بحث پیرامون مجله بازیرایانه

سلام:love:
آقا این چه مسخره بازیه در آوردین (یه کاری هم میکنید که همه اعضا ئهنشون با حرف های رکیک باز بشه:evil:)
والله مسخره بازی هم حدی داره :mad:
اومدین با پر رویی تمام می گید مجله الان نمایندگی ها حاضره کو من خودم نمایندگی همدان هستم :evil: نکنه اومده تو فروشگه و ما متوجه نشدیم:evil:
به ما قبل از سه هفته (حد العقل :laughing:)قبل اینکه مجله رو بگیریم زنگ میزنید میگید پولو بریزید (هنوز هم که به ما زنگ نزدین:evil:) این چه مسخره بازیه در آوردین

سلام:love:
آقا این چه مسخره بازیه در آوردین (یه کاری هم میکنید که همه اعضا ئهنشون با حرف های رکیک باز بشه:evil:)
والله مسخره بازی هم حدی داره :mad:
اومدین با پر رویی تمام می گید مجله الان نمایندگی ها حاضره کو من خودم نمایندگی همدان هستم :evil: نکنه اومده تو فروشگه و ما متوجه نشدیم:evil:
به ما قبل از سه هفته (حد العقل :laughing:)قبل اینکه مجله رو بگیریم زنگ میزنید میگید پولو بریزید (هنوز هم که به ما زنگ نزدین:evil:) این چه مسخره بازیه در آوردین

هردم از این باغ بری میرسد....
دیگه حداقل به نمایندگی خودتون دروغ نگید:-"

بنده از اول هم عرضتون کردم این مجله باید اسمش GOD OF LIE میشد تا بازی رایانه :sick:.
خدایش کارتون درسته بلدید چطوری آدمو بپیچونید با این همه دروغ:laughing:
جون خودتون فقط راست به من بگید که روزانه چند وعده دروغ صرف میکنید برای سر کار گذاشتن ما ؟؟؟؟؟:laughing:

دوستان در بدقولی‌های مجله شکی نیست ولی هرکس ناراحت هستش میتونه بیخیالش بشه نه اینکه پست‌‌های گوهربار و اسپم بده. شیوه تمسخر و خودشیرینی هم تنها به خراب شدن اوضاع و برخورد با یوزر خاطی از جانب مدیران ختم خواهد شد.
نمیدونم چرا اینجا انقدر سبک سری و بچه بازی مد شده؟ واقعا از دادن این پست‌های توهین‌آمیز قصد دارید به چه نتیجه‌ای برسید؟!
من به شخصه خواهش میکنم این طرز پست دادن رو ادامه ندید. خواهش می‌کنم... .

اه.اه(oh oh) :biggrin1: همگی ریختین سر این مجله لطفآ خودتونو کنترل کنید مجله ممکنه دیر بیاد ولی نباید از حق گذشت که این مجله واقعآ عالیه و از نظر محتویات از همه مجله ها شاخ تره...
موفق باشید

اه.اه(oh oh) :biggrin1: همگی ریختین سر این مجله لطفآ خودتونو کنترل کنید مجله ممکنه دیر بیاد ولی نباید از حق گذشت که این مجله واقعآ عالیه و از نظر محتویات از همه مجله ها شاخ تره...
موفق باشید
اين موضوع شكي درش نيست!وقتي DVD هاي قبلي رو ميديدم:love: كه يه مجله ي بازي به عنوان ايراني در نماشگاها حضور داشتن:eek: همين مسئله با ارزش ترين مجله ي بازي در ايران رو اثبات ميكنه!
فقط اگر مجله كمتر تاخير بهش بخوره ديگه جاي براي حرف زدن نيست!(همش براي بهتر شدن مجله هست و قصد توهين به هيچ وجه ندارم:smile:)

دوستان در بدقولی‌های مجله شکی نیست ولی هرکس ناراحت هستش میتونه بیخیالش بشه نه اینکه پست‌‌های گوهربار و اسپم بده. شیوه تمسخر و خودشیرینی هم تنها به خراب شدن اوضاع و برخورد با یوزر خاطی از جانب مدیران ختم خواهد شد.
نمیدونم چرا اینجا انقدر سبک سری و بچه بازی مد شده؟ واقعا از دادن این پست‌های توهین‌آمیز قصد دارید به چه نتیجه‌ای برسید؟!
من به شخصه خواهش میکنم این طرز پست دادن رو ادامه ندید. خواهش می‌کنم... .
خیلی محبت کردی...
حرف دل 1000000 نفر رو زدی...
ممنون:love:

همون ، الان تو سایت کودکان بریم اینطوری نظر نمیدن :-"
خیلی جالبه عنوان هم براش انتخاب کردن "GOD OF LIE" :eek:

دیر اومدن مجله به نقع خودمونه...مطالبش پر بارتره و بازی هاش بیشتر میشن
حالا شماره جدید کی میاد؟
دوست عزيز.
تاخير مجله به اعضاي تحريريه فرصت بيشتري براي نوشتن مطالب نميده. اينها تا يه زماني وقت تحويل نوشتشونو دارن.
تاخيرهاي مجله دلايل ديگه اي داره كه ظاهرا خودشونوم بي خبرن.:biggrin1:

سلام!
دوستان مطمئن هستید که تهران نیامده؟! پس چرا شیراز اومده :دی البته من هنوز نگرفتم و عصر بعد از امتحان میرم میگیرم ولی الان توی نمایندگی شیراز مجله هست.

سلام!
دوستان مطمئن هستید که تهران نیامده؟! پس چرا شیراز اومده :biggrin1: البته من هنوز نگرفتم و عصر بعد از امتحان میرم میگیرم ولی الان توی نمایندگی شیراز مجله هست.
من روز یکشنبه از یکی از نمایندگی ها گرفتم. دوستان بی لطفی(بدتر از کم لطفی) میکنن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or