شماره جديد بعد از اين همه تاخيري كه داشت اصلا خوب نبود!!!! خيلي از قسمت هايه باحالش مثل تحليل ماه و ... حذف شده بود!!! عوضش تور SC اش خيلي باحال بود
اميدوارم شماره جديدش در زمان حيات ما منتشر بشه!!!
پ.ن:در يكي از شماره ها پيش نمايش بازي Alane Awake بود كه يك مقدمه خيلي زيبا از داستان بازي داشت.ميشه يكي لطف كنه انو اينجا برايه من تايپ كنه؟(جون من)
یک پیشنهاد :برای گران نشدن مجله ، قسمت دوز و کلک رو کلا حذف کنید .

برای من بلا استفاده هست . حس فن بویی ـه !هر چقدر سعی کردم جلوی خودم رو بگیرم نشد که نشد. چند تا نکته کوچولو هست که باید بهشون اشاره کنم شاید گوش شنوایی پیدا شد.
طرح رو جلد با داخل اون هیچ گونه هماهنگی نداره. در این شماره پیش نمایش عظیم از Sc Ii دارید که الحق بهترینه اما روی جلد رو اختصاص دادید به R&c که پیش نمایش اون 3 صفحه هم کامل نیست!!!. Cd که دیگه هیچی. کوچکترین اثری از R&c ( روی جلد ) و Sc Ii ( مقاله اصلی این شماره ) نیست.
میدونم که مقاله ها صرفا نظر نویسنده ست و ... . اما این تیترها عجب که بیشتر در مجله های در پیت و زرد بکار میره چی یه دیگه!. یاشار جان یه چیزی برای R&c نوشته که ادم فکر میکنه بازی در حد Cg دموهاست. این بازی عالی، حرف نداره، .... ولی قبول کنید در حد پیش پا افتاده ترین کارهای پیکسار هم نیست.
ماجرای Dvd ب کجا رسید!!!.