بحث پیرامون مجله بازیرایانه

منم شماره جدید رو گرفتم
باید بگم واقعا" عالی بود
مخصوصا" طرح روی جلد
یادش بخیر هم که حرف نداشت:love: منتظر قسمت بعدیش هستیم
فقط یه نکته
این منو های DVD این شماره خیلی ضایع بود
شماره های قبلیش خیلی بهتر بود

سلام .

از دوستان کسی تو کرج شماره جدید رو گرفته ؟

از عزیزان بازی رایانه خواهش میکنم ، اگه در کرج نمایندگی دارن لطف کنن شماره تلفنشو بدن . ممنون .

متاسفانه بنده سه روزی هست به چندین کیوسک معتبر سر میزنم اما خبری نیست .

ما دیروز با ذوق و شوق فراوان رقتیم مجله رو گرقتیم بعد اومدیم خونه نشستیم مجله بخونیم ...دیدیم ای از صفحه 33 شروع میشه یعنی هیچ خود مجله 100 صفحست ماله ما 32 صفحم نداشت
هیچی دیگه منم حساس:biggrin1: مجله رو بردم زدم تو سره یارو بعد بزور عوضش کردم بعد دوباره اومدم خونه یه نگاهی به فهرست انداختم دیدم KILLZONE2 نداره خلاصه دیدم نوشته resident evil5 گفتم برم اونو بخونم دیدم زکی انیم اشتباهی godfather دیگه هیچی رفتیم یادش بخیر خوندیم
به امیده شماره ی بعد

ما دیروز با ذوق و شوق فراوان رقتیم مجله رو گرقتیم بعد اومدیم خونه نشستیم مجله بخونیم ...دیدیم ای از صفحه 33 شروع میشه یعنی هیچ خود مجله 100 صفحست ماله ما 32 صفحم نداشت
هیچی دیگه منم حساس مجله رو بردم زدم تو سره یارو بعد بزور عوضش کردم بعد دوباره اومدم خونه یه نگاهی به فهرست انداختم دیدم KILLZONE2 نداره خلاصه دیدم نوشته resident evil5 گفتم برم اونو بخونم دیدم زکی انیم اشتباهی godfather دیگه هیچی رفتیم یادش بخیر خوندیم
به امیده شماره ی بعد

پریویوی RE5 که توش شماره قبلی بود شما دوباره توی این شمارم میخوای بخونیش!؟
کیلزون 2 هم وقتی ریلیز شد که این شماره رفته بود برای چاپ. میفته برای شماره‌ی بعدی که قراره 25 فروردین بیاد

مجله دستم رسید بسیار ممنون....عالیه...موضوعات جالبی داره...
dvd هم خیلی بهتر شده...فقط چرا من دو تا dvd مثل هم دارم:d
فکر کردم این شماره 2 دی وی دی داره!دیدم مثل هم هستن...
اشتباه شده بود...راه دوری نرفته...
حلالم کنید...
با اون بازیه pc هم خیلی حال کردم ممنون
ممنون

آخرین ویرایش:
از بابت تاخیر در پاسخگویی به دوستان ساکن کرج و ساری عذر می خواهم اما مجله ها ی مربوط به هر دو ناحیه به مسوولین پخش ارسال شده اند و اگر مشکلاتی در کار آنها پیش آمده اند، از دست عوامل بازی رایانه خارج هستند.

دوستان اون مقایسه ی gta 4 که بین 360 و pc بود اصلا منطقی نبود...
اصلا رنگبندی نسخه 360 اینطوری نبود!!!
اصلا بعضی جاها رو انگار تو هوای ابری گرفتن!!!
کلا مقایسش یه جوری بود...
موسیقی ها هم خیلی خیلی جالب بودن...تشکر...مخصوصا cod4:mw :love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or