بحث پیرامون مجله بازیرایانه

به نظر من هم مجله به تنوع نياز داره...من قسمت يادش بخير رو خيلي دوست داشتم كه ديگه به صورت مرتب چاپ نميشه...كلا پرداختن به تاريخچه بازيها چيز جالبيه...

ای بابا - اینقدر از DS بد نگید. واقعا کنسول خوبیه (الکی که فروش نمیکنه)
شماها که ازش خوشتون نمیاد آیا تا بحال دستتون گرفتید و باهاش بازی کردید؟
آیا می دونستید که تعداد بازیهای این کنسول تابحال به عدد 3000 رسیده ؟
کنسولهای دیگه چند تا بازی دارند ؟
بازی بیشتر = نقد بیشتر
شما فقط بازی Prince Of Persia The Fallen King که 3 روزه منتشر شده رو بازی کنید تا بفهمید چی رو از دست دادید.

من هم این شماره رو گرفتم
البته هنوز وقت نکردم بخونم
ولی یه چیزش خیلی ضد حال بود اونم پسترش
هم پستر قبلی زیاد خوب نبود هم این
امیدوارم پستر بعدیدیتون از Street Fighter با:biggrin1:شه

خب ما نیز شماره جدید رو گرفتیم .
یه چند تا انتقاد دارم از نقدهای Red Alert 3 و Ratchet & Clank Quest for Booty بسیار بد بود !
آخه من نمیدونم چطور به جذابیت RA3 میشه نمره کامل (20) رو داد!!!
نقد R&C QFB که اصلا خنده داره چطور میشه بازیی که از بیشتر سایتها نمرات 7 و 8 پایینتر نگرفته ارزشش 10 باشه فکر کنم این دیگه برمیگرده به سلیقه نویسنده نقد! که خوشش نیومده !! البته امتیاز فنیش (15/7) بود !
ایرادهایی که از بازی گرفته یکیش اینه که بازی فاقد نوآوری بزرگ است و فقدان سلاحهای جدید !!!
انتظار ندارید که در هر سری سازنده ها چند اسلحه ی جدید و یک شاهکار در حد Groovatron اختراع کنند !!
خیلی از بازیها هستند که از سلاحهای عنوانهای قبلشون استفاده میکنند و همچین ایرادی کسی ازشون نمیگیره! اونوقت سری R&C که همیشه به داشتن سلاحهای فوق العاده متنوع معروف بوده دچار فقدان سلاح جدید شده! یه ایراد دیگه که باز گرفته کنترل نامناسب هست!! کنترلش با عنوان قبلی که Tools of Distraction بوده تفاوتی نداره . چه دلیلی داره که همچین ایراد بنی اسرائیلی گرفته بشه از این بازی ! نقدشم که آقای نیما شاه صاحبی نوشتن!

پوستر مجله هم خیلی عالی بود از Resistance 2 بود که واقعا جزو بهترین پوسترهایی که تا الان در مجله قرار دادین .
در مورد نقدهای بازی های DS که من شخصا مشکلی نمیبینم کنسولی مثل DS که بازیهاش بسیار بسیار زیاده این مقدار نقد براش خیلی هم عادیه
DVD مجله هم اینار بهتر از دفعات قبل بود توش چیزای خیلی به درد بخوری داشت تریلرهای عالی هم داشت
به نظر من این شماره نسبت به شماره قبل بهتر شده بود .

اینم یه چند تا عکس خنده دار از مجله بازی رایانه جدید:

ml3xcg.jpg

dfg68l.jpg

2a8opbd.jpg

آقا من یه تشکر به شما بدهکارم
امروز داشتم تو DVD این شماره گشت میزدم که چشم افتاد به موزیک بازیه مافیا
واقعا" امروز شارژمون کردین
یه تجدید خاطراتی شد

آقا من یه تشکر به شما بدهکارم
امروز داشتم تو DVD این شماره گشت میزدم که چشم افتاد به موزیک بازیه مافیا
واقعا" امروز شارژمون کردین
یه تجدید خاطراتی شد

آره بخدا جا داره که تشکر بشه هم از مجله و هم از DVD ( به ...ی چشم بعضی ها )
فقط تورو خدا دیگه از این عنوان شماره جدید مجله رایانه دست بکشین
برین سر یه تاپیک دیگه و یه موضوع دیگه:-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or