خواهشا شما یک چیز نگو که من مجبور بشم جوابت یک جور دیگه بدم. البته من که می دونم این قضیه از کجا نشعت میگره. خدا رو شکر اون اخطار رسمی که به ما تعلق گرفته بود همه دیدند و در اون شکی نیست. ما مثل بعضی ها نیستم که برای هر کار درست و غلطمون نیاز به دروغ داشته باشیم. به هر حال خدایی اون بالا سر شاهد هست و من فکر نمی کنم نیازی باشه برای فردی مثل شما بیشتر توضیح داده بشه. بیا صادق باشیم با هم من می دونم دل تو از کجا پره پس بهتره گودرز به شقایق ربط ندی. الکی هم سعی نکن از خودت دفاع کنی که پست های شما و دوستت هنوز اونور هست.
مجله تا اونجایی که من می دونم به نمایندگی ها عرضه شده و توی دفتر هم موجود بود.
تو هر جور دلت میخواد میتونی صحبت کنی که نشانه شخصیت خودت هست و به من هم ربطی نداره.
اه کسری بیا یکم صادق باشیم! این اخطاری که داری میگی رو چند وقت پیش دادن؟ مجله بازی رایانه از ان شماره اولی که در امد مشکل تاخیر داشته تا الان! پس سعی نکن الکی جو بدی!
بازی رایانه چه از ان اولی که وابسته به اطلاع بود و نصف مشکلاتش سر ان بود تا الان اگه مشکل تاخیر داشته سر مساول دیگه بوده نه این اخطاری که چسبیدید بهش! دشمن فرضی نسازید! سعی نکنید طوری وانمود کنید که انگار کل دنیا علیه شما هستن و هر شماره ای که میدید بیرون شق القمر هست و ...
به هر حال خدایی اون بالا سر شاهد هست و من فکر نمی کنم نیازی باشه برای فردی مثل شما بیشتر توضیح داده بشه.
بله دیگه نیازی نیست به من توضیح بدی چون من هم مثل خیلی از بچه های همین سایت که روزی جزو طرفداران سرسخت همین مجله بودیم (خوشبختانه توی همین ترد پست ها هست و کاملا مشخص هست یه زمانی کی به عنوان یک طرفدار از این مجله دفاع میکرد) دیگه نمیخرمش. دلایلم هم کاملا مشخص هست چون دوست ندارم دیگه مجله ای رو بخرم که یکی از نویسندگانش مینویسه بازی که سال 2008 امده از بازی که سال 2009 منتشر شده تقلید کرده (خودش خوب میدونه کدوم نقد رو میگم!)، دوست ندارم مجله ای رو بخرم که نویسندش بدون بازی کردن و تنها با خوندن چهارتا نقد خارجی میشینه بازی رو نقد میکنه و ....
آقای عزیز خیلی قبل تر از اینکه تو بیای توی مجله من جزو طرفدارانش بودم. بازی رایانه رو ما طرفدارانش کردیم بازی رایانه! البته دیگه نه من با شما کار دارم و نه شما با من. نیازی به توضیح و توجیح اضافه نیست.
بیا صادق باشیم با هم من می دونم دل تو از کجا پره پس بهتره گودرز به شقایق ربط ندی. الکی هم سعی نکن از خودت دفاع کنی که پست های شما و دوستت هنوز اونور هست.
دلیل رفتن من رو تو نمیدونی، من یک هفته قبل از ان ماجرا از سایت رفته بودم و تا الان هم هیچ پستی دیگه انجا ندادم. البته چون انور حرفه ای ترین فروم کل کره زمین هست طبیعی هست که...
1- اون اخطار ارشاد که همه خبرگزاری ها اعلام کردن و عملی اخطار اومد، توهم بوده. دشمن خیالی بود. اصلا ارشاد وجود داره مگه؟
2- اون مجله ها که هفته ها پیش چاپ آماده شدن رو خودمون عمدا تو انبار نگه داشتیم که همه مقاله هاش بسوزن، مخاطبان ناراحت شن، فروش خودمون هم کم شه.
3- عمدا گزارش اختصاصی نمایشگاه رو که با همه بازیساز ها مصاحبه تصویری کردیم نمی خوایم پخش کنیم و دوست نداریم این شماره رو بدیم.
چون کاملا مشخص هست داری جواب من رو میدی یاشار من فقط دوتا سوال ازت میپرسم و دوست دارم جوابت رو بشنوم. صادقانه، بدون هیچ مقدمه چینی و تفسیری، همین! قبوله؟
این قضیه اخطار از چند وقت پیشه؟ مشکلات تاخیر مجله از چند وقت پیشه؟
این رادیکالی بودن ارشاد و ... رو همه میدونن، یه چشمش رو هم خودمون دیدیم! اما من صحبتم این هست، این شرایط برای همه مجلات یکسانه، پس چرا بقیه مجلات چنین مشکلاتی رو ندارن؟
پ.ن: من آنتی بازی رایانه نیستم، مثل خیلی از منتقدینتون هم از مجلات دیگه نیومدم. یکی از طرفداران قدیمی مجله هستم که از شماره 0 مجله رو آرشیو کرده اما الان از کیفیت پایین مجله ناراضی هستم! از اینکه هیچ وقت به هیچ کدوم از وعده هاتون عمل نمیکنید ناراضی هستم! از اینکه نصف مقالات مجله رو یک نفر مینویسه ناراضی هستم! چرا سعی میکنید بگید هر کسی ازتون انتقاد میکنه دشمن شماست؟