شدید لطف داری. ای کاش مجله اینقدر دیر چاپ نمی شد چون خیلی مقالش قدیمی شدهاولین مقاله هم که میخونم مقاله ی قاتلی با چهره خندان هستش میخوام ببینم با این جوکر چیکار کردی :cheesygri
چند هفته قبل اکران فیلم نوشتمش!واقعا اومد :cheesygri:blushing:واقعا شماره ی جدید اومد.
همین الان میرم ببینم اومده یا نه؟:excited:
کار بسته بندیش برای ارسال که خیلی وقت پیش تموم شده و اگه خدا بخواد شنبه باید همه جا باشه اما شما صبر کن تا شهریار جان خبر قطعی بده.یاشار جان برا شهرستان و کلا دکه ها فرستادین؟
به خدا در اومده! :cheesygri و بد تر، خود بچه های تحریریه بیشتر از همه از این تاخیرا لطمه میبینن. کیوسک هم انشالله از اول هفته دیگه.اقا این مجلتون عرضه نشد ؟ دیگه دارین شورشو در میارین . کی میاد پس اخه ؟ حالا خوبه مطالب هم اینقدر داغ و تازه نیستن که اینقدر ملت سر کارن :laughing: کی میاد روی کیوسک ها ؟
Shit... آقا شدید شرمنده البته این دیگه تقصیر خودشونه وگرنه به همه نمایندگی ها ارسال شده.یاشار جان خیلی دوست دارم ولی اسم سن سونو از لیست پاک کن :cheesygri ساعات 12 ظهر رفتم میگه نیومده برا هفته دیگه میشه:laughingمنو میزاری سرکار پس بگیر :wallbash: :biggrin1:
من هم مجله رو از برادران تاچی باناخریدم فعلا فقط مقاله مربوط به TDK رو خوندم.یاشار عالی بود
![]()
شدید شرمنده می کنی. فقط امیدوارم از قدیمی بودن مطلبش و ضعف های نوشتاری من اذیت نشده باشی :cheesygriبا سرقت از سایت مجله :cheesygri :میشه یکی بگه که چه چیزایی از MGS داره ؟کلاً یکی فهرست رو نمیگه ؟
![]()
صد در صد. بدون دمو كه دي وي دي معنا نداره:laughing:سلام ! ببخشید من شماره قبلی بهم نرسید از dvd زیاد خبر ندارم. توش دموی بازی هست دیگه؟
PC.آقا چه جواب دهن =ر کنی ! :biggrin1: میگم بره 360 هست یا PC?

با سلامفقط بگین شماره ی چندمشه این شمارش؟![]()
یعنی هیچ کس جرات :smile:نداشت این بازیو نقد کنه؟:laughing:
)
عالیه. هر دفعه از دفعه ی قبل بهتر میشه.
نه DIABLOIII نیست.:biggrin1: Gears of War 2هه. خیلی هم قشنگه.اونایی که گرفتن لطف کنن بگن پوسترش چیه؟(اگه DIABLO III نباشه نمیگیرم)

ای بابا من فکر کردم تو قبلیش گذاشتن :biggrin1: فکر کنم به دلیل مسائل امنیتی این بازی رو نقد و بررسی نکنن![]()