این نظر شخصی شماست!خدایی بعضی از نقدای بازیرایانه خیلی کوتاه و ناقصه........بطور مثال نقد PORTAL 2 تو بازینما اصلا فکر کنم بهترین نقدایی بود که خونده بودم.
اینی که داری میگی اسمش دوروغه دوست عزیز!! من مجله رو دارم اون بازینما رو هم دارم یعنی شما فرق بین کاغذ عادی و روغنی رو متوجه نمیشی؟ کیفیت عکسهای بازیرایانه کجاش افتضاح بوده؟ دروغهای شاخدار نگید لطفا! شما با این کامنتی که گذاشتی رسما داری به شعور مخاطب توهین میکنی! من بچه 15ساله نیستم که با این استدلالهای کودکانه دچارهیجان آنی بشم!ولی اون بحثه کاغذ ......من تفاوت فاحشی بین کاغذ این دو مجله نمیبینم......کیفیت عکسا هم که دیگه افتضاح بود تو این شماره
عزیز من با دو تا کاغذ بازی حال میکنم دو تاشون از این نظر با کیفیت ترین مجلات ایرانن.اینی که داری میگی اسمش دوروغه دوست عزیز!! من مجله رو دارم اون بازینما رو هم دارم یعنی شما فرق بین کاغذ عادی و روغنی رو متوجه نمیشی؟ کیفیت عکسهای بازیرایانه کجاش افتضاح بوده؟ دروغهای شاخدار نگید لطفا! شما با این کامنتی که گذاشتی رسما داری به شعور مخاطب توهین میکنی! من بچه 15ساله نیستم که با این استدلالهای کودکانه دچارهیجان آنی بشم!

اتفاقا بهترین فایتینگ بود! شور و هیجان یک بازی فایتینگ رو بدجور به آدم منتقل میکنه.Best Fighting Game : Fight Night Champion
O Rly ؟ یعنی تا این حد Cool ـین ؟به نظر من فایت نایت اصلا فایتینگ نیست !! حتی قرار گرفتنش لای نامزدا عجیبه !
یا اینکه اشتباه چاپی بوده ؟
اصلا محتوای FNC مهم نیست ! مهم اینه که این بازی اصولا Fighting نیست بلکه ژانرش Sport و Boxing هستش !!اتفاقا بهترین فایتینگ بود! شور و هیجان یک بازی فایتینگ رو بدجور به آدم منتقل میکنه.
از همه لحاظ این بازی کار شده بود.
فقط بعضی موقع ها این دوربین بازی اذیت میکرد.
ایشون رو کلا نباید کامنتهاش رو جدی گرفت! شرط میبندم اصلا بازیرایانه رو نخونده که داره ایرادی الکی میگیره...والا عکسها به این شفافی رنگ بندی عالی....الان این دقیقه؟ به من بگو مثلا چه صفحه و چه عکسی ضعیفه به نظر شما
نمیدونم شما مشکل داری اصلا.....من از شماره 20 تا حالا دارم این مجله رو تهیه میکنم و لازم نیست که شرط ببندی چون جلوی بروبکست بد ضایع میشی .. .من نمیدونم اگه شما 4 5 شماره قبلو میدیدن به اونا میگفتن رنگ بندی و صفحه آرایی مناسب و زیبا نه این شماره که یکی از ضعیفترین شماره های این مجله بوده.....جالبه همه میگن این شماره ضعیف بوده ولی بغضیا مثله شما نمی خواین قبول کنید و فقط بعضیا بلدن وقتی هرشماره مجله میاد به به چه چه کنن و یک انتقاد میکنه بسمتش حمله ور میشن.....من بازم رو حرفم هستم که کیفیت صفحه آرایی و بعضی عکسا در مقایسه با چند شماره پیشین و مجله رقیب ضعیفه....... و حالا شما این وسط پیرهن پاره کنینایشون رو کلا نباید کامنتهاش رو جدی گرفت! شرط میبندم اصلا بازیرایانه رو نخونده که داره ایرادی الکی میگیره...والا عکسها به این شفافی رنگ بندی عالی...
من انقدم بیکار نیستم بشینم عکسای مشکل دارو برای شما معرفی کنم ....انفد هستن که نمیدونم چرا خودتونو زدین به جاده خاکی و الکی دارین به این مجله جدیدا سوپر تاخیر و مطالب قدیمیش می نازینالان این دقیقه؟ به من بگو مثلا چه صفحه و چه عکسی ضعیفه به نظر شما
عزیز من چرا میپیچونی، شما فقط 2 3 تا عکس مشکل دار و برای من مثال بزن، من حرف شما رو قبول می کنم. فکر هم نمی کنم پیدا کردن 2 3 تا عکس در حالی که خودتون میگید کلی عکس مشکل دار هست، زمانی زیادی لازم داشته باشهنمیدونم شما مشکل داری اصلا.....من از شماره 20 تا حالا دارم این مجله رو تهیه میکنم و لازم نیست که شرط ببندی چون جلوی بروبکست بد ضایع میشی .. .من نمیدونم اگه شما 4 5 شماره قبلو میدیدن به اونا میگفتن رنگ بندی و صفحه آرایی مناسب و زیبا نه این شماره که یکی از ضعیفترین شماره های این مجله بوده.....جالبه همه میگن این شماره ضعیف بوده ولی بغضیا مثله شما نمی خواین قبول کنید و فقط بعضیا بلدن وقتی هرشماره مجله میاد به به چه چه کنن و یک انتقاد میکنه بسمتش حمله ور میشن.....من بازم رو حرفم هستم که کیفیت صفحه آرایی و بعضی عکسا در مقایسه با چند شماره پیشین و مجله رقیب ضعیفه....... و حالا شما این وسط پیرهن پاره کنین
من انقدم بیکار نیستم بشینم عکسای مشکل دارو برای شما معرفی کنم ....انفد هستن که نمیدونم چرا خودتونو زدین به جاده خاکی و الکی دارین به این مجله جدیدا سوپر تاخیر و مطالب قدیمیش می نازین