بحث پیرامون مجله بازیرایانه

به خدا به من هم همین رو گفته بودن. اگر هنوز دست شما نرسیده، همون طور که قبلا نوشتم لطفا مشخصات و تاریخ واریز وجه رو به همران شماره فیش به آدرس info@bazyrayaneh.com میل کنید.
ما مشخصاتو ارسلیدیم(ارسال کردیم:biggrin1:)

ببینیم چه شود؟

سلام

اقا ما زدیم تو رگ:biggrin1:
عجب چیزی بود یودیه
==
دستتون در نکنه این بار به قولتون درست عمی کردین و قبل از اینکه رو کیوسک ها بیاد دست ما رسید
==
چاکریم:love:

سلام و عرض خسته نباشید به تمام بچه های مجله بازی رایانه.
دوست نداشتم تو اولین پسنی که تو سایت می دم زیاد راجع به مجله صحبت کنم ولی دلم نیومد!
اول اینکه دلیل این همه تاخیر در عرضه مجله چیه؟! آیا دوستان ما تو مجله بریدن و کم اوردن؟ یا اینکه مشکلات مالی باعث این همه تاخیر شده؟! واقعاً همه خوشحال می شیم دلیل تاخیر بیش از حد مجله محبوبمون رو بدونیم!
دوم، مجله ای که می گید اومده و هنوز نیومده قراره پوشش نمایشگاه E3 باشه؟ فکر نمی کنید یه کمی دیره دیگه برای اینکار؟ با توجه به هزینه کاغذ و چاپ آیا اینکار، کار عاقلانه ایه ؟ آیا نباید از صفحات مجله بهتر استفاده بشه؟ برای مثال با حذف چنین مطالب قدیمی ای که هم تو اینترنت و هم مجلات دیگر راجع به اونا اطلاعات کامل به دست اوردیم، چند بازی جدید نقد بشه؟ یا حتی مطالب بخش موج نو بیشتر بشه که من جزء طرفدارای پر و پا قرص این بخش هستم!
سوم یه سوال خیلی خیلی مهم! این مجله مگه خودش سایت و فروم نداره که ما باید بیایم تو این سایت و درباره مجله صحبت کنیم؟ به نظرتون حرفه ای تر نیست که این بحث ها داخل جایی انجام بشه که متعلق به مجلس؟ این رو گفتم چون می دونم تک تک بچه های مجله حرفه ای هستن و کارشونم خوب بلدن.
واقعا! از مسئولان مجله توقع دارم یه جواب خوب و منطقی راجع به سوال هام ارائه کنن و به قول معروف قضیه رو نپیچونن! از تاخیر بیش از حد مجله به خدا خسته شدیم!

مجله الان دست من هست و تقریبا نصفشو هم خوندم و واقعا فوق العاده بوده به ویژه سیستم امتیاز دهی به بازیهای نمایشگاه E3 .... تاخیر هم نسبت به قبل خیلی کمتر شده...
دستشو ن درد نکنه ... خدایی کیفیت مجله بالاس.

دوم، مجله ای که می گید اومده و هنوز نیومده قراره پوشش نمایشگاه E3 باشه؟ فکر نمی کنید یه کمی دیره دیگه برای اینکار؟
قبلا" در این مورد صحبت هایی شد میتونی تو صفحات قبل بخونیش بعدشم اینکه الان مجله اومده و کاریش نمیشه کرد ...
سوم یه سوال خیلی خیلی مهم! این مجله مگه خودش سایت و فروم نداره که ما باید بیایم تو این سایت و درباره مجله صحبت کنیم؟
سایت داره ولی فروم نه خیلی وقته که قولش داده شده ولی فروم هنوز راه نیفتاده
------------------------------------
وقتی توی سایت روی مطالب شماره ی 25 کلیک میکنم مطالب شماره ی 24 رو نشون میده یه چک کنین اگه مشکل از من نیست درستش کنین

خب خداروشکر مجله روی دکه ها هم اومد ( خداروشکر که یه روز زودتر اومد نه دیرتر !! );)
تا الان یه نگاه ( کلی ) انداختم به مجله خیلی عالیه ، خصوصا مطلب در مورد Gears of War 2 :love::love::love::love::love::love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or