بحث پیرامون مجله بازیرایانه

یعنی هیچ کس نیست جواب سوال ما رو بده ؟! مجله بعد از 20 روز هنوز ساری نیومده !! چیکار کنیم ؟ 10 روز دیگه شماره جدید میاد ! بابا یکی جواب ما رو بده دیگه ! یعنی مجله به دست نمایندگی رسید دیگه نباید پیگیری بشه ؟! پس حداقل شماره تلفن نمایندگی ای که مجله رو برا ساری میفرسته بدین تا خودمون زنگ بزنیم .

سلام بنده از طرفدارای پرو پاقرص این مجله ام ولی مشکلم اینه که خیلی دیر میاد و کمیاب هست نیمیدونم چی کار کنم آسی شدم اخرین شماره ای که گرفتم اونی بود که پوستر رزیدنت اویل 5 رو داشت الان چند تا منتشر شده!؟
یعنی چند شماره!
واسه بابل فرستادید؟؟؟؟؟
اینجا اصلا پدا نمیشه!!
این چندتا ایی که خریدم هم یارو فقط یه دونه داشت !!!!
یه اشتراک باید بگیرم از طریغ اینترنت میشه
:(

یعنی هیچ کس نیست جواب سوال ما رو بده ؟! مجله بعد از 20 روز هنوز ساری نیومده !! چیکار کنیم ؟ 10 روز دیگه شماره جدید میاد ! بابا یکی جواب ما رو بده دیگه ! یعنی مجله به دست نمایندگی رسید دیگه نباید پیگیری بشه ؟! پس حداقل شماره تلفن نمایندگی ای که مجله رو برا ساری میفرسته بدین تا خودمون زنگ بزنیم .
دوست عزیز مجله توی همه جای ایران پخش شه و به دلیل مصادف شدن با تعطیلات به دکه ها و فروشگاهها هنوز نرسیده ... انشالاه یکی دو روز دیگه میتونی از دکه های معتبر بگیری .
سلام بنده از طرفدارای پرو پاقرص این مجله ام ولی مشکلم اینه که خیلی دیر میاد و کمیاب هست نیمیدونم چی کار کنم آسی شدم اخرین شماره ای که گرفتم اونی بود که پوستر رزیدنت اویل 5 رو داشت الان چند تا منتشر شده!؟
یعنی چند شماره!
واسه بابل فرستادید؟؟؟؟؟
اینجا اصلا پدا نمیشه!!
این چندتا ایی که خریدم هم یارو فقط یه دونه داشت !!!!
یه اشتراک باید بگیرم از طریغ اینترنت میشه
:(
بابل هم به همین دلیل بالا نرسیده .
برای گرفتن اشتراک هم باید با دفتر مجله تماس بگیرید . شماره ی دفتر مجله هم توی خود مجله هست .

دوست عزیز مجله توی همه جای ایران پخش شه و به دلیل مصادف شدن با تعطیلات به دکه ها و فروشگاهها هنوز نرسیده ... انشالاه یکی دو روز دیگه میتونی از دکه های معتبر بگیری .
بابل هم به همین دلیل بالا نرسیده .
برای گرفتن اشتراک هم باید با دفتر مجله تماس بگیرید . شماره ی دفتر مجله هم توی خود مجله هست .
خیلی منون!:love:
واقعا ضروری بود:biggrin1:
نگفتین این مجله بعد از همون شماره ای که پستر رزیدنت اویل داشت هست؟:confused:

به نطر من مسولین مثل نشریات مهم دنیا برای جبران کم کردن 30 صفحه و کاهش ندادن قیمت تو این شماره در شماره ی بهدی 2تا پوستر یا دی وی دی یا ارزانتر و........انجام دهند که 2تا پوستر خیلی عالی میشه:love:
دوستان تاریخ شماره ی بعدی 21 فروردین هست؟ویژه نامه هست؟

قضيه دو تا پوستر كاملا سهوي بوده و مربوط به بسته بندي هست. من نمي‌دونم شما تاريخ 21 فروردين رو از كجا آوريديد ولي تا اون جايي كه من مي‌دونم اون تاريخ نيست و قرار هم نيست ويژه نامه باشه.

میشه بگین تاریخ عرضه شماره بعدی کی هست؟ در ضمن خواهشن تریلرهایی که میزارین جدا از هم دیگه قرار بدین اینجوری یک کله میزارین فک کنم ناجور باشه

شعار مجله بازي رايانه: هر روز بهتر از ديروز
شماره آخر به دليل اين‌كه تا قبل از عيد در بياد مجبور شدن 30 صفحه رو حذف كنن كه چاپخونه سريع تحويل بده.
تا اون جايي كه من مي‌دونم قيمت نرفته بالا و نمي‌دونم اين 4000 تومن رو از كجا آورديد. تازه كيفيت داره ميره بالا مگه استمر شدن دي وي دي رو نديديد؟ كيفيت چاپ هم بهتر ميشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or