بحث پیرامون مجله بازیرایانه

اين شماره هم ويژه نام هست هم نيست. فرمش تغيير پيدا كرده. ما هر سال كلي براي بازي هاي e3 مطلب مي نوشتيم اما امسال تعداد مطلب ها محدود شده. همچنين براي بهترين بازي هاي e3 يه مطلب جدا نوشتيم با اين تفاوت كه مطالب بيشتر شبيه به پيش نمايش 1 صفحه اي هستند تا گزارش از گيم پلي به نمايش دراومده طي e3.
یعنی مثل سال های قبل نمره و... نیست؟

مجله رو گرفتم.اولین چیزی که متوجهش شدم جنس کاغذشه که معمولی شده(گلاسه نیست) و گزارش کامل و جالبی از E3 هستش (ای کاش همزمان با E3 منتشر میشد هر چند الان هم دیر نشده)

یعنی مثل سال های قبل نمره و... نیست؟
نه نمره ای در کار نیست.(حالا بر چه اساس رتبه بندی کردن خدا میداند)

در کل مجله مثل همیشه عالی و از لحاظ محتوایی هیچ کم کاستی ندارد.و یه خسته نباشید به تمام بچه های گل تحریریه و سردبیر عزیز.

مجله رو گرفتم.اولین چیزی که متوجهش شدم جنس کاغذشه که معمولی شده(گلاسه نیست) و گزارش کامل و جالبی از E3 هستش (ای کاش همزمان با E3 منتشر میشد هر چند الان هم دیر نشده)

در کل مجله مثل همیشه عالی و از لحاظ محتوایی هیچ کم کاستی ندارد.و یه خسته نباشید به تمام بچه های گل تحریریه و سردبیر عزیز.
جنس کاغد مثل مجله ی پیشه یا نه؟

من مجله رو ندیدم اما ما نمره دادیم. شاید ذکر نشده باشد اما بر اساس همون نمرات رده بندی شده.

دلیل اصلی تاخیر این شماره نبود کاغذ مناسب بوده، بعد از منتظر موندن و نرسیدن کاغذ در نهایت تصمیم به این شد که از کاغذ معمولی برای چاپ استفاده بشه

دلیل اصلی تاخیر این شماره نبود کاغذ مناسب بوده، بعد از منتظر موندن و نرسیدن کاغذ در نهایت تصمیم به این شد که از کاغذ معمولی برای چاپ استفاده بشه
اقای طالبیان بنظرم اکثر بچه ها هم موافق باشند که جنس کاغذ مهم نیست زیاد همون چاپ منظم و سره وقت خیلی مهمتره تا نوع کاغذ کار شده.
به هر حال الان ارزش خبری مجله به نست مطالب یه مقدار کمه.
چون الان tgs تموم شده و شما مطلب e3 رو کار کردین!
با اینکه من همیشه شما رو برترین میدونم ولی این روند دیر چاپ شدن بنظرم لطمه بزنه به مجله.
با توجه به دسترسی بیشتر افراد به سایت و ... خبرها خیلی زود دست به دست میشه پس سرعت بنظرم باید تو اولیت ها قرار بگیره.
در کل بازم جای خوشحالی داره چاپ مجله چون تاخیر و نگرانی و شایعه احتمال لغوش خیلی بد و ناراحت کننده بود.
موفق باشید :x

من بعد از اون شماره های سال قبل اولین شماره ای بود که دیدم و گرفتم. دوتا مشکل بزرگ داره یکی صفحه آرایی و جلد مجله که نسبت به قبل ضعیف تره به نظرم. خصوصا صفحه آرایی اون نظم قبل رو نداره.

مشکل دوم مطالب بود که اکثرا توسط دو یا 3 نفر نوشته شدن خصوصا نقدها.

یه نکته خوب هم نکته ای شدن کنفرانس ها بود به جای یه متن طولانی و کامل.

چون الان tgs تموم شده و شما مطلب e3 رو کار کردین!

احتمالا گیمزکام رو میگی ... TGS شهریوره

لیست کامل مطالب

4 فوق العاده ویژه
6 ویژه هجدهمین نمایشگاه سالانه سرگرمی الکترونیک
8 E3 در سیطره اعداد و ارقام
12 نگاه اول
30 مهم ترین نکات کنفرانس E3 شرکت مایکروسافت
34 مهم ترین نکات کنفرانس E3 شرکت نینتندو
38 مهم ترین نکات کنفرانس E3 شرکت سونی
42 بررسی بهترین بازی های معرفی شده در نمایشگاه سالانه E3
Preview
56 Metal Gear Solid V - The Phantom Pain
68 Super Smash Bros Wii u
72 لاک پشت های ابر قهرمان
Review
76 Moto GP 14
78 Enemy Front
80 bound by flame
82 Trials Fusion
84 Grid Autospor
86 Child of Lighy
92 Murdered :Soul Suspect

خوب این شماره دیروز رشت هم اومد. گرفتمش. خوبه ولی متاسفانه جنس کاغذ مثل قبل نیس و همچنان خبری از پوستر و دیسک نیست. ضمنا یه شماره خیلی قدیمی رو که قبلا جا انداخته بودم و نگرفته بودم، در کنارش با قیمت 1000ت پیدا کردم :d

با توجه به گذشت زمان طولانی از نمایشگاه ، امسال ویژه نامه E3 نداریم خیالتون راحت باشه
گفته های آقای چشمی کاملا غلط از آب در اومد :d ایکاش E3 نبود :( خیلی خیلی دیره .... ما الان داریم Gamescom دنبال میکنیم.
اینم ظاهرا مدل جدیده که در اومده طراح ها تصویر رو چپه میذارند! این وضع عکس قرار دادن به کاور هم سرایت کرد ... متاسفانه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or