3 شماره مجله رو روال ماهی یه بار داشت چاپ می شد و این مشکلی که دارم میگه از شماره قبل ما درگیرش بودیم ولی با یه نامه اجازه پخش دادن اما این سری دوباره گیر دادن.دوست عزیز درسته مشکل پیش اومده . ولی این قدیمی شدن مطالب خیلی وقت هست که تو مجله دیده میشه . این بار اینجوری شده دفه-های قبل چی ؟ باید برنامه ریزی بشه . یبار دیگه هم گفته بودم تو همین تاپیک
قشنگ ! ما الان از کجا باید می دونستیم قراره به مجله گیر داده بشه !کاری به این کارا ندارم , اگه میدونستید اینطوری میشه مجلرو واسه پخش نمی دادید
آخه الان کسی میاد میشینه پیشنمایش AC و GT را بخونه؟
این "ان" هایی که شما میگی چرا فقط بلدن جلوی پای بازی رایانه سنگ بندازن و بقیه مجلات مثل آدم کارشون رو میکنن و کسی باهاشون کار نداره؟بابا فارسی بلدین که؟ با اینکه من به خاطر خراب بودن dvd ها و چاپ بد واقعا شاکی هستم که 100% تقصییر مدیریت و بقیه هست ولی این بنده خدا اقای death proxy حق داره دیگه پدر ادمو در میارن اینا به همین اسونیا نمیشه مجله رو داد بیرون .قدیمی شدن مطالب هم تقصییر اینا نیست تقصییر اوناست:d دیگه خودتون که وضعه موجود رو میدونید ....
هی این اقا میگه ما مجله رو قبلا حاضر کردیم زمانی که بیات نبود . گیر دادن حالا باید بدیم بیرون که بیات شده .. هی شما حرف خودتون رو بزنین:d
خواهشا شما یک چیز نگو که من مجبور بشم جوابت یک جور دیگه بدم. البته من که می دونم این قضیه از کجا نشعت میگره. خدا رو شکر اون اخطار رسمی که به ما تعلق گرفته بود همه دیدند و در اون شکی نیست. ما مثل بعضی ها نیستم که برای هر کار درست و غلطمون نیاز به دروغ داشته باشیم. به هر حال خدایی اون بالا سر شاهد هست و من فکر نمی کنم نیازی باشه برای فردی مثل شما بیشتر توضیح داده بشه. بیا صادق باشیم با هم من می دونم دل تو از کجا پره پس بهتره گودرز به شقایق ربط ندی. الکی هم سعی نکن از خودت دفاع کنی که پست های شما و دوستت هنوز اونور هست.این "ان" هایی که شما میگی چرا فقط بلدن جلوی پای بازی رایانه سنگ بندازن و بقیه مجلات مثل آدم کارشون رو میکنن و کسی باهاشون کار نداره؟
بیخیال بابا! برای خودتون دشمن فرضی نسازید!
دقیقا هم تا 3 شماره پیش کاملا ماهیانه شده بودیم. این شماره هم با 10 روز تاخیر آماده شد (10 روز به دلیل طولانی شدن سفر آقای عبدالهی ها و طول کشیدن تدوین گزارش نمایشگاه بود) ولی هفته ها (و ماه) بعد صرفا به دلیل... بوده که نمی تونم توضیح بدم. اما یه مثال میزنم:70 روز از انتشار شماره قبلی گذشته و فعلا خبری از شماره جدید نیست ، حالا درسته که یه سری سنگ انداری و مشکل سازی برای مجله پیش اومده ولی به هر حال بعد از دو سه شماره که وضع انتشار منظم شده بود دوباره اوضاع خراب شده .

وقتی از هیچی خبر ندارید مجبور نیستید اینقدر فلسفه چینی کنید اینجا، مجله مدت هاست که چاپ شده بسته بندی شده و آماده هست اما تا همین دیروز مشکلاتی که این چند وقته از طرف عزیزان .... (بله همون ها) برای مجله ایجاد شده بود حل نشده بود که شد !
پس این همه درک و شعور و نمیدونم احترام به مخاطب رو برای خودتون نگه دارید. در ضمن اینجا به جز چند تا از بچه های تحریریه کسی نمیاد و تحریریه مجله هم بیش از 3 هفته هست که مطالب رو کامل ارائه کرده، پس این چیزا به اون افرادی از مجله که اینجا میان ربطی نداره.
اقا یک سوال هم ازشما. چه طوری شما تازه عضو این سایت شدی بعد فقط اومدی تو تاپیک مجله بازی رایانه به ما انتقاد می کنی ؟؟ جالبه برام.آقا شما با چه رویی مجله ای رو با قیمت 3500 تومن با خرید دی وی دی اجباری و توی پلمب که حتی نمیشه صفحه هاش رو ورق زد و اونو دید رو با تاخیر چند هفته ای منتشر می کنین؟! با 3500 میشه یه بازی 3 "دی وی دی"ای رو خرید. من که هر وقت رفتم دنیای بازی بخرم بعضی وقت ها گفتم یه بار هم که شده بازی رایانه رو بخرم ببینم چجوریه، اما هر وقت که قیمت گرون و دی دی وی ای که باید برای سود کردن بیشتر شما به ناچار با مجله خرید و پلمبش که حتی اجازه نمیده محتویاتش رو ببینی رو دیدم، از خرید اون حتی واسه یه با هم منصرف شدم![]()
مگه نمی دونی، شما اینقدر مهم هستین که هر بنی بشری به شما حسودیش میشه و همه ی عالم و آدم قصد تخریب مجله ی وزین تون دارن! بیخیال بابا شما جواب منو بده چیکار داری من عضو جدید ام یا قدیم! به هر حال یه شخص حیقیقی هستم که، ولو که عضو جدید هم باشم. در ضمن شما به جای جواب سر بالا دادن و انگ چسبوندن به بقیه و دشمن فرضی درست کردن، یه نگاه به تاریخ عضویت ام بنداز تا جالب نباشه برات!اقا یک سوال هم ازشما. چه طوری شما تازه عضو این سایت شدی بعد فقط اومدی تو تاپیک مجله بازی رایانه به ما انتقاد می کنی ؟؟ جالبه برام.

صدرا یک سوال. ما کی گفته بودیم ارشاد بهمون گیر داده ؟ یعنی توی تمام مدتی که مجله چاپ میشه این اولین باری هست که همچین مسئله ای پیش اومده. شما یک پست دیگه در این رابطه پیدا کند من دیگه پامو توی این سایت نمی ذارم. به جز شماره فعلی ما هیچ وقت تاخیر ها را گردن کسی ننداختیم. این که مجله ما اصولا با تاخیر چاپ میشه چیز عجیبی نبوده منتها هیچ وقت بهانه الکی نیاوردیم و قبول دارم بیشتر اوقات تقصیر خودمون بوده منتها یک گوشه نشینید فقط از جانب خودتون قضاوت کنید خودتون یک بار هم جای ما بذارید بد نیست که مقاله هامون 40-50 روز پیش تحویل دادیم هنوز مجله در نیومده
همه عالم قصد تخریب رو ندارن یک گروهک خاص به دلیل ناتوانی خودش قصد داره که با تخریب مجله بازی رایانه ناتوانیش رو کتمان بکنه.مگه نمی دونی، شما اینقدر مهم هستین که هر بنی بشری به شما حسودیش میشه و همه ی عالم و آدم قصد تخریب مجله ی وزین تون دارن! بیخیال بابا شما جواب منو بده چیکار داری من عضو جدید ام یا قدیم! به هر حال یه شخص حیقیقی هستم که، ولو که عضو جدید هم باشم. در ضمن شما به جای جواب سر بالا دادن و انگ چسبوندن به بقیه و دشمن فرضی درست کردن، یه نگاه به تاریخ عضویت ام بنداز تا جالب نباشه برات!![]()
ما این قضاوت ها رو کردیم و کاری هم از دستمون بر نمیاد و دستمون هم به جایی بند نیست که بخوایم حق پایمال شدمون رو بگیریم.در کل من که نميتونم مجله رو بگيرم چون در دسترس نيست ولی بشينيد قضاوت کنيد پيش خودتون! خواننده مثلاً تا الان همه ليسانس های GT5 رو gold کرده يا AC brother hood رو تموم کرده ولی مجله رو ميخره به جای نقد اين بازيا تازه داره پيش نمايش ميخونه!
آقا انتقاد من خیلی واضح بود، اگه جوابی دارین که هیچ، ندارین هم که لازم نیست انگ عضو گروهک ضد بازی رایانه رو بهم بچسبونینآقا شما با چه رویی مجله ای رو با قیمت 3500 تومن با خرید دی وی دی اجباری و توی پلمب که حتی نمیشه صفحه هاش رو ورق زد و اونو دید رو با تاخیر چند هفته ای منتشر می کنین؟! با 3500 میشه یه بازی 3 "دی وی دی"ای رو خرید. من که هر وقت رفتم دنیای بازی بخرم بعضی وقت ها گفتم یه بار هم که شده بازی رایانه رو بخرم ببینم چجوریه، اما هر وقت که قیمت گرون و دی دی وی ای که باید برای سود کردن بیشتر شما به ناچار با مجله خرید و پلمبش که حتی اجازه نمیده محتویاتش رو ببینی رو دیدم، از خرید اون حتی واسه یه با هم منصرف شدم![]()
من اومدم از مجله ی توانای با شما انتقاد کردم. این آقا میگه واسه من جالبه شما چطور عضو جدیدین و انتقاد می کنین؟ ببخشید من نمی دونستم که عضوهای جدید حق انتقاد کردن از شما رو ندارن. چون انتقاد برای شما مساوی با تخریب مجله اس و قاعدتا یک عضو جدید هم نمی تونه مجله شما رو بشناسه و برای کتمان ناتوانی خودش قصد تخریب مجله بزرگ بازی رایانه رو داره