ايد و من را بن مي كند و مي گويد برو و تو همون مجله بازي نما فعاليت كن ببين كي گفتم چون به جز اين كار كاره ديگري بلد نيست ايشون
دوست عزیز الان با این پست هم خیلی به بن نشدنت امیدوار نباش...:biggrin1::biggrin1::biggrin1:

سلام .

سلام به عزيزان ، راستش در جريان نيستم بنابراين :
آخرين شماره ای که گرفتم عکس شماره جديد Uncharted رو داشت رو جلدش!
شماره بعديش نيامده؟ کی ایشالا مياد؟

خوشبختانه بنده از طریق انجمن بازی رایانه متوجه شدم که یکی از عزیزان تحریریه مجله ، تاریخ انتشار رو اواخر اردیبهشت اعلام فرمودند .

ولی متاسفانه هنوز تصویر روی جلد - محتویات DVD - تصویر پستر - موضوعات کلی مقالات مجله و ... مشخص نیست . بنده تصور میکردم با راه اندازی انجمنی که به شکل متمرکز با عزیزان بازی رایانه ای در ارتباطه ، حداقل بشه این قبیل اطلاعات که به طور حتم یک ماه قبل از انتشار مجله برای اعضای تحریریه و سایر عزیزان مرتبط مشخص هستند رو به اطلاع مخاطبان و طرفداران مجله رسوند ، ولی عملاً اینطور نیست .

در ضمن با اخبار جدیدی که در مورد عناوین پر تنوع و پر طرفدار شرکتهایی از قبیل UbiSoft منتشر شده ، بعید میدونم که کسی منتظر خوندن پیش نمایش ها و اخبار جزئی تر و مفصل تر از این عناوین نباشه ، ولی فکر میکنم متاسفانه امکان پرداختن به این عناوین در شماره آینده بازی رایانه که منتظرش هستیم نباشه ، چون تا حالا به احتمال زیاد مطالب و مقالات آماده شده و عزیزان مشغول انجام اعمال نهایی برای انتشار مجله هستن . ولی اگر این طور نیست ، به عنوان یک پیشنهاد از یک مخاطب ، فکر میکنم بد نباشه که به این عناوین بسیار پرطرفدار که به تنهایی میتونن مطالب یک مجله کامل رو به خودشون اختصاص بدن ، توجه داشته باشید .

در ضمن چه بسیار عناوین پرفروش و پر طرفداری که طی این یکی دو ماه اخیر منتشر شدن و اکثراً هم تا حالا چندین بار توسط بازی بازان عزیز تجربه شدن و هیجان اپتدایی انتشار یا قبل از انتشار که از عوامل مهم نوشتن مقالات و مطالبی برای اون عناوین بوده رو از دست دادن ! و از طرفی در شماره آینده بازی رایانه نه "خواهد آمد" میشه براشون نوشت و نه "با هم ببینیم" !
البته هستند دوستانی که هنوز به خوندن این مطالب میپردازند و خواهند پرداخت و طبق این مطالب برای خرید و تجربه یک بازی خاص اقدام میکنن ولی همه به این موضوع واقفند که تمام بازی بازان حرفه ای و حتی متوسط که مخاطبان اصلی بازی رایانه هستند قبل از انتشار (دیر هنگام) تمام این مطالب و مقالات بازی رایانه ، بازی های مورد نظر رو تجربه کردن و منتظر مقالاتی درمورد بازی های آینده هستن !

امیدوارم این موضوع تکراری در شماره آینده بازی رایانه تکرار نشه و امیدوارم بدتر از همه ، این موضوع به صورت دور باطل در چرخه انتشار بازی رایانه عزیز ادامه پیدا نکنه و باز هم مثل گذشته شاهد مقالات انحصاری و تخصصی و بسیار بسیار حرفه بازی رایانه که دلیل و محرک انتظار بسیاری برای انتشار یک بازی خاص بود ، باشیم . چه جریان ها که همین مقالات بسترش بودند و در بازی سنتر پی گرفته میشد !

امیدوارم !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or