بحث پیرامون مجله بازیرایانه

ماله منم اول صفحه Dead Space جدا شد....
من یه 4 روزی خوندمش ولی یهو ناپدید شد نمیدونم کجا رفت...فکر کنم دردا اومدن خونمون این مجله رو دیدن رفتن تو کفش هیچی نبردن فقط مجله مارو بردن:d
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
ولی بازم میگم مجله باید از یکنواختی در بیاد

ماله منم اول صفحه Dead Space جدا شد....
من یه 4 روزی خوندمش ولی یهو ناپدید شد نمیدونم کجا رفت...فکر کنم دردا اومدن خونمون این مجله رو دیدن رفتن تو کفش هیچی نبردن فقط مجله مارو بردن:d
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
ولی بازم میگم مجله باید از یکنواختی در بیاد
بابا بیخیال دیگه...موضوع صفحات به اطلاع مسئولین مربوطه رسید انشاءلاه تو شماره جدید تصحیح میشه:biggrin1:
خوب شما ابتداً دلیل یکنواختیشو بفرما:biggrin1: بعد راجع به راه های خارج شدن از یکنواختی هم صحبت کنیم...

ميخواستم بابت نقد فيلم evil تشكر كنم واقعا عالي بود و به نكات جالبي اشاره شده بود كه من توجه نكرده بودم :love:

ظاهرا اين شماره با كمبود چسب مواجه شده ، همينجور داره پرپر ميشه :-"
کسی از اعضای مجله این تاپیک را می بیند؟
آیا این انتقاد ها و پیشنهادات ما به گوش مدیر مسئول مجله می رسد؟

بله فكر كنم 2 نفر هستن

کسی از اعضای مجله این تاپیک را می بیند؟
آیا این انتقاد ها و پیشنهادات ما به گوش مدیر مسئول مجله می رسد؟

بله. هميشه انتقاد‌هاي شما رو به دقت نگاه ميكنيم و به مسئولين مربوطه منتقل مي‌كنيم. بحث كنده شدن صفحات مربوط به صحافي ميشه و متاسفانه در ايران به دليل نبود چاپ‌خونه‌هاي حرفه‌اي و دستگاه‌هاي خوب كيفيت كار به نصف تقليل پيدا مي‌كنه. در شماره‌هاي آينده اميدواريم اين مشكلات به وجود نياد.

آخرین ویرایش:
بله. هميشه انتقاد‌هاي شما رو به دقت نگاه ميكنيم و به مسئولين مربوطه منتقل مي‌كنيم. بحث كنده شدن صفحات مربوط به صحافي ميشه و متاسفانه در ايران به دليل نبود چاپ‌خونه‌هاي حرفه‌اي و دستگاه‌هاي خوب كيفيت كار به نصف تقليل پيدا مي‌كنه. در شماره‌هاي آينده اميدواريم اين مشكلات به وجود نياد.

فکر کنم شرکت زیراکس ایران بتونه چاپ های با کیفیتی انجام بده.

بابا بیخیال دیگه...موضوع صفحات به اطلاع مسئولین مربوطه رسید انشاءلاه تو شماره جدید تصحیح میشه:biggrin1:
خوب شما ابتداً دلیل یکنواختیشو بفرما:biggrin1: بعد راجع به راه های خارج شدن از یکنواختی هم صحبت کنیم...
منظورم اینه که مجله 2 ساله هیچ چیزی بهش اضاقه نشده...تازه کم هم میشه
کتابچه دوز و کلک و دی وی دی هم که اوایل بهتر بود....
تو موضوعات هم فقط قسمت اخبار و پیش نمایش و نقد و بررسی و سخت افزار و یکی دوتا موضوع دیگه....که همیشه همینطور بود...(به اضافه تبلیفات)
قبلا نظر نویسنده ها در مورده موضوعی رو قرار میدادند که فقط یه بار بود و بعدش ناپدید شد...
باید تنوع بدن به مجله....جدولی.بازی های قدیمی جالب.بازی های کم حجم (البته یمی دو شماره بود)مهمتر از همه پاسخ به نامه های طرفداران.....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or