بحث پیرامون مجله بازیرایانه

عکس کاور مجله....خودم اسکن کردم.:دی

i5355_1.jpg

آره یه نفر بود...نقدش اصلا خوب نبود انگار کپی پیست کرده بود!مثلا نوشته بود برای گرفتن تاورها خیلی باید میجنگیدی....من به شخصه با یه ماشین میرفتم پیش تاورها و روشنشون می کردم...به همین راحتی...تو یه دور بازی شاید هفت تا تاور رو روشن کردم...
نقد من بد ، کپی پیست و افتضاح منتها حداقل تو رو خدا بشنید درست بخونید. من نوشتم پایگاه نه تاور ! آخه این دو تا چه ربطی به هم دارند. پایگاه های همون مکان هایی هستند که در اختیار دشمنه باید باهاشون بجنگی. تاور اونه که ازشون بالای میری مثل AC.
بعد گرافیک 18 یعنی 9. یعنی الان 9 کمه ؟ حساب و کتاب نداشته ؟؟؟ منتقد هیتمن هم جواد بود ، فارکرای 3 من کجا یه نفر بود ؟ یعنی ................... ولش کن.
..............
این مارک تواین یکسری جمله هاش عالیه حیف که نمی تونم بهشون اشاره کنم وگرنه مصداق همین بحثه.

نقد من بد ، کپی پیست و افتضاح منتها حداقل تو رو خدا بشنید درست بخونید. من نوشتم پایگاه نه تاور ! آخه این دو تا چه ربطی به هم دارند. پایگاه های همون مکان هایی هستند که در اختیار دشمنه باید باهاشون بجنگی. تاور اونه که ازشون بالای میری مثل AC.
بعد گرافیک 18 یعنی 9. یعنی الان 9 کمه ؟ حساب و کتاب نداشته ؟؟؟ منتقد هیتمن هم جواد بود ، فارکرای 3 من کجا یه نفر بود ؟ یعنی ................... ولش کن.

درسته ...من یکم عجلکی خوندم...عذز میخواهم:دی....ولی شما در کل یک مجله هستین...باید یکم نمراتتون باهم همانگی داشته باشه...گرافیک هیتمن با فارکرای هر دو 9 نمیشه...halo گرا فیکش 20 باشه این باید 19 باشه با کلی دایرکت ایکس 11...اگه هم 18 باشه باید هیتمن 16 باشه چون کیفیت بافتاشون و موشن کپچر و حرکات ابرو و صورت تو فارکرای بی نظیر بود..محیط بزرگ و با جزیئات و اپتیمایز..گرافیک هیتمن هیچ نکته خاصی نداشت شاید چون نویسنده طرفدارش بوده اینقد تعریف کرده....البته خودم هم نسبت به بازیهایی که دوسشون دارم یکم تعصب دارم:دی
منظورم از نقد یک نفر یعنی اسم یک نفر بالای نقد بود...یعنی یک نفر نقد کرده بود...اشتباه میکنم؟

//////////////////////////////

یه نکته عالی درمورد مجله پیش نمایش عالی بایوشاک بود..یعنی 10 صفحه با متنی عالیه عالی....من دوبار خوندم و هیجان متنش از بازی کردن بیشتر بود...نکاتی که توش گفته میشد بی نظیر بود...دست آقای منصوری درد نکنه...همین 10 صفحه خداییش 5 تومن می ارزید...

درسته ...من یکم عجلکی خوندم...عذز میخواهم:biggrin1:....ولی شما در کل یک مجله هستین...باید یکم نمراتتون باهم همانگی داشته باشه...گرافیک هیتمن با فارکرای هر دو 9 نمیشه...halo گرا فیکش 20 باشه این باید 19 باشه با کلی دایرکت ایکس 11...اگه هم 18 باشه باید هیتمن 16 باشه چون کیفیت بافتاشون و موشن کپچر و حرکات ابرو و صورت تو فارکرای بی نظیر بود..محیط بزرگ و با جزیئات و اپتیمایز..گرافیک هیتمن هیچ نکته خاصی نداشت شاید چون نویسنده طرفدارش بوده اینقد تعریف کرده....البته خودم هم نسبت به بازیهایی که دوسشون دارم یکم تعصب دارم:biggrin1:
من هیتمن هنوز نخوندم نقدشو اما فارکرای من نقد نسخه 360 که، هم توش الایزینگ داره هم اسکرین تیرینگ زیاد. جزییاتشم به هیچ وجه به اندازه PC نیست. خب اگه نقد نسخه PC بود شاید می تونست 19 یا 20 بگیره اما برای 360 نمره کافی و منصفانه است. توی نقد پلتفرم خیلی مهمه.
منظورم از نقد یک نفر یعنی اسم یک نفر بالای نقد بود...یعنی یک نفر نقد کرده بود...اشتباه میکنم؟
منظورشون این بود که جفت نقد ها رو یک نفره نوشته.

منتقد هیتمن هم جواد بود
نقد هیتمن مال من نبوده کسرا، من پیشنمایش نوشتم :دی
گرافیک هیتمن هیچ نکته خاصی نداشت شاید چون نویسنده طرفدارش بوده اینقد تعریف کرده....البته خودم هم نسبت به بازیهایی که دوسشون دارم یکم تعصب دارم:biggrin1:
اینم دیگه از اون حرفا بود :دی گرافیک FC3 بیشتر به چشم میاد چون محیطش خیلی تو چشم میزنه. هیتمن هم گرافیک خارق العاده ای داره.

اینم دیگه از اون حرفا بود :biggrin1: گرافیک FC3 بیشتر به چشم میاد چون محیطش خیلی تو چشم میزنه. هیتمن هم گرافیک خارق العاده ای داره.

والا ما که بازی کردیم نکته خاصی ندیدیم...بخاطر محیطش نمیگم کیفیت بافتاش عالیه...توی هیتمن نشونه میگرفتی چندضلعی های کله کچلش معلوم میشد:دی..تعریف گرافیک خارق العاده رو هم فهمیدیم:دی
بیچاره کرایتک اگه اینا رو بشنوه.....

این عکس رو همین الان گرفتم، خوشحال میشم polygon هایی کله کچلش که "معلوم" شده بهم نشون بدی.
- تنظیمات هم روی ultra هست

حالا دیگه شما میگی فن هستی و چشمت رو به حقیقت می بندی مشکل من و بقیه منتقد های مجله نیست. گرافیک هیتمن از لحاظ هنری و تکنیکی حرف های زیادی واسه گفتن داره گرچه قبول دارم که گرافیک FC3 یه چند درصدی بهتر هست.

مجله ی بازی رایانه عالیه هست اگر به موقع بیاد که نمیاد !! :d ولی خداییش دو هفته نامه ی دنیای بازی رو ببینید !! سایت در ست و حسابی و بروز و فروشگاه اینترنتی که به راحتی میتونید مشترک بشید و نقدهای بروز و پیش نمایش ها ....و حتی چندین کتاب داستان بازی های مختلف ... و سابقه اش هم از بقیه بیشتره ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or