619
مدیر انجمن
به ما گفتند این هفته عرضه میشه. ( پس فردا نیومد خر منو نگیریدشماره جدید مجله کی میاد بابا زود باشین دیگه داریم میریم سفر
یکم از بازینما یاد بگیرید الان شماره عیدش اومده.
به ما گفتند این هفته عرضه میشه. ( پس فردا نیومد خر منو نگیریدشماره جدید مجله کی میاد بابا زود باشین دیگه داریم میریم سفر
یکم از بازینما یاد بگیرید الان شماره عیدش اومده.
دقیقا میخواستم همینو من الان بگمبازینما هم این شمارش نیومده هنوز! کجا دیدی شما؟
الان بر عکس شده مجله میاد عکسش کسی به ما نمیدهدقیقا میخواستم همینو من الان بگم
واقعا این هفته میاد!؟؟؟
یاد اون زمون بخیر از 2 هزار سال قبل عکس شماره مه بعد رو میزاشتین تو "سایت"که هرچی لینکشو میزنم میره تو فروم!
اوه شرمنده فك كردم تهران اومده من شاهرودم گفتن تا 26 ميروسننش با شماره بسيار خوبي طرفيم ميگن نقد killzone 3 هم هست توش طرح جلدشم خيلي قشنگهبازینما هم این شمارش نیومده هنوز! کجا دیدی شما؟
موافقم باهات شماره 64 اومده البت هنوز نگرفتم ولی میگن 5000 تومان شده.:-oبازی نما خیلی وقته از بازی رایانه زده جلو.
تاخیر بسیار کمتر که روی کیفیت خوب مجله هم تاثیر نداشته(فکر کنم به ازای هر 4 شماره بازی نما یک بازی رایانه میاد)
مطالبی با کیفیت عالی و متنوع و مجله ای پر محتوا
طراحی جلد و صفحه بندی خوب
2 DVD بسیار پر محتوا از بازی های جدید و خوب و تریلر های جدید و آیتم های جدیدی که توی DVD هاش قرار میده(به عنوان مثال در اخرین شمارش God of War Directors Live Ghost of Sparta قرار داده بود که متنوع شده بود DVD.به همراه بازی های درست و حسابی مثل Angry Birds.یا در چند شماره ی قبلشAmnesia:The Dark Descent(البته به بخش کوچکی از بازی های خوب درون DVD های بازی نما اشاره کردم).تریلر ها هم تعداد و کیفیتشون خیلی بیشتر از بازی رایانه هستش.)
شماره ی 64 بازی نما هم که داره میاد ویژه نامست.
موافقم باهات شماره 64 اومده البت هنوز نگرفتم ولی میگن 5000 تومان شده.:-o
یه عکسی چیزی میزاری؟من خريدم مجله رو :d تقويمش كاش عكس پس زمينش يه چيز ديگه بود :d