بحث پیرامون مجله بازیرایانه

فکر کنم اولین نفری که شماره جدید را گرفته من هستم .
امروز موفق شدم از وست گیم آریاشهر مجله را تهیه کنم .
عکس روی جلد بازی ایرانی میر مهنا هست و پوستر هم MGS RISING
یه مقدار امتیاز دهی بعضی از بازی ها مشکل داره ، مثلا بلک اوپس 16 گرفته یا برادرهود هم فکر کنم 16 گرفته .
ولی بزرگترین ایرادی که میتونم بگیرم اینه که واقعا چرا بازی God of war Ghos of sparta نقد نشده ؟ ( خواهشا نگید جا به اندازه کافی نداشتیم )
من نمیدونم واقعا اینقدر فضا برای بازی های بیخود ds جا میزارید و هیچ وقت هم از قلم نمیوفته ، بعد یکی از مهمترین بازی هایی سال 2010 نقدش جا میوفته . یعنی هیچ کس نیست که بگه نقد چه بازی هایی را بنویسید و کدوم ها رو ننویسید ؟؟

فکر کنم اولین نفری که شماره جدید را گرفته من هستم .
امروز موفق شدم از وست گیم آریاشهر مجله را تهیه کنم .
عکس روی جلد بازی ایرانی میر مهنا هست و پوستر هم MGS RISING
یه مقدار امتیاز دهی بعضی از بازی ها مشکل داره ، مثلا بلک اوپس 16 گرفته یا برادرهود هم فکر کنم 16 گرفته .
ولی بزرگترین ایرادی که میتونم بگیرم اینه که واقعا چرا بازی God of war Ghos of sparta نقد نشده ؟ ( خواهشا نگید جا به اندازه کافی نداشتیم )
من نمیدونم واقعا اینقدر فضا برای بازی های بیخود ds جا میزارید و هیچ وقت هم از قلم نمیوفته ، بعد یکی از مهمترین بازی هایی سال 2010 نقدش جا میوفته . یعنی هیچ کس نیست که بگه نقد چه بازی هایی را بنویسید و کدوم ها رو ننویسید ؟؟
واقعا آفرین به این پشت کار، من خودم هنوز مجله رو نگرفتم:دی
ولی در مورد GoW بگم که مربوط به فضا نمیشه و مشکل از طرف شخصی بوده که قرار بوده بازی رو نقد کنه و متاسفانه بعد از چندین بار تاخیر این کار رو نکردند.

من به شخص شما یک عذر خواهی بدهکار هستم. مثل محمد جا خوردم چون به ما گفته شده بود نقدش هست.

Bazirayaneh_1297321105_Bazyrayaneh%2040.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or