با عرض احترام خدمت عزیزان بازی رایانه ای .
عزیزان دیگه داره فصل نامه میشه ... بهتر نیست رسماً به عنوان فصل نامه منتشرش کنید تا دیگه این صحبت ها نباشه ؟ چون العانشم حقیقتاً فصل نامه هست ! فقط خدا کنه اون موقع سالنامه نشه !!!
تازه شاید اینطوری بتونید به صفحاتش اضاضه کنید ، بیشتر به DVD توجه کنید ، بازی های بهتر و عام پسند تری رو نقد کنید ، از بیات شدن مطالب جلوگیری کنید ، از فصل هایی مثل پاییز و بهار که حجم بالای عناوین به بازار میان بهترین استفاده رو بکنید ( در صورتی که با وضعیت العان از دست میدینش ) و در نهایت تا 50% به قیمت مجله اضافه کنید ...
در صورتی که العان تقریباً فصل نامه هست اما بدون این ویژگی هایی که ذکر شد و با کلی تشویش و امروز فردا کردن و ...
در هر صورت صلاح ملک خویش خسروان دانند و بس .
به نظر شما دوستان این پیشنهاد جدی جای مسخره کردن داره ؟ بنده شخصاً نمیفهمم ...
دوست عزیز ... نمیدونم شما به این حد از جسارت رسیدید که به خودتون اجازه بدید در مورد خودتون فکر کنید یا نه ، اما لازمه که به شما یادآوری کنم تمام رفتارهای شما که به صورت مکتوب تو این تاپیک قرار میگیره به این علت که شما هم یکی از دست اندر کاران عزیز مجله هستید به شکل ناخودآگاه ، جهت گیری و رفتار کلی مجله بازی رایانه رو به مخاطبین منتقل میکنه و باعث میشه از رفتار عمدتاً ناشایست و غیر حرفه ای شما ، به عنوان نظر کلی بازی رایانه تعبیر بشه ... نتیجتاً صادقانه پیشنهاد میکنم یا سعی کنید نظری ندید چون هزینه زیادی رو به بازی رایانه و احتمالاً سایر دوستانتون در تحریریه مجله تحمیل مکنید و همچنین شخصیت شخص خودتون و شخصیت کلی بازی رایانه و دست اندر کاران عزیز رو سوال میبرید یا در زمان ابراز نظر ، کمی بیشتر فکر کنید ، چون به طور حتم کمی بیشتر فکر کردن قبل از ابراز عقیده جلوی این قبیل مسائل رو میگیره.
جدا از این مسائل از شما انتظار میره که به هر نظر به عنوان تنها استراتژی موجود نگاه کنید و اون رو از تمام جوانب بررسی و احتمالاً انتقادات یا نظر رد خودتون رو به صورت کاملاً حرفه ای و با قید تمام دلایل ابراز کنید ، تا اولاً باعث شکل گیری ذهنیت استدلالی مخاطبین مجله نسبت به مشکلات موجود بشید و در درجه دوم جلوی هرگونه کدورت یا ضربه ذهنی و احساسی به تصورات مخاطبین نسبت به مجله و اعضای تحریریه رو بگیرید .
ولی شما چکار کردی ؟ تمسخر ؟!
اگر شما به عنوان یه فرد ناشاناس و کاملاً غیر مرتبط با مجله این کارو میکردید اصلاً مشکلی نبود ، اما نمیدونم این حرکت شما با شخصیت کنونی شما که کاملاً با کلیت بازی رایانه در ارتباطه چطور قابل دفاهه !
در پایان خواهش میکنم یه بار دیگه نظر بنده رو بخونید و دلایل عدم قابل اجرا بودن این پیشنهاد رو ذکر بفرمایید ، شخصاً کاملاً عقیده دارم این کار هم به نفع مخاطبین و هم به نفع عزیزان بازی رایانه خواهد بود چون وضعیت کنونی هم چندان با فصل نامه تفاوتی نداره با این تفاوت که هم ما و هم شما از مزایای استفاده از یک فصل نامه محرومیم و فقط از روی علاقه به بازی رایانه و ادامه فعالیت مجله و استمرار چاپش میخرمیش ... مگر نه از خود شما میپرسم : بعد از گذشت دو تا سه ماه از زمان نوشتن مطالبی که در زمان چاپ معمول ( سر وقت ) هم با توجه به وجود هزاران منبع خبری و اطلاعاتی بسیار حرف ای تر ، کهنه و متوسط به نظر میرسن و Trailer هایی که به راحتی با هزینه ای بسیار کمتر از قیمت مجله به صورت به روز قابل Download و استفاده هستن ، یک مخاطب معمولی چرا باید مجله بازی رایانه رو بخره ؟؟؟ این سوال استفهام انکاری نیست ! واقعاً برای دریافت جواب از شما به عنوان یکی از دست اندرکاران عزیز بازی رایانه پرسیده شده .
آیا چیزی به غیر از علاقه صادقانه و نوعی حمایت از استمرار چاپ مجله میتونه جواب شما باشه ؟
آیا این مخاطبین قابل احترام نیستن ؟ آیا نباید به نگرانی های صادقانه اونها که فقط از روی دلسوزی و صداقت ابراز میشه ، توجهی شایسته نشون داد و به صورتی کاملاً منطقی و مستدل و با دلایل حقیقی به اونها پرداخت .
خواهش میکنم حتماً به صورت جدی به اون پیشنهاد فکر کنید و دلایل خودتون رو با مخاطبین عزیز در میون بزارید ، البته اگه هنوز راه عملی و برنامه کاملاً معین و مشخصی برای چاپ سر وقت مجله ندارید ، چه همگی تجربه چند ده باره وعده شما عزیزان مبنی بر چاپ سر وقت شماره های آینده بازی رایانه رو داریم !