بحث پیرامون مجله بازیرایانه

یعنی ابول فرضی ... :dجان من این دی وی دی هاتون که خرابه یه فکری به حالش بکنید .. ملت گناه دارن بحث پولش نیست به خدا وقتی میزاری تو دستگاه میبینی خرابه حال ادم گرفته میشه

یعنی ابول فرضی ... :dجان من این دی وی دی هاتون که خرابه یه فکری به حالش بکنید .. ملت گناه دارن بحث پولش نیست به خدا وقتی میزاری تو دستگاه میبینی خرابه حال ادم گرفته میشه
دوست من برادر من عزیزه من قبلا هم گفتم شما می تونی با هماهنگی DVD هاتون عوض کنید اگر خراب هستند !

سلام به هممممممه ی کاربران سایت این بازیمرکز!. یادش بخیر. هی روزگار!
هنوز که هنوزه شکل و شمایل سایت تغییر نکرده که!
بی خیال/شماره جدید بازی رایانه کی میاد؟

سلام به هممممممه ی کاربران سایت این بازیمرکز!. یادش بخیر. هی روزگار!
هنوز که هنوزه شکل و شمایل سایت تغییر نکرده که!
بی خیال/شماره جدید بازی رایانه کی میاد؟

ایشون اینجا گفتن که :

فعلا تا دو سه هفته دیگه منتظر شماره جدید نباشید. البته 50-60 درصد مطالب ارسال شده و تا اخر هفته اینده تکمیل میشه اما خب روند چاپ یکم طول میکشه.

کم کم باید یه خبرهایی بشه دیگه نه کسری جان؟
تا اخر هفته به صورت کامل بسته میشه. من دیروز مجله بودم حدود 80 درصد از مجله به صورت کامل صفحه بندی شده بود.فقط 3 تا نقد و یک پیش نمایش و مقاله دوک صفحه بندیش کامل نشده بود. احتمالا ( قول نمی دونم) هفته دیگه میره زیر چاپ.

من نمیدونم آخه چه مرگشونه اینا ؟؟ هر 3 ماه یه بار میدن بیرون !!
در صورتی که بازینما هر ماه سر موقع داره میده بیرون
کجایی بازی رایانه 2 سال پیش:((

کسری دیگه فکر کنم این هفته بره برای فروش دیگه نه؟
من دیروز با اقای عبدالهی حرف زدم گفت مجله برای هفته دیگه چاپ میشه اما روزش را مشخص نکرد. البته با توجه به تعطیلی ها من احتمال میدم شنبه این هفته نه هفته اینده , چاپ بشه.

خبری از شماره جدید نشده ؟
فکر میکنید هفته دیگه منتشر بشه ؟
چون به هر حال نیمه بهمن هستیم و با این اوصاف فکر کنم برای شماره آخر سال هم زمان کافی نداشته باشید ، درسته ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or