بحث پیرامون مجله بازیرایانه

قبل از هر چیز باید از مجله بازی رایانه تشکر کنم البته نه بابت گزارش لایپزیک(که اون جای خود دارد) بلکه از اینکه به فیل هریسون و بقیه دوستان فهموندن که در ایران علاوه بر توزیع نشریه بازیباز هم وجود دارد ...من نمی دونم چه تبلیغاتی علیه ایران صورت گرفته که حتی اشخاص معروف رو هم تحت سیطره خودش قرار می ده ... حتی در افغانستان و عراق هم روزانه نشریه منتشر می شه ... متاسفانه تصور خیلی ها از ایران امروز کشوری کویری است که مردمانش با شتر رفت و آمد می کنن ...
در آخر ببخشید این پستم کمی بی ربط بود.

قبل از هر چیز باید از مجله بازی رایانه تشکر کنم البته نه بابت گزارش لایپزیک(که اون جای خود دارد) بلکه از اینکه به فیل هریسون و بقیه دوستان فهموندن که در ایران علاوه بر توزیع نشریه بازیباز هم وجود دارد ...من نمی دونم چه تبلیغاتی علیه ایران صورت گرفته که حتی اشخاص معروف رو هم تحت سیطره خودش قرار می ده ... حتی در افغانستان و عراق هم روزانه نشریه منتشر می شه ... متاسفانه تصور خیلی ها از ایران امروز کشوری کویری است که مردمانش با شتر رفت و آمد می کنن ...
در آخر ببخشید این پستم کمی بی ربط بود.

دیقیقا همینطوره . متاسفانه علیه کشور ما تبلیغاتمنفی بسیاری هست ( نمیخوام موضوع سیاسی بشه واقعیته . )
جدا که بازی راینه کاری کرد کارستون من هرروز روزی 10 بار دارم مطلب مصاحبه با فیل رو میخونم و لذت میبرم .
حالا خداکنه فیل ( پسر خاله شدیم باهاش رفت :cheesygri:cheesygri ) اونقدر IQ ش بالا باشه و فهمیده باشه که اگه تو ایران پلی استیشن لانچ رسمی داشت چقدر براشون سود داشت :-":-":-":-"

بابا اگه فیل هریسون بدونه که توایران چه بازی خورهایی وجود داره خونشم میاره تو ایران به قول دوستمون اونا فکر میکنن ما ادم های عقب افتاده و وحشی هستیم:mad:

مجله رو امروز گرفتم جالب بود (قسمت گزارش ویژه شو گفتما :) ) فقط یه مشکل وجود داشت کیفیت تصویر توی Track مربوط به نمایشگاه پایین بود ولی مشکل بزرگ صدا بود که واقعا افتضاح بود تورو خدا یه میکرفون دست اون بنده خدا می دادید من هر صدایی بگی می شنیدم الا صدای ایشون رو امیدوارم توی نمایشگاه های بعدی این مشکل هم حل بشه بعد اینکه حتما DVD رو جایگزین کنید چون واقعا بهتره در ضمن گزارش نمایشگاه رو یکم بیشتر کنید خیلی گزارش تصویریش کم بود همش یه لحظه از اینجا یه لحظه اونجا گرفته بودید و خیلی سریع رد می شدید (آدم چشم درد می رفت ) امیدوارم توی شماره TGS مشکل حل بشه . ;)

بازي رايانه تو كرج منتشر شد !!! بشتابيد !!!

سلام . :love:

سلام و خسته نباشيد مخصوص هم خدمت مسئولان و دست اندكاران سالنامه ... ببخشيد ...
ماه نامه وزين بازي رايانه ... :love::love::love:
خدايي تنها عيب مجله همين دير منتشر شدنشه كه واقعاً اگه برطرف بشه ديگه جاي هيچ بحثي نخواهد بود ... اما بايد بگم اشكال از دوستان بازي رايانه هم نيست بلكه مشكل اصلي كلاً نارسايي ها و مشكلات انتشار در كشور ماست و اين مشكل هم فقط محدود به بازي رايانه نيست بلكه مشكل اكثر مجله هايي ايست كه به صورت دوره اي منتشر ميشن ... و زبونم لال ... گوش شيتون كر ... ممكنه آخر كار دستمون بده و مجله رو با مشكل جدي مواجه كنه ... خدا اون روزو نياره ... واقعاً ديگه دولت بايد يه فكري براي برطرف كردن مشكلات نشريات بكنه ...
..............................
بخش GC خيلي خيلي عالي بود ... واقعاً از خنده روده بر شدم و با اينكه حجم مطلبش زياد بود اما چند بار خوندمش ... مخصوصاً‌ مصاحبه يا بزرگان صنعت بازي ( كه دوستان هم اشاره كردند ) واقعاً جالب بود ... مصاحبه با كوجيما هم كه ديگه تحش بود ... مخصوصاً عكس كوجيما و بازي رايانه ... !!!
مصاحبه كوتاهي هم كه با سيد مايرز انجام شده بود واقعاً عالي بود و وسعت درك و شعور و فهم ايشون رو نشون ميداد ...
با اين همه فيلمي كه از GC در سي دي قرار داده شده بود واقعاً ( خيلي خيلي ببخشيد ) افتضاح بود ... خدايي من ديگه به فكرم ميرسيد يه ميكروفون بدم به اون بنده خدا ...
راستي گفتم سي دي ... آخه چرا اين سي دي ({...}) رو به يه DVD تبديل نميكنيد ؟؟؟
آخه چرا ؟؟؟ خدايي اين موضوع براي من يه سواله ... چرا سي دي ؟؟؟ مگه دي وي دي چشه ؟؟؟

يه نفر جواب بده !!!

به نظر من دلیل نشدن Cd به Dvd هزینه بالای اون هستش .
همین الان هم هزنیه مجله تقریبا بالا هستش

اگه بخواند Dvd بزارند دیگه هزینه و وقت اون خیلی بیشتر میشه
که نیاز به یک برنامه ریزی دقیق و حساب شده که بشه این موارد رو کنترل کرد .

( این نظر منه )

مجله رو گرفتم يعني ديدم:biggrin1: مطالب خوبه ولي خب قديمي;)
از مطلب ركورد شكني هيلو 3 شخص بود كه كي نوشته شده!:-"
cd هم فقط ماله نمايگشاهش جالب بود بقيش...;)
ميگم خوب بعضي جاهاش رو سانسور نكردين ها:biggrin1::biggrin1:

من هم مجله رو تهیه کردم.درست است که بخاطر مشکلاتی که زبان از بیانشان قاصر است و تقریبا بیشتر گیمرهای ایرانی از جمله بچه های سایت از آنها باخبر هستند ، مطالب قدیمی به نظر می رسند و اینطور به نظر می رسد که مجله تا اواخر مهر هم بسته شده بوده و بخاطر مسائل جانبی بوده که عرضه اش اینقدر عقب افتاده ... از نظرم گزارش Game Convention لایپزیگ با توجه به محدودیت های تیم خبرنگاری ، بسیار عالی از آب درآمده بود و این مورد بخاطر برنامه ریزی خوب آقای عبدالهی و کیانوش جان برای حضور در بخشهای مختلف نمایشگاه است.به شخصه با بخشی که اختصاص به تشریح ملاقات با تیم شفر افسانه ای داشت خیلی حال کردم ، البته اگر از اون قسمت گزارش تصویری هم در CD مجله بود دیگه عالی میشد.اما در مورد مطالب مجله....
برای من قسمت اخبار فقط دو مورد بسیار مهم داشت.یکی خبری که توضیح کوتاهی در مورد Silent Hill : 0rigins نوشته شده بود که این مطلب کاملا امضای محمد مهدی را روی خودش داشت و بسیار از دیدن این مطلب با وجود قدیمی بودنش خوشحال شدم.البته قسمت اعظم خوشحالیم مربوط به اینست که بالاخره بعد از نامهربانی هایی که در وزارت ارشاد نسبت به این بازی صورت گرفت ، اندک مجالی پیش آمده تا مطلبی را از کسی که بهترین منبع Silent Hill در ایران است ببینیم.مورد دوم هم مربوط به اون شوخی می شود که اشاره شده بود با فروش VG Holding Corp به EA ، استودیو زیرمجموعه این شرکت یعنی Bioware مجبور شود تا پایان سال 2009 بازی Mass Effect II را بر روی تمام پلتفرمهای کره خاکی برای ناشر خود ( EA ) آماده عرضه کند ! باقی خبرها هم جالب بودند.مصاحبه با مدیر اجرایی WCG 2007 هم برای روشن شدن فقر امکانات و بی مهری مسئولان به صنعت بازی عالی از آب در آمده بود.اما در مورد پیش نمایش ها و نقدها....
انتظار داشتم نقد Crash of The Titans رو ببینم نه Preview ـش را !
کمبود نقد Syphon ****** : Logan,s Shadow کنسول PSP بشدت محسوس بود.
با توجه به اینکه نسخه های PC سری FIFA دائما" بسوی ضعیف ترین کیفیت میل می کنند ، انتظار نقد نسخه کنسولی X360 آن را داشتم.موضوع وقتی جالب تر می شود که بدانیم نویسنده نقد آقای ازهاریان فر هم دستی در نقد بازیهای این کنسول دارند ، پس ترجیح نسخه PC به نسخه X360 برای نقد و بررسی واقعا شگفت انگیز به نظر می رسد !
اولویت نقد بازیهای X360 هم خیلی عجیب است.اگر نقد بازی دیگری ( مثلا PGR 4 ) بجای Vampire Rain در این شماره بود مفیدتر به نظر نمی رسید ؟
یک مورد هم اشاره کنم.گویا مطالب مجله ویراستاری مناسبی ندارند ، چون اکثرا شاهد این مورد هستم که بعد از یک جمله تعجبی یا خبری که علامت تعجب ( ! ) 3 بار استفاده می شود ؛ باز هم بعد از علامت تعجب ، نقطه ( . ) می گذارند ! البته استفاده 3 باره از ( ! ) هم در نوع خود ممکن است شبهه هایی ایجاد کند.

اما در کنار این نکات منفی انگشت شمار ، نکات مثبت و پررنگی هم در این شماره دیده میشد :
Preview نسخه جدید بازی راچت و کلانک خوب کار شده بود.
آقای منصوری ، باز هم در بازگویی نوستالژی های خودشان که برای کسی مثل من مانند قصه های هزار و یک شب ، شیرین و پر از نکته است مهارت بی نظیرشان را نشان داده بودند.بار پیش System Shock و این بار StarCraft محبوب...
دیدن پیش نمایش یک بازی Handheld Console آن هم DS که در ایران هیچوقت به جایگاه اصلی خودش که الان در جهان داراست نرسید ، بسیار هیجان انگیز است.آن هم بازی Ninja Gaiden : Dragon Sword که احتیاجی به تعریف ندارد.
همچنین چنین وضعی در جناح PSP حکمفرماست.حضور پیش نمایش Castlevania : The Dracula X Chronicles به معجزه ای می ماند توصیف ناشدنی ! فقط حیف که آقای حسن زادگان یا حسین عزیز به دلیل مشغله کاری نتوانستند مطلب این بازی را بنویسند.هر چه باشد این دوستان سابقه بسیاری در زمینه کنسولهای ابتدایی دارند و می دانیم که روح و جوهره ی اصلی کسلوانیا در نسلهای گذشته تجلی یافته است.نسخه های جدید برای کنسولهای دستی فقط نوستالژی ها را زنده می کنند.افسوس که چنین اتفاقی برای نقد FF Anniversary نیفتاده است و جای حسین بشدت خالی است.
خوشبختانه انتقادات قبلی اثر کرده و این شماره 4 بازی PS2 نقد شده اند که کار آقای بهزاد میرمظفری مانند همیشه بسیار خوب است و آقای چشمی هم با وجود محدودیت صفحه 2 نقد نسبتا" خوب نوشته اند.
به نظرم باید مجال بیشتری به BioShock داده میشد ، این بازی جای صحبت و بحث بیشتری داشت.متاسفانه طبق رسم بازی رایانه ، نویسنده پیش نمایش یک بازی ، آن را نقد نمی کند.به نظرم حضور آقای منصوری بعنوان نویسنده نقد این بازی باعث میشد که ابعاد بیشتری به داستان و گیم پلی در نقد آن داده بشود.ولی افسوس و صد افسوس که آقای منصوری مشغول مطالب بازیهای RPG ایزومتریک و استراتژی بودند و متاسفانه این همه بازی در این دو سبک ، باید مطالبشان آماده میشد.
در بین نقد بازیهای کنسولهای فعلی ، از Metriod Prime , Mercury و البته Ethernal Sonata که نقد بسیار خوبی از طرف آقای حامد امیری و البته صفحه آرایی زیبایی که مکمل نقد است را داراست.
انتقادات من از آقای ذوالفقاریان از روی غرض نبوده و دلیل بر کم کاری ایشان نیست.فقط فکر کنم اگر ایشان این شماره 2 پیش نمایش برای Guitar Hero 3 , RockBand می نوشتند حاصل کار بسیار نمود بیشتری پیدا میکرد.

امیدوارم در شماره های آتی ، مجله سیر صعودی خودش را طی کند.

شماره جديد بعد از اين همه تاخيري كه داشت اصلا خوب نبود!!!! خيلي از قسمت هايه باحالش مثل تحليل ماه و ... حذف شده بود!!! عوضش تور SC اش خيلي باحال بود
اميدوارم شماره جديدش در زمان حيات ما منتشر بشه!!!

پ.ن:در يكي از شماره ها پيش نمايش بازي Alane Awake بود كه يك مقدمه خيلي زيبا از داستان بازي داشت.ميشه يكي لطف كنه انو اينجا برايه من تايپ كنه؟(جون من)

دم بازیرانه گرم
گزارش Gc عالی بود
فقط ایندفعه خیلی تاخیر داشتین(فکر کنم گزارش Tgs 2007 رو موقع E3 2008 بخونیم !!)
زودتر Dvd رو جایگزین کنین
در ضمن علت تاخیر مجله رو نمیدنم
چون اگه سر ماه مجله رو بیرون بدین مشکلات مالی هم حل میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or