بحث پیرامون مجله بازیرایانه

سلام . :love:

بابا بي خيال ... :eek::eek::eek: مجله بازي رايانه تو دستهاي شخص كوجيما ... اوووووووووووووووووووووف !!!
ديگه خدايي بازي رايانه تركوند رفت پي كارش مسئولان بقيه مجله ها برن زمينهاي چمنو حرص كنن بهتره ...

اما يه انتقاد ... اين سالنامه يا فصل نامه بازي رايانه مگه قرار نبود بعد از كلي نظر خواهي و ... با DVD منتشر بشه ؟؟؟ به جون خودم العان ديگه اكثر مردم يه DVD Player خونشون دارم ...
راستي من هنوز تو كرج شماره هيجدهم رو نديدم كه بخرم اگه كسي ديد به ما هم خبر بده ...
در ضمن با اينكه هر شماره چاپ مجله دير ميشه اما هنوز بازي رايانه در اوجه و هر وقت چاپ ميشه ميتركونه ...

بابا بي خيال ... اووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووف .!.;):p

منم امروز خریدم
جالبه که هر روز از کیوسک می پرسیدم امروز گفتم نیومده واسه چی بپرسم داشتم از جلوی کیوسک رد
میشدم دیدم صاحب کیوسک منو صدا میکنه میگه بازی رایانه اومد

بالاخره عمرم لفاف!!! داد و شماره جدید بازی رایانه رو خریدم .
بیشتر مطالبش قدیمی شدن ولی گزارش نمایشگاه خوب بود امیدواریم که در سال ها بعد حرفه ای تر عمل بشه و بتونید تصویری با بازی سازها و مخصوصا با فیل هریسون !!!!! گفتگو کنید .
در ضمن خیلی با خبر فارسی شدن بازی فیفا 08 و پرو 2008 توسط شرکت نوین پندار با زارش عادل فردوسی پور حال کردم !!!!
فقط توروخدا شماره بعدی که درباره ی نمایشگاه توکیو هست رو برای عید منتشر نکنید !!!!!!:-"

پوستر از بازی مافیا 2 بود ............... دکه ای محلتون پیچونده :laughing:
نه ببا هنوز پلاستيکش وا نشده بود مال دوستمم همين توری بود
من هرجور فکر میکنم توکتم نمیره اگر باورتون نمیشه ادرس میدم خدتون بريد ببينيد:confused::eek::confused::eek:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or