بحث پیرامون مجله بازیرایانه

پارسال که یه آقاه وایساده بود مسئول قرفه ازش پرسیدم شماره جدید رو داری خواست من رو بزنه تا الان اصابم خورده اصلا اخلاق نداشت قرفه بازی رایانه هم که 1 متر در یه متر هم نبود. یک سوم بازینما هم نمیشد:)

samir راست میگه مال بازینما 3 برابر بود ولی مال بازیرایانه باحالتر بود hdtv گذاشته بودن با بازیهای
جدید xbox360 ... اگر چه تصاویر hd نبودن :-"

بابا خیلی نامردین
اه اه اه
مگه نگفتین فردا عصر مجله رو میدیم به نمایندگی ها
من الان از توپ خونه میام فقط هم بخاطره مجله رفتم
فقط تو این آلودگی سر درد گرفتیم برگشتیم

بابا خیلی نامردین
اه اه اه
مگه نگفتین فردا عصر مجله رو میدیم به نمایندگی ها
من الان از توپ خونه میام فقط هم بخاطره مجله رفتم
فقط تو این آلودگی سر درد گرفتیم برگشتیم
سلام
شما که میدونی بد قولن چرا رفتی خودت رو این قدر اذیت کردی؟;)
مجله رو 1 روز دیرتر بگیری هیچی نمیشه...

من نمی دونم سحر خانم شما بی کاری می یای پست الکی می زنی بچه هارو می زاری سر کار . امروز رفتیم توپخونه دست از پا درازتر برگشتیم . آخه ........ (میلاد جان خودن رو کنترل کن ) .

کنترل شد :)

مجله آماده شده، کسانیکه مایل هستن می تونن فردا عصر از دفتر مجله، مجله رو بگیرن چون اگه صبح تشریف بیارین مجله هموز برای ما نرسیده و شرمنده دوستان می شیم.

فردا عصر برای نمایندگی های تهران و شهرستان ارسال می کنیم مجلات رو، اما برای روزنامه فروشی با چند روز تاخیر ارسال میشه.

دیروز برای 6 تا نمایندگی تهران مجلات ارسال شد.
پاساژ لباف 2تا از فروشگاهها امروز ارسال شد براشون. فروشگاه رضا و تقی زاده. فروشگاه رادیو کیان و شادی مجلات رو شنبه می گیرن.

شهرستانها هم 80% امروز مجلات رو می گیرن یه چندتا فروشگاه شنبه براشون ارسال میشه.

فروشگاه شادی ایشالا شنبه
چون دیروز زود بست
GOOD LUCK

دقیقا چون زود تعطیل کرد مجله ها رو نتونستیم برسونیم.

------------------------------------

نمایندگی های شهرستان براشون دیروز ارسال شد احتمالا فردا پس فردا میرسه دستشون ولی روزنامه فروشی ها می ره برای 1شنبه 2 شنبه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or