نقد من بد ، کپی پیست و افتضاح منتها حداقل تو رو خدا بشنید درست بخونید. من نوشتم پایگاه نه تاور ! آخه این دو تا چه ربطی به هم دارند. پایگاه های همون مکان هایی هستند که در اختیار دشمنه باید باهاشون بجنگی. تاور اونه که ازشون بالای میری مثل AC.آره یه نفر بود...نقدش اصلا خوب نبود انگار کپی پیست کرده بود!مثلا نوشته بود برای گرفتن تاورها خیلی باید میجنگیدی....من به شخصه با یه ماشین میرفتم پیش تاورها و روشنشون می کردم...به همین راحتی...تو یه دور بازی شاید هفت تا تاور رو روشن کردم...
نقد من بد ، کپی پیست و افتضاح منتها حداقل تو رو خدا بشنید درست بخونید. من نوشتم پایگاه نه تاور ! آخه این دو تا چه ربطی به هم دارند. پایگاه های همون مکان هایی هستند که در اختیار دشمنه باید باهاشون بجنگی. تاور اونه که ازشون بالای میری مثل AC.
بعد گرافیک 18 یعنی 9. یعنی الان 9 کمه ؟ حساب و کتاب نداشته ؟؟؟ منتقد هیتمن هم جواد بود ، فارکرای 3 من کجا یه نفر بود ؟ یعنی ................... ولش کن.
من هیتمن هنوز نخوندم نقدشو اما فارکرای من نقد نسخه 360 که، هم توش الایزینگ داره هم اسکرین تیرینگ زیاد. جزییاتشم به هیچ وجه به اندازه PC نیست. خب اگه نقد نسخه PC بود شاید می تونست 19 یا 20 بگیره اما برای 360 نمره کافی و منصفانه است. توی نقد پلتفرم خیلی مهمه.درسته ...من یکم عجلکی خوندم...عذز میخواهم:biggrin1:....ولی شما در کل یک مجله هستین...باید یکم نمراتتون باهم همانگی داشته باشه...گرافیک هیتمن با فارکرای هر دو 9 نمیشه...halo گرا فیکش 20 باشه این باید 19 باشه با کلی دایرکت ایکس 11...اگه هم 18 باشه باید هیتمن 16 باشه چون کیفیت بافتاشون و موشن کپچر و حرکات ابرو و صورت تو فارکرای بی نظیر بود..محیط بزرگ و با جزیئات و اپتیمایز..گرافیک هیتمن هیچ نکته خاصی نداشت شاید چون نویسنده طرفدارش بوده اینقد تعریف کرده....البته خودم هم نسبت به بازیهایی که دوسشون دارم یکم تعصب دارم:biggrin1:
منظورشون این بود که جفت نقد ها رو یک نفره نوشته.منظورم از نقد یک نفر یعنی اسم یک نفر بالای نقد بود...یعنی یک نفر نقد کرده بود...اشتباه میکنم؟
از نظر من خیلی بهتره.کلا نقداشو هر چی میخونم خسته نمیشم.ی سوال
ینی میگید بازی نما بخرم بهتره ؟
نقد هیتمن مال من نبوده کسرا، من پیشنمایش نوشتممنتقد هیتمن هم جواد بود
اینم دیگه از اون حرفا بودگرافیک هیتمن هیچ نکته خاصی نداشت شاید چون نویسنده طرفدارش بوده اینقد تعریف کرده....البته خودم هم نسبت به بازیهایی که دوسشون دارم یکم تعصب دارم:biggrin1:
اینم دیگه از اون حرفا بود :biggrin1: گرافیک FC3 بیشتر به چشم میاد چون محیطش خیلی تو چشم میزنه. هیتمن هم گرافیک خارق العاده ای داره.