بحث پیرامون مجله بازیرایانه

م اما مجله ها ی مربوط به هر دو ناحیه به مسوولین پخش ارسال شده اند و اگر مشکلاتی در کار آنها پیش آمده اند، از دست عوامل بازی رایانه خارج هستند.

یاشار خان امروز رفتم همه جا رو گشتم ولی بازم نداشت ! نمایندگی ساری کجاست !؟ تو رو خدا یه پیگیری بکنین .

ممنون .

دی وی دی مجله پسرفت داشت چون هیچ توضیحی نداده بود و برنامه هم نداشت.ولی اینکه 100 صفحه بود واقعا ستم بود .در ضمن در حقmk vs dc اجحاف شده!البته مجله در کل خوب بود

قبول دارید بهترین نقد ها مال همین بازی رایانه هست؟
چون بازینما با این افتضاح بازی هاش خودش رو کوچیک کرده!!!FEAR 2 9.6 Killzone 2 9.4
بله کاملا واضح و مبرهنه که بازینما پیش بازی رایانه سوسکه!ولی مشکلاتی که برای بازی رایانه هست از قبیل دیر رسیدن و... در برابر بازینما اونو به سوسک تبدیل کرده!!
خودم هم نفهمیدم چی گفتم!:biggrin1:

سلام
بابا بیاین دست از این حرف های خاله زنکی برداریم. تا کی می خوایم بگیم این سوسکه اون ملخ. بیاین سرمون به کار خودمون باشه و به کار خودمون برسیم. آدم (مجله) اول باید مشکلات خودش رو بگیره بعد گیر بده به بقیه.
راستی من بازی رایانه رو تو مشهد گیر نیاوردم ها.

سلام
بابا بیاین دست از این حرف های خاله زنکی برداریم. تا کی می خوایم بگیم این سوسکه اون ملخ. بیاین سرمون به کار خودمون باشه و به کار خودمون برسیم. آدم (مجله) اول باید مشکلات خودش رو بگیره بعد گیر بده به بقیه.
راستی من بازی رایانه رو تو مشهد گیر نیاوردم ها.

nazem.png
دوست عزیز این شماره رو من بیخیال شدم. بعد از 17 میرسه که مطالبش دیگه خیلی قدیمی میشه(اگر این شماره رو بفرستن. چون خیلی دیر شده و چیزی نمونده تاشماره بعد). در هر صورت به شهرستان زیاد ساپورت نمیدن متاسفانه:sick:
امیدوارم ازین به بعد حداقل به مراکز استانها بیشتر بها بدن که هواداره زیادی هم داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or