شما دائما تو این تاپیک داری به این مسائل اشاره میکنی دوست عزیز! خب وقتی اینقدر این مجله بد و بی کیفیته و شما مجله دیگه ای پیدا کردی که بسیار بهتر از بازیرایانه هست چرا بیخود حرص میخوری؟!بعداز دو ماه و بیات شدنه کامله E3 میخواین مجله ویژه شو بدین
نخندونین ما رو باوووو
این مجله دیگه یه جورایی مرده حساب میشه
حیفه 3500 تومن پول کی خرجه این مجله بشه.
بعداز دو ماه و بیات شدنه کامله E3 میخواین مجله ویژه شو بدین
نخندونین ما رو باوووو
این مجله دیگه یه جورایی مرده حساب میشه
حیفه 3500 تومن پول کی خرجه این مجله بشه.
برادر آرسنالی :d من برای خودشون میگم متاسفانه همه سرانه بازیرایانه از انتقاد بیزارن و با این مسئله مشکل دارنشما دائما تو این تاپیک داری به این مسائل اشاره میکنی دوست عزیز! خب وقتی اینقدر این مجله بد و بی کیفیته و شما مجله دیگه ای پیدا کردی که بسیار بهتر از بازیرایانه هست چرا بیخود حرص میخوری؟!
واقعا برای من سئوال شده....ولش کن خوب
دوسته عزیز من بحثی رو شروع نکردم و نخواهم کرد من اون مطلبو شاید یکم با لحنه تند گفته باشم ولی برای خودشون گفتم برای کیفیت کارشون گفتم خدایی شما بعد از دوماه اخباره E3 براتون لذتی داره ؟؟ خدایی؟؟سیاوش عزیز خودتون می دونید که من همه ی مجله ها رو از جمله بازی نما رو می خرم . والا دیگه کارتون مسخره شده . من هم شاید با شما هم عقیده باشم ولی بازینما تاپیک داره همون جا از خوبی هاش بگید .
یادتون هست که اول زدن تاپیک بازینما چقدر حرف های مسخره بود . این هم همین طوره . شما بازینما رو بیشتر دوست دارید خب مشکلی نیست ولی دیگه شورشو در نیارید .
پ.ن : بنده تنها با شما مشکل ندارم بلکه یه جورایی شما دوست خودم می دونم امیدوارم که به دل نگرفته باشید ولی این حرف ها فقط مشکل ایجاد می کنه برای خودتون و این تاپیک . ممنون می شم دیگران دیگه بحث رو ادامه ندن .
طبق صحبت های انجام شده امروز باید اومده باشه. تا اونجایی که من میدونم این شماره سه شنبه به صورت کامل حاضر و اماده تکثیر شدن بوده.شماره جدید امروز میاد یا پنجشنبه هفته بعد؟
منظورتون شماره ی 43 ـه ؟؟طبق صحبت های انجام شده امروز باید اومده باشه. تا اونجایی که من میدونم این شماره سه شنبه به صورت کامل حاضر و اماده تکثیر شدن بوده.
پس چرا تو فرومتون خبری نیست ؟؟ :dبله , من توی فروم بازی رایانه هم این موضوع را گفتم.منظورتون شماره ی 43 ـه ؟؟پس چرا تو فرومتون خبری نیست ؟؟ :d
قراره ایشون چیه منو بشناسه ؟اون 619 هم نمیدونم کسرا هست . هر کسی که هست اگه میخوای بشناسیش بهتره بری کل پست ها رو از اول بخونی . در ضمن همه بروسلی رو میشناسن![]()