بحث پیرامون مجله بازیرایانه

مورد دار:cheesygri من نديدم تا حالا والا:biggrin1:
چرا هست یکی اون prince of persia (که البته بازی نما بدون سانسور گذاشته) یکیم اون MGS4
که جفتشون خیلی ماهرانه سانسور شدن:biggrin1: البته اینا مال شماره قبلین کسی اگه چیزی دیده بیاد بگه:biggrin1:
در ضمن تورو به خدا از سر خر E3 بیاید پایین GC که هیچی TGS هم از دست میدین ها:((
از ما گفتن بود

آقای عبدالهی ها و بقیه تیم از مشکلات دوستانی که این شماره رو پیش خرید کرده بودند مطلع هستنم و از این عزیزان خواهش مندیم تا انتهای روز شنبه صبر کنند و اگر مشکلشان حل نشد، نام، نام خانوادگی و شماره فیش خودشون برای سایت مجله ارسال کنند.

سه شماره بعد:cheesygri
جالبه ! شما مثل اینکه خوشحالی از بابت این موضوع ! بعد 60 سال نوری تازه می خواین مطالب E3 رو بفرستید روی دکه و سال دیگه هم TGS !! ما هم به عنوان خواننده و پیش خریدار و ... باید اینطوری جواب بگیریم و با این ( :cheesygri ) شکلک ها و... روبرو بشیم . واقعا همینطوری پیش برید کاملا مشخصه که به کجا می رسید ! هر چند تا همین جا هم تقریبا رسیدید به اون جایی که نباید می رسیدید !!

جالبه ! شما مثل اینکه خوشحالی از بابت این موضوع ! بعد 60 سال نوری تازه می خواین مطالب E3 رو بفرستید روی دکه و سال دیگه هم TGS !! ما هم به عنوان خواننده و پیش خریدار و ... باید اینطوری جواب بگیریم و با این ( :cheesygri ) شکلک ها و... روبرو بشیم . واقعا همینطوری پیش برید کاملا مشخصه که به کجا می رسید ! هر چند تا همین جا هم تقریبا رسیدید به اون جایی که نباید می رسیدید !!
قبول دارم من هم تعجب کردم ولی شما چرا پیاز داغش اضافه میکنید......
واقعا مشکل دیر چاپ شدن این مجله چیه؟!!!

شما مثل اینکه دل پری از بازی رایانه داری:smile:(البته بخشید که شکلک گذاشتم)
منم حرف شما قبول دارم ولی شما دارین منت سر کسی میزارین که هیچ ربطی به دیر اومدن مجله نداره.

واقعا بي معنيه.
آقاي ازهاريان فر بايد به اين موضوع جواب بدن؟
مثل اين ميمونه كه شما بياي انتقادتو از اين سايت به اعضاي تحريريه يا كاربراي فعال بگي.:eek:
من كه جاي ايشون و آقا ياشار بودم اصلا نميومدم جواب بدم.

سلام
من اون شكلكو همين جوري گذاشتم و اصلا قصدي نداشتم:( من خودم بيشتر از همه شما منتظر اين هستم كه مجله زودتربياد بيرون.

در ضمن دومين پادكست بازي رايانه با حضور آقاي وحيد عبدالهي سردبير محترم مجله‌ي بازي‌رايانه ضبط شد كه مي‌تونيد از لينك زير با دو كيفيت دانلود كنيد.

كيفيت بالا (60 مگ)

كيفيت پايين (9 مگ)

حتما بشنويد كه در مورد اين تاخير‌ها توضيحاتي داده شده.

سايت بازي رايانه

سلام
من اون شكلكو همين جوري گذاشتم و اصلا قصدي نداشتم:( من خودم بيشتر از همه شما منتظر اين هستم كه مجله زودتربياد بيرون.

در ضمن دومين پادكست بازي رايانه با حضور آقاي وحيد عبدالهي سردبير محترم مجله‌ي بازي‌رايانه ضبط شد كه مي‌تونيد از لينك زير با دو كيفيت دانلود كنيد.

كيفيت بالا (60 مگ)

كيفيت پايين (9 مگ)

حتما بشنويد كه در مورد اين تاخير‌ها توضيحاتي داده شده.

سايت بازي رايانه

شرمنده شهریار جان ولی فکر نمکنید اصلا این شماره را ندین بهتره؟
چون هر ماه یک دلیلی دارین واسه خودتون میارین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or