.:Soheil:.
کاربر سایت
3500 تومن که چیزی نیست , یعنی 5 لیتر بنزین ...چه اشتباهی کردم خریدم![]()
3500 تومن که چیزی نیست , یعنی 5 لیتر بنزین ...چه اشتباهی کردم خریدم![]()
اگه تا حدودی هم در جریان مشکلات اخیر مجله باشین مطمئنا علت وجود اون مقاله رو خواهین فهمیدیه نکته تو این شماره بدجوری توی چشم میزد اونم اون مقاله بدون اسم اول مجله بود که کاملا با دید دائی جان ناپلونی همه چیزو برده بود زیر سایه شیطان بزرگ. من نمیدونم تا چه حد نشریه برای چاپ این مقاله تصمیم گیری کرده ولی به هر حال به عنوان یه مخاطب خوندنش برام آزار دهنده بود.
امیدوار هم هستم هر چه زودتر مشکل مجله حل شه و از شماره بعد مثل چند شماره قبل سر وقت بیاد.
این استدلال جالبی نیست.الان این فیلم به حساس ترین قسمت خودش رسیده و توجه روش خیلی بیشتره تا نارنیا که مطمئنا به مراتب کم مخاطب تره.دنباله دار بودن نمیدونم چه اشکالی داره خود نارنیا هم تا حالا شده 3 قسمت ادامه هم داره!هری پاتر که ماشالا سالی یا دو سال یک بار می اید مثل این هست که ما هر سال پیش نمایش FIFA , PES چاپ کنیم !!
دو فیلم Resident Evil: Afterlife و Inception هر دو توی دو شماره قبل با فاصله چاپ شدن (شماره های 38 و 36 در مقاله های 4 و 6 صفحه ای).به جای نارنیا اگه inception/despicable me/toy story 3/re:after life بود خیلی بهتر بود.
بحث توهین یا کم توجهی به سری فیلم های هری پاتر نیست. در مجله سعی شده از برداختن به فیلم هایی که سالانه میان (مثل Twilight یا Saw) پرهیز بشه که البته ارزش و کیفیت فیلم های هری پاتر به میزان قابل توجهی از اون دو سری بالا تره.این استدلال جالبی نیست.الان این فیلم به حساس ترین قسمت خودش رسیده و توجه روش خیلی بیشتره تا نارنیا که مطمئنا به مراتب کم مخاطب تره.دنباله دار بودن نمیدونم چه اشکالی داره خود نارنیا هم تا حالا شده 3 قسمت ادامه هم داره!
به هر حال نظر شخصی بود میتونین به راحتی از کنارش رد شین.
چه سوال خوبی!:dسوال من از اون کسایی که استقبال نکردن اینه که به طور کلی با وجود این بخش مخالف هستند یا اینکه بیشتر منظورشون رو حجم صفحه هست. به طور مثال اگر به جای 2 بازی یک بازی و در همون 3 صفحه نوشته بشه خوبه؟
آقا بنزین گرون شده... مطمئنی میشه 5لیتر بنزین؟
:d
فعلا تا دو سه هفته دیگه منتظر شماره جدید نباشید. البته 50-60 درصد مطالب ارسال شده و تا اخر هفته اینده تکمیل میشه اما خب روند چاپ یکم طول میکشه.بچه ها چه خبر از شماره جدید؟![]()