بحث پیرامون مجله بازیرایانه

به نظر من که اصلا گرون نیست
در مقایسه با قیمت ، گوشت ، مرغ ، برنج
این بدبختی ما ایرونی هاس ، هنوز که هنوزه همه چی رو کیلویی ارزش گذاری می کنیم :punish:

من خودم سه روز پیش یه شمارش رو توی ولیعصر (نزدیک west( دیدم که قیمتش 3500 تومن با dvd بود!
چون عجله داشتم ندیدم چه ماهیه و dvd چیه!!!! ولی فقط driver 76 رو دیدم توی dvd برای psp بود!
قابل توجه اونایی که میگن هنوز گرون نشده!
اون بازی نماست ;)
GOOD LUCK

يعنب شما مي‌فرمائيد صفحه بند مجاني پول مي‌گيره كار ميكنه؟ نويسندگان هم مجاني كار مي‌كنن؟ سي‌دي هم حداقل به سه تا مترجم متبحر نياز داره كه مصاحبه‌ها رو ترجمه كنن. يعني اينا همه بدون پول كار مي‌كنن؟ بالاخره اين هزينه ‌ها رو حساب كنيد بعدا نظر بديد.;)
نمی گم اینها مجانی کار می کنن
میگم صفحه آرایی اگه خوب هست یا محتویات دیسک خوبه که به قیمت ربطی نداره
تفاوت در همین ها هست دیگه ;)
الان شما اونور بازی 360 روی DVD9 و بازی PS3 روی Blu Ray رو باید یک قیمت (59 دلار) بخرید
در حالی که Blu Ray از هر نظر بهتره
خوب کیفیت بالا باعث میشه شما بری به سمت اون چیز
ضمن این که یک مترجم برای ترجمه ی محتویات دیسک کافیه :biggrin1:
GOOD LUCK

خداييش 3500 خيلي ستمه.
فک نکنم 2 روز ديگه يکي بره مجله رو بخره بعد رو Pdf بده بيرون/:)
خب يکم قيمتو کم کنين که چيزي نميشه.فوقش 4 صفحه به اول و آخر مجله اضافه کنيد و توش تبليغ بزاريد.

بچه ها سوالي دارم . ديگه نتونستم پستهاي قبلي را چك كنم :biggrin1:
قرار هست اين شماره كه مياد همراه با dvd و با قيمت 3500 تومان با شه ؟ ضميمه 16

براي من كه اصلا مهم نيست قيمتش بالا باشه فقط به جاي cd اين dvd را قرار بدن بسته .
اين مجله ماشاالله هر 1/5 ماه منتشر ميشه يعني هيچ كس توان اين را نداره كه هر روز 50 تا تك تومان بزارن كنار تا پسنداز بشه مجله بازي رايانه را خريد ؟:cheesygri:biggrin1:

الان اونقدر شكايت ميكنيد كه دوباره به خاطر اينكه قيمت مجله كم بشه cd قرار ميدن :evil:

قراره از شماره بعدی (17) مجله بزارن این شماره (16) توش CD هست از شماره بعد دیگه .
فرخ راست میگه این مجله دوماه نامه یا حتی بعضی موقعا فصلنامس !! :laughing: شما اگه
روزی 40 ، 50 تومن هم گنار بزارید می تونید این مجله رو تهیه کنید امیدوارم مسئولان مجله ، مجله رو سالنامه کنن که افرادی که در مضیقه هستند هم بتونن این مجله رو تهیه کنند . :laughing::laughing::cheesygri
سحر خانم چی شد پس 2 هفته پیش گفتید مجله بزودی منتشر میشه
Coming Soon ..... این داستان ادامه دارد ؟:confused::thinking: :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or