جناب عشق جاپُن و خدای JRPG شما در کل چند ساعت MGS بازی کردی ؟! و اصلا می دونی MGS چیه یا رایدن کیه ؟!
بعد دیدم صفحه قبل یه دو-سه صفحه ای انشا نوشته بودی! حوصله ندارم همش رو بخونم ولی یه چند مورد کالبد شکافی دیدم ازتون! و چون دیدم صحبت از Tekken6 کردی مجبورم جوابتون رو بدم ! ببین جناب, اون زمانی که Preview این بازی نوشته شد تنها اطلاعاتی که از شخصیت های بازی موجود بود, محدود می شد به پروفایل هاشون که توی همه ی سایت ها یکسان و یک جور بود. شما حتی اگه می پریدی دکه ی سر کوچه تون و یه عدد مجله ی فامیتسو هم تهیه می کردی (:d) چیز بیشتری از پیش زمینه ی شخصیت های بازی پیدا نمی کردی! پس منم مجبور شدم برای معرفی چهار شخصیت جدید بازی اطلاعات همون پروفایل هاشون رو ترجمه کنم ولی تا اونجا که حافظه م یاری می کنه یادم نمیاد تو مقاله ی مجله ی بازی رایانه صحبتی از پیش زمینه ی Zafina شده باشه پس ....
(اصلا دوست نداشتم بحث های قدیمی رو دوباره تکرار کنم و اگر قرار بر کالبد شکافی باشه منم می تونم الان بشینم تک تک شماره های قبلی مجله ی بازی رایانه رو بخونم و برات نقص هاش رو بگم ولی نه وقت ش رو دارم و نه خوشم میاد از این کارای بچه گانه, پس سعی کن با این همه ادعایی که داری یکم بزرگ شی !)
گویا اینجا دانشجو و فارغ تحصیل رشته ی حقوق زیاد داریم که به سرعت وکیل وصی دیگران می شن ! البته یه احتمال دیگه هم هست اونم اینکه این دوستان که نه سر پیازن و نه ته پیاز خیلی احساس ندار بودن با مجله می کنن و به همین خاطر به خوشون اجازه می دن تو کاری که بهشون مربوط نیست دخالت کنن ! بگذریم ... ببخشید اگه ابتدای این پست من یکم شخصی بود و اگر مدیری تشخیص میده که این قسمت عواقب بدی به همراه داره لطف کنه Edit ش کنه ! (جناب Cloud اگه صحبت خاصی با من داری می تونی از P.m استفاده کنی !)
-----------------------------------------------------
اما از این جا به بعد می خوام در مورد MGS صحبت کنم. متاسفانه من تا امروز فرصت خوندن مقاله ی جناب دشتی رو نداشتم و فقط نقد این بازی رو خوندم و چون تقریبا تمام نقد های سایت ها رو هم خونده بودم, می خواستم ببینم نظر مجله ی بازی رایانه در مورد قسمت چهارم این سری بازی چیه که متاسفانه ...
اما در مورد مقاله ی جناب دشتی :
اول امیدوارم شما که این مقاله رو نوشتی همه ی نسخه های این فرنشایز رو بازی کرده باشی تا بتونیم در مورد نظریات تون بحث کنیم (دقت کنید بحث کنیم نه مشاجره و دعوا !)
البته این موضوع رو بگم که از زحمتی که پای این مقاله کشیدید تشکر می کنم ولی ....
صفحه ی 114 وسط ستون دوم :
در این جا بود که اسنیک متوجه شد دلیل سالخوردگی او ویروس فاکس دای نیست بلکه اشکالات تعمدی در پروژه کلون اوست.
البته نائومی نکته دیگری را هم متوجه شد و آن این بود که نوع جدیدی از ویروس فاکس دای به اسنیک تزریق شده که ویروس قبلی را سرکوب کرده, اما همین ویروس هم در آینده به تدریج رشد خواهد کرد و وضعیتی مشابه ویروس قبلی ایجاد می کند.احتمالا دربین این ویروس را به همراه نانوماشین های جدید به بدن اسنیک تزریق کرده است.
من نمی دونم نیومی کی این نتایج رو گرفته که کسی متوجه نشده ؟! اونجا نیومی فقط میگه که دلیل پیری سریع اسنیک
ژن های مخربی هستند که در بدنش هنگام پروژه LET کاشته شده اند و دقیقا هر گونه
اشکال (چه تعمدی چه غیر تعمدی) در پروسه ی کلون سازی رو رد می کنه و هم چنین به غیر از این ژن ها, اسنیک از لحاظ ژنتیکی غیر قابل تکثیر هست چون پیتریوتس نمی خواستند کشور های دیگه اون رو دستگیر کنند و کلون مصنوعی سالید اسنیکی خودشون رو بسازن.بعد هم میگه ویروس فاکس دای داره در بدنت
جهش پیدا می کنه و تقریبا از سه ماه آینده به هر کسی حمله می کنه.در مورد نوع جدید فاکس دای هم فقط میگه که یه نوع جدید تو بدنت هست ولی وقتی اسنیک در این مورد ازش سوال می کنه میگه که چیز بیشتری نمی دونم و باید آزمایشات بیشتری انجام بدم. دربین هم تحقیقا نوع جدید فاکس دای رو به اسنیک تزریق کرده نه احتمالا ! و این موضوع هم آخر بازی مشخص میشه نه تو Act دوم.
صفحه ی 114 انتهای ستون سوم:
اسنیک و یارانش چاره ای نداشتند جز اینکه به OH که اسلات از Patriots ربوده بود, رخنه کنند.
اصولا اسلات OH رو از هیچ کس ندزدیده. MG ای که اسلات می دزده Arsenal Gear هست نه OH (البته دیگه باید بدونید که تو "حادثه ی کشتی نفت کش" RAY رو هم دزدیده)! البته OH نوع اصلاح شده ی AG هست ولی دلیل نمیشه بگیم اسلات OH رو از پیتریوتس دزدیده, چون اصلاحات روی OH به اندازه ی ساخت یک MG جدید هست.
صفحه ی 115 ستون اول :
اسلات اسنیک را بلند کرده و با شدت بر زمین می کوبد, به روی سینه اسنیک پریده و مشت های آهنین دست لیکوئید را همچون پتکی بر صورت اسنیک می کوبد.
اصولا دقت کردید که دست راست اسلات تو این نسخه یک دست سیبرنتیکی مصنوعی هست و ابدا دست لیکوئید نیست دیگه ؟!
صفحه ی 115 ستون دوم :
اما در MGS پس از قطع شدن دست اسلات, او تصمیم گرفت برای گول زدن اسنیک و هم چنین Patriots (مثلا برای اینکه نشان دهد اعمالی که انجام می دهد تحت کنترل خودش نیست و هم چنین احساسات اسنیک را تحریک کند) دست لیکوئید را به خود پیوند بزند, سپس تحت آزمایش های گوناگون با نانوماشین ها و سایکوتراپی توانست شخصیت لیکوئید را به خود منتقل کند و به نوعی اسلات در تمام طول این مدت تنها وانمود می کرد لیکوئید به واسطه دستش توانسته, او را تحت کنترل در آورد.
خوب اینجا مشخص شد نه تنها MGS بازی نکردید بلکه اطلاعات رو هم به درستی ترجمه نفرمودید ! خوبه تو همه جای اینترنت دیگه نوشته که توی MGS2 لیکوئید واقعا به واسطه ی دستش کنترل اسلات رو به دست می گرفته. و همچنین همه جا هم نوشته که در حد فاصل حادثه ی Big Shell و این نسخه اسلات دست لیکوئید رو از بدنش جدا می کنه و یک دست مصنوعی به جاش پیوند می زنه و سپس بحث نانوماشین, سایکوتراپی و هیپنوتیزم به میون میاد.
صفحه ی 115 ستون سوم :
MZ روز به روز سالخورده تر و ناتوان تر می شد, او تصمیم گرفت تا به جای به خدمت گرفتن افراد بیشتر برای Patriots کنترل همه چیز را به هوش مصنوعی ها بسپارد.
این جا هم اصلا دلیل این تصمیم میجر زیرو رو ذکر نفرمودید ! بیگ باس وقتی می فهمه میجر زیرو و پارامدیک وقتی که تو کما بوده از ژن هاش برای انجام پروژه ی LET استفاده کردند به کل پیتریوتس رو ترک می کنه و میجر زیرو اینجا خیلی ناراحت میشه و پیش خودش میگه وقتی قهرمان من که می خواستم به یک افسانه و بت برای جهانیان تبدیل ش کنم به من خیانت می کنه پس مطمئنا من نمی تونم به هیچ کس دیگه ای اعتماد کنم و ... به همین خاطر دستور ساخت پنج AI رو میده .
خوب از این Retrospective فعلا همین دو صفحه رو خوندم. و سعی می کنم بقیه ش رو هم بخونم.به هر حال اینا انتقادات من هست و دوست دارم دوستانه با هم بحث کنیم.