بحث پیرامون مجله بازیرایانه

سردبیر بخاطر فوق دیپلمه بودن نمیتونه این مسئولیتو به دوش بکشه پس باید یه فکر دیگه بکنن که خودش کلی دردسر هستش و کلی هم از وقتشونو صرف همین کردن!

یعنی توی مجله مون یه دکترمهندس پیدا نمیشه!؟ بعیده؟ حالا مشکل حل شده، اگه نشده من چند تا دکترمهندس خوب سراغ دارم.

اگر قرار بود هر کسی صاحب امتیاز مجله بشه که ماشال... از در و دیوار مملکت داره دکتر مهندس میباره!
ضمن اینکه خواهش میکنم این بحث رو ادامه ندید تا از مطرح کردنش احساس حماقت نکنم.نکته
در مورد انتشار مجله هم تمام تلاش دوستان بازیرایانه در اینه که این مجله از گاهنامه به ماهنامه ای منظم تبدیل بشه و برای تصدیق حرفم همینو بگم که از همون به پایان رسیدن کار روی مقالات این شماره (مجله الان فکر میکنم در حال پک شدن باشه) تیم تحریریه در حال کار روی مقالات شماره بعدی هستن.ضمنا اگر (اگر) همه چیز خوب پیش بره همزمان با انتشار مجله سایت هم در دسترس خواهد بود که خبر بسیار خوبیه.پس بنظر من دادن فرصتی به اندازه انتشار این یکی دو شماره به مجله ای که خیلیهامون دوستش داریم کار خیلی شاقی نبوده و نیست.

چرا اینقدر همه خودشان را ناراحت میکنند؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دیدتون را عوض کنید وبصورت یک جوک بهش نگاه کنید:cheesygri
جوک قشنگیه: مجله ای که هر روز قرار است که بیاید ولی تاخیر میخورد. فکر کنم دارند طولش میدهند تا GOW را هم نقد کنند.

خيلي معذرت ميخوام كه اسم بازي نما رو ميبرم! اما اون مجله فك كنم نزديك 25 - 26 شماره باشه كه داره با DVD منتشر ميشه. حالا خود مجله چه ... ه جاي خودش! اما اين DVD دادنشون تو اين همه شماره واقعا ايول داره.
اميدوارم بازي نمايي ها نيان و بگن ما از رو مجله اونا تقليد كرديم كه dvd زديم كه خداييش كفرم در مياد

با عرض پوزش ولی باید یه سری نکته رو یادآوری کنم.

- اولاً توی DVD هاشون هیچ کار شاغی نمیکنن. تمام دموهارو که به سادگی از سایتها دانلود میکنن. (نمیگم که کسای دیگه این کارو نمیکنن ولی بازی نما بدون هیچ گونه ادیت، مستقیم روی DVD رایت میکنه) در مورد اکثر حجم DVD هاشونم که بازی های آماده ای که از توی مغازه ها میشه خرید. که اونم بازم زحمت شرکت DC !!!!

- ثانیاً در مورد خود مجله شما نوع صفحه بندیشو دقت بکنین. من خودم گرافیستم و تو کار صفحه بندی بودم. اگه هر دوتا مجلرو بگیرین و مقایسه کنین متوجه میشین.

- ثالثاً در مورد متن های نوشته شده، میتونم به جرات بگم که حداقل 20% مطالب کپی شده از مجله بازی رایانه ست. اینو هر کی بخواد با سند بهش نشون میدم. (رجوع شود به مقالات Takken,Super Mario Smash) در مورد سایر مقالاتشونم که اگه هر دوتا مجلرو بگیرین میبینین که مطالبی که توسط بازی رایانه تو اسفند چاپ شده، توی بازی نما به مرور تو این 4 ماه تازه داره چاپ میشه. (StarWars,Supermario Samash,Vegas2,Legendary,Tekken و ...)

حالا با این اوصاف بازم فکر میکنید بازی رایانه تقلید میکنه ؟

چرا اینقدر همه خودشان را ناراحت میکنند؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دیدتون را عوض کنید وبصورت یک جوک بهش نگاه کنید:cheesygri
جوک قشنگیه: مجله ای که هر روز قرار است که بیاید ولی تاخیر میخورد. فکر کنم دارند طولش میدهند تا GOW را هم نقد کنند.
دوست عزیز توهین کار درستی نیست درسته که دارن خیلی لفتش میدن ولی ارزش این همه انتظار کشیدنو داره اخه این تنها مجله ای ایرانی هست که تا حدی با استانداردهای جهانی مجلهای بازی مطابقت داره....

مشکل رو که کامل گفتم علت چی بوده مشکلتون چیه حالا؟! :cheesygri
میاد دیگه احتمالا از 2 شنبه ارسال برای نمایندگی ها و مشترکین رو شروع می کنیم با تاخیر 2 3 روزه برای روزنامه فروشی ها توزیع می شه.

با تیکه انداختن گله کردن کار درست نمی شه :cheesygri

مشکل رو که کامل گفتم علت چی بوده مشکلتون چیه حالا؟! :cheesygri
میاد دیگه احتمالا از 2 شنبه ارسال برای نمایندگی ها و مشترکین رو شروع می کنیم با تاخیر 2 3 روزه برای روزنامه فروشی ها توزیع می شه.

با تیکه انداختن گله کردن کار درست نمی شه :cheesygri

فکر کنم 1 شنبه میاد حالا دوشنبه شاید ؟:biggrin1: واقعا جالبه :biggrin1:

فکر کنم 1 شنبه میاد حالا دوشنبه شاید ؟:biggrin1: واقعا جالبه :biggrin1:
عمرا :laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::-":-":-":-":-":-"
البته ما که از خدامونه

آهان. پس مشکل شما اینه که باید به یکی گیر بدید. اگه با گیر دادن چیزی درست میشد من تو این تاپیک صبح تا شب به اینا گیرمیدادم.
حالا اگه مجبوری بیا به من گیر بده. اونا رو ول کن.

اون نپیچونده. یا یکی دیگه بوده یا حواسش نبوده. وگرنه مگه دیوونست که بیاد اینو بگه تا طرف دیگه دنبال مجله هم نره.

1-آره باید گیر بدیم تا یکی بیاد بگه مشکل از کجاست در ضمن من در جواب یکی از بچه ها که گفته بود به این شهریار گیر ندید و تو این تاپیک هم به غیر از شهریار هیچ کس سوال های بچه ها در مورد مجله رو جواب نمیده اینو گفتم نکنه شما انتظار داشتی بگم بقال سر کوچمون حالا که شما دوست داری به شما گیر خوب خودت بهش بگو به جای بقال سر کوچه ما به شما گیر بدن
2-نمی دونستم که وقتی زنگ میزنیم روابط عمومی مجله یکی دیگه ور می داره یا کسی که مسوولیتش جواب دادن به تلفن هاست هواسش نیست

ارسال چند پست پشت سر هم ممنوعه .ممنون از همکاریتون.
کورش

Last edited by a moderator:
عمرا :laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::-":-":-":-":-":-"
البته ما که از خدامونه

1-آره باید گیر بدیم تا یکی بیاد بگه مشکل از کجاست در ضمن من در جواب یکی از بچه ها که گفته بود به این شهریار گیر ندید و تو این تاپیک هم به غیر از شهریار هیچ کس سوال های بچه ها در مورد مجله رو جواب نمیده اینو گفتم نکنه شما انتظار داشتی بگم بقال سر کوچمون حالا که شما دوست داری به شما گیر خوب خودت بهش بگو به جای بقال سر کوچه ما به شما گیر بدن
2-نمی دونستم که وقتی زنگ میزنیم روابط عمومی مجله یکی دیگه ور می داره یا کسی که مسوولیتش جواب دادن به تلفن هاست هواسش نیست

ارسال چند پست پشت سر هم ممنوعه .ممنون از همکاریتون.
کورش
گیریم که یه نفر اومد و دقیقا گفت مشکل از کجاست. ما چیکار میتونیم بکنیم جز انتظار؟
حالا شما برو به شهریار و من و بقال سرکوچتون گیر بده ببینم مجله زودتر میرسه دستت؟!
در باره ی مورد دوم هم من کاره ای نیستم و نمیدونم چی باید بگم.

گیریم که یه نفر اومد و دقیقا گفت مشکل از کجاست. ما چیکار میتونیم بکنیم جز انتظار؟
حالا شما برو به شهریار و من و بقال سرکوچتون گیر بده ببینم مجله زودتر میرسه دستت؟!
در باره ی مورد دوم هم من کاره ای نیستم و نمیدونم چی باید بگم.
واسه شما ممکن هست مهم نباشه ولی واسه خیلی ها از جمله من مهم هست بعد انتظار تا یه زمان معین خیلی بهتر از انتظار تا .... هست:-"

واسه شما ممکن هست مهم نباشه ولی واسه خیلی ها از جمله من مهم هست بعد انتظار تا یه زمان معین خیلی بهتر از انتظار تا .... هست:-"
اصلا شما فکر میکنی که داری چی تو پستت مینویسی؟:mad:
من اگه برام مهم نبود اصلانگاهی به این تاپیک میکردم؟ یا هر روز 4-5 بار به دکه های مختلف برم؟
من عاشق بازی رایانه هستم. از خیلی وقت پیش.
در ضمن مثل اینکه اصلا متوجه نمیشی من چی میگم. من میگم با گیردادن مشکل حل نمیشه.
حالا اگه شما به جزانتظار راه دیگه ای بلدی که ما انجام بدیم بگو.

ای بابا، این بحث ها داره بی خودی زیاد میشه. ما اینجا غر بزنیم که مجله سریع تر بسته بندی نمیشه که. فقط وقت شهریار رو میگیرم و وقت نمیکنه که واسه شماره بعدی کار کنه. عوض این غر زدن هر روز صبح که بلند میشید یه سر برید دکه سر کوچه بپرسید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or