بحث پیرامون مجله بازیرایانه

ببخشید اینقدر تعداد صفحات و پست ها زیاد هست که حال ندارم برم آرشیو...

میخواستم بدونم تاریخ دقیق مجله و محتویاتش چی هست؟ عکسی نیومده؟

واینکه میگید سایت راه افتاده لینکش چیه؟ آخه من میرم تو سایت سفیده!

ببخشید اینقدر تعداد صفحات و پست ها زیاد هست که حال ندارم برم آرشیو...

میخواستم بدونم تاریخ دقیق مجله و محتویاتش چی هست؟ عکسی نیومده؟

واینکه میگید سایت راه افتاده لینکش چیه؟ آخه من میرم تو سایت سفیده!

1-تاریخشو که گفتن آخرای خرداد یا اولای تیر.
2- اگه قرار بود محتویاتشو بگن که دیگه سوپرایز نمی شه.
3- تا اینجایی که ما می دونیم هنوز دارن روش کار می کنن. آقا شهریار هم گفته اگه کسی می تونه کمک کنه.

سايت بازي رايانه هم زمان با اومدن مجله به احتمال زياد عرضه خواهد شد.

شما گفتی آخر خرداد میاد آخر خرداد جمعه میشه و جمعه هم که هیچ مجله ای نمیاد بیرون چون معمولا وقتی شما میزنید که عرضه شده تازه 3 روز بعد تو دکه ها موجوده آیا فردا باید منتظرش باشیم یا هفته آینده؟

شهریار جان
اگه تونستی بگو اولینروز که مجله رو تو بازار تهران شیپ میکنید کجا میاره
برم بگیرم؟؟؟
راستی قیمت مجله مشخص نشده؟؟؟؟

میشه ادرس نمایندگی هاتون رو بدید

آقا رضا همون West Game نمایندگی هست ، من که چند از اونجا میگیرم تازه بعد از یک هفته و یا بیشتر به دکه ها میرسه ، یه نمایندگی هم تو پاساژ لباف هست تو توپخونه ( طبقه پایین آخر پاساژ );)

آقا رضا همون West Game نمایندگی هست ، من که چند از اونجا میگیرم تازه بعد از یک هفته و یا بیشتر به دکه ها میرسه ، یه نمایندگی هم تو پاساژ لباف هست تو توپخونه ( طبقه پایین آخر پاساژ );)

فکر نکنم west دیگه نمایندگی باشه چون من مدتها هست بازی رایانه نمیبینم در فروشگاهاشون

فکر نکنم west دیگه نمایندگی باشه چون من مدتها هست بازی رایانه نمیبینم در فروشگاهاشون

نمیدونم شاید ... ولی چند باره که اینطوریه که تا قبل از اینکه دکه ها مجله رو بیارن وست گیم داشت ( میزد پشت شیشه ) ولی بعد از اینکه همه جا پخش شد دیگه خودش نداشت ... اینبار هم احتمالا همینجوریه ؟؟؟!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or