بحث پیرامون مجله بازیرایانه

من شنبه مجله را میخرم. منتهی نمیدونم چرا دوباره برای متال گیر پیش نمایش نوشتید؟ شماره 68 نوشتید دیگه! چرا عکس کاور دوباره متال گیر هست! این همه بازی! برای چی اویل ویتین را نگذاشتید
از همه بدتر اول ویتین الان پیش نمایش میخواد. ان موقع زود بود! هر چند کار یاشار عالی بود ولی من الان انتظار داشتم که نوشته بشه. چون اطلاعات بیشتری از بازی به بیرون درز پیدا کرده است.
ان بهترین نمایش های e3 را میخونم بعد نظرم را میگم!:)

جـــــــــــــــــــون
فردا میگیرم وایسا ببینم پول ندارم!:-o
اشکال نداره از داداشم میگیرم:d
اخه چرا انقدر ب متال علاقه دارین Uncharted 4 چشه مگه؟!

یک بار پیش نمایش GZ رو کار کردیم و این بار هم پیش نمایش PP. چیز خیلی عجیبی نیست. در مورد EW که خب چون قبلا کار شده کاور نمیشه اما قطعا در اینده ای نه چندان دور یه پیش نمایش مفصل و احتمالا کاور از آنچارتد 4 خواهیم داشت.

یک بار پیش نمایش GZ رو کار کردیم و این بار هم پیش نمایش PP. چیز خیلی عجیبی نیست. در مورد EW که خب چون قبلا کار شده کاور نمیشه اما قطعا در اینده ای نه چندان دور یه پیش نمایش مفصل و احتمالا کاور از آنچارتد 4 خواهیم داشت.
حواسم نبود به این مسئله!:)

ای کاش این شماره اصلا چاپ نمیشد دوباره نا امید شدم از این مجله.امیدوارم شماره بعدی جبران بشه.صفحه ارایی بسیاربد به همراه کاغذ بی کیفیت مطالب بیات امیدوارم مسموم نشم

سلام به همگی!:biggrin1:
شناختین؟:biggrin1::biggrin1:
مجله 71 رو گرفتم.مطالب یکم قدیمی بنظر میرسن و جنس کاغذ هم میتونست بهتر باشه.ولی درکل مثل همیشه عالی بود و ازش لذت بردم.
امیدوارم این عقب موندن مجله به مرور زمان جبران بشه و مجله دوباره بروز بشه.
:x
نقد ها و پیش نمایش ها هم مثل همیشه عالی بود.فقط نمیدونم چرا تو بخش بهترین بازی های E3 هیچ نمره ای داده نشد!:|:|چجوری رده بندی شدن رو دیگه نمیدونم!
این فروم رو هم تو رو خدا درستش کنین.
:((

من هم مجله رو گرفتم.از نظر کیفیت مطالب مثل همیشه عالی بود ولی به علت تاخیر زیاد،مطالب E3 خیلی قدیمی بود.امیدوارم شماره بعد مجله به موقع چاپ بشه و شاهد این مشکلات نباشیم.
این طبیعیه که کیفیت کاغذ شماره ی قبل بهتر بود ولی فکر کنم اگه کاغذ مناسب باعث تاخیر در عرضه مجله بشه،بهتره از همین کاغذ استفاده بشه ولی مجله به موقع چاپ بشه.
درسته به خاطر کمبود جا از چاپ توضیحات برای بازی های E3 خودداری شده ولی فکر کنم میشد نمره ها رو فقط ذکر کرد؟

گفته های آقای چشمی کاملا غلط از آب در اومد :d ایکاش E3 نبود :( خیلی خیلی دیره .... ما الان داریم Gamescom دنبال میکنیم.
اینم ظاهرا مدل جدیده که در اومده طراح ها تصویر رو چپه میذارند! این وضع عکس قرار دادن به کاور هم سرایت کرد ... متاسفانه!
خدائیش سردبیر به من گفته بود زیاد رو E3 مانور نمی دیم.:-s
همونطور که می بینید من هیچ مقاله ای تو این شماره ندارم:d
به هیچکس نگیدا منو این شماره پیچونده بودن:))

a4883cedee8fdd0221e3b9939f155d72.jpg

از ٢٠١١ تا الان همه شماره ها رو خريدم....

Sent from my iPhone using Tapatalk

باز هم شماره e3 و بازهم کیفیت بد کاغذ!
ای کاش به جای شماره قبل ، این شماره کاغذ گلاسه داشت
اون محافظ پلاستیکی هم هنوز جاش خالیه ، بدون اون مجله خیلی آسیب پذیره ، فروشندگان هم که نمیتونن مجله رو توی گاو صندوق بذارن که هیچ خط و خشی روش نیُفته!
پس لطفا" از شماره آتی محافظ پلاستیکی رو برگردونید
بعید میدونم هزینش چندان زیاد باشه

من میخوام شماره های قبلی رو بگیرم دوستانی که این کارو کردن کسی هست هر مجله چقدر میوفته و با چه شماره ای باید تماس بگیرم؟
شماره های قبلی حدود 2000 تا 2500 درمیاد!
در رابطه با شماره هم نگاه کن به شماره های قبلی مثل 69 یا 68 ، شماره تبلیغات را نگاه کن و به ان شماره تماس بگیر!:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or