بحث پیرامون مجله بازیرایانه

دمت گرم ميخوامت فقط من يه پيشنهاد داشتم كاش جاي اين تقويم يه پوستر تو انداره بزرگ ميداديد
آخه این تقویم یک تقویم معمولی نیست! حالا میاد میبینید.

اهان يه انتقاد هم داشتم اين نقد هري پاتر يه كم قديمي نبود
چون توی این مدت خیلی بازی اومد و ما هم میخواستیم همه رو نقد کنیم و از اونجا که در شماره های قبلی با کمبود جا مواجه شدیم نشد که این مطالب چاپ بشه به خاطر همین هم یک سری نقدها باسه بازیهایی است که یک 3,4 ماهی از اومدنشون میگذره. در سرمقاله شماره قبل هم به این موضوع اشاره شد.

يه سوال هم داشتم من ميخوام مجله game informer رو مشترك بشم ميخواستم بدونم ميشه و اينكه هزينش چقدر ميشه و اينكه مجله كامل و با پك اصلي به دستم ميرسه يعني بدون اينكه دست بخوره
توی ایران اینی که باست اصل مجله رو بفرستن کاملا بی معنی هست و غیر ممکن. اگر بخوای میتونی مجله الکترونیکی رو Subscribe کنی که یک ساله هست و هزینش هم فکر کنم برای 12 شماره حدود 15$ باشه. این e-mag همون مجله اصلی هست منتهی دیگه از DVD خبری نیست.
مجله هم هر ماه قبل از این که اصلش منتشر بشه به صورت PDF به ایمیلت فرستاده میشه.

آخه این تقویم یک تقویم معمولی نیست! حالا میاد میبینید
اها اينطوريه پس اخه گفتم نكنه مثل اين تقويم بازيهاي رايانه ايه :)
توی ایران اینی که باست اصل مجله رو بفرستن کاملا بی معنی هست و غیر ممکن
يعني چي من مجله كامل ميخوام:((
پس اگه اينطوريه يعني بايد بيخيال dvd بشم پوستر چي اونم برميدارن
. اگر بخوای میتونی مجله الکترونیکی رو Subscribe کنی که یک ساله هست و هزینش هم فکر کنم برای 12 شماره حدود 15$ باشه. این e-mag همون مجله اصلی هست منتهی دیگه از DVD خبری نیست.
مجله هم هر ماه قبل از این که اصلش منتشر بشه به صورت PDF به ایمیلت فرستاده میشه
15 دلار چيزي نيست فقط چه جوري من بايد مشترك بشم چون فكر كنم يه كارت اعتباري بخواد بچه هاي اطلاع اين كارو ميكنن ولي خود مجله اصلي رو هم جايي هست تو تهران بشه خريد

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط ehsan_62:
منم تو اصفهان گیر نیاوردم:((
والله الان مجله توی تهران هم گیر نمیاد یعنی دیگه از 11 ام یا 12 ام به بعد مجله هیچ جا پیدا نمیشه! این دفعه خیلی زود تموم شد (فکر کنم 10 روزه) که خب اونم به خاطر ایام عید بود.

نوشته شده توسط solid2snake:

يه سوال هم داشتم من ميخوام مجله game informer رو مشترك بشم ميخواستم بدونم ميشه و اينكه هزينش چقدر ميشه و اينكه مجله كامل و با پك اصلي به دستم ميرسه يعني بدون اينكه دست بخوره
دو سه تا فروشگاه مجلات خارجی توی انقلاب هست من خیلی وقت پیش از یکیشون پرسیده بودم میگفت میتونید راحت مجلات گیم خارجی رو اینجا مشترک شید و پک کامل بدستتون میرسه، مبلغ اشتراک هم تا اونجا که یادمه خیلی خوب بود و تقریباً همون قیمت اصلی بود

نوشته شده توسط Restricted Area:
والله الان مجله توی تهران هم گیر نمیاد یعنی دیگه از 11 ام یا 12 ام به بعد مجله هیچ جا پیدا نمیشه! این دفعه خیلی زود تموم شد (فکر کنم 10 روزه) که خب اونم به خاطر ایام عید بود.

سلام.:((
واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من دیروز به پسر خالم گفتم بره برام بگیره;)

حمید من گفتم بره دفتر اصلی مجله اونجا که گیر میاد؟:)

نوشته شده توسط Metal Gear:
دو سه تا فروشگاه مجلات خارجی توی انقلاب هست من خیلی وقت پیش از یکیشون پرسیده بودم میگفت میتونید راحت مجلات گیم خارجی رو اینجا مشترک شید و پک کامل بدستتون میرسه، مبلغ اشتراک هم تا اونجا که یادمه خیلی خوب بود و تقریباً همون قیمت اصلی بود
البته من 5 یا 6 پیش که رفتم دنبالش جدیدترین مجله ای که داشتن باسه 4 ماه قبلش بود ولی گفت اگه بخوای مشترک بشی زودتر به دستت میرسه ولی با وضعی که الان برای ایران به وجود اومده من بعید میدونم که یه همچین چیزی عملی باشه!

حمید من گفتم بره دفتر اصلی مجله اونجا که گیر میاد؟
بعید میدونم... چون من خودم شماره قبلی رو میخواستم نداشتن! :cheesygri

بعید میدونم... چون من خودم شماره قبلی رو میخواستم نداشتن! :cheesygrin:
بابا این مجله اخرشه مگه میشه تموم بشه به فرض اینکه تموم هم شد خوب دوباره چاپ کنین به جز سود فکر نکنم چیزه دیگه ای داشته باشه این اقای عبد... هم ادم .... هست ها:mad::(

خدمت اقا حمید عرض کنم که پسر خالم رفت دفتر مجله و مجله رو برام گرفت دل بسوززززززززززززه
84.gif
119.gif

نوشته شده توسط Restricted Area:
سلام...
من امروز مجله رو روی چند تا کیوسک دیدم که تازه آورده بودن برای شهرهای دیگه هم احتمالا همین چند روزه فرستاده میشه!
اره منم امروز رو کیوسک 2 تا مجله ی شما رو دیدم
157.gif
یکم دیر جنبدین من به پسر خالم سفارش دادم بیچاره فرستادش دفتر مجله گفتم با دی وی دی میگریش نگو که اصلا دی وی دی نزدین

سلام.
راستی من چند تا مجله بازیرایانه رو که تو کیوسک دیدم کیسه (دلق ) (کاور) نداشت ولی ماله من داشت یه لحظه خوشحالم شدم که نظرات رو گوش کردین:Dولی چرا همشون ندارن؟؟

راستی cd من دیگه روش برچسب نداشت و لیزری روش چاپ کرده بودن ماله همین طوره؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or