بحث پیرامون مجله بازیرایانه

سوال

با سلام
آقا شهریار یک سوالی داشتم خدمتون
من هر کار میکنم نمی تونم این پاد کست شماره ی 2 شما رو از روی سایت دانلودکنم در واقع فقط یه فایل چند کیلو بایتی دانلود میشه حتی من با DAP هم آزمایش کردم ولی بازم نتیجه نداد . به نظر شما مشکل از سایته یا اینکه از کامپیوتر منه .

با سلام
آقا شهریار یک سوالی داشتم خدمتون
من هر کار میکنم نمی تونم این پاد کست شماره ی 2 شما رو از روی سایت دانلودکنم در واقع فقط یه فایل چند کیلو بایتی دانلود میشه حتی من با DAP هم آزمایش کردم ولی بازم نتیجه نداد . به نظر شما مشکل از سایته یا اینکه از کامپیوتر منه .
سلام
اون فايل اگه اشتباه نكنم تو رپيد شر قرار داده شده بود ولي شايد مدت زمانيش تموم شده.

باسلام مجدد
حالا من باید چه جوری اونو دانلود کنم:confused:
با سلام.
شما از طربق خود سایت http://bazyrayaneh.com/ و Linkش امتحان کردین یا Rapidshare؟
-اگر شما از طریف Rapidshare و با لینک و مرور گر وارد آن سایت شده اید، باید Downloader خود ( DAP، GetRight و...) را خاموش کنید تا از Rapid دانلود کنید.

-اگر ازطریق خود سایت رفتید که در Splash هم با عنوان گزارش08 GC از زبان بازی رایانه وجود دارد، لینک دانلود مستقیم از سایت مجله موجود است.

دلیل تاخیر چند روزه‌ی این شماره اضافه شدن پوشش TGS به مجله بوده. احتمالا تا 5شنبه یا شنبه‌ی دیگه برای نمایندگیها ارسال میشه

درسته دیگه امروز هم 15 ابانه . اگه مجله 17 تا 20 ابان هم به نمایندگی ها بدن میشه حدود 1 ماه که باید به برو بچ مجله تبریک گفت که دارن دقیقتر و با برنامه تر حرکت میکنن:love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or