بحث پیرامون مجله بازیرایانه

سلام لطفا اگه مطلع شدین که مجله روزه شنبه یا کلا هفته بعد تو فروشگاه ها عرضه می شه روزه قبلش اینجا اعلام کنین ممنون می شم
GOOD LUCK

زمان انتشار مجله هم اینجا اعلام می کنم هم اینکه آدرس نمایندگی هارو برای دوستان تهرانی و شهرستانی می دم که بدونن از کجا مجله رو تهیه کنن ;)

زمان انتشار مجله هم اینجا اعلام می کنم هم اینکه آدرس نمایندگی هارو برای دوستان تهرانی و شهرستانی می دم که بدونن از کجا مجله رو تهیه کنن ;)
بله اگه می شه آدرس نمایندگی های تهران رو بدید تا بفهمیم نزدیک ترین نمایندگی به ما کجاست
چون من بخاطر خریدن مجله باید 1 ساعت تو راه باشم
GOOD LUCK

پس لیست نمایندگی ها چی شد هنوز منتظریما;)
تا چند روز دیگه لیست رو می ذارم.

:(
من موقعی که آخرین شماره 9 بود زنگ زدم گفتم همه شماره ها رو بفرستید ، فقط یه شماره رو پول نگرفتن

خوب این قرار رو هفته پیش گذاشتن که این تخفیف داده بشه. البته فقط برای کسانیکه دوره کامل مجلات رو می خوان.

سلام
واقعا شورش رو در آوردید
دو ماه از شماره قبلی گذشت هنوز شماره جدید نیومده (متاسفم)
چی شد پس خسته شدیم بابا :mad:
امیدوارم الان دیگه همه قبول کرده باشن بازی رایانه دو ماه نامست
یعنی الان هر وقت که بیاد 2 ماه زود تر نباید منتظر شماره بعد باشیم

راست میگه دیگه !
الان مجله ای که مطالبش یک ماه پیش آماده شده ، هنوز نیومده !
(خودتون از یک ماه پیش میگفتید مجله آمادس و فقط میخواد چاپ شه)

کاشکی یه کم با ما همدردی کنید !

نه دیگه آقا فهمیدیم که دو ماه نامست
اشکالی نداره
دو ماه نامه 2 ماه نامست دیگه هر 2 ماه یک بار چاپ می شه
من بخصوص اشتباه کردم که بازی رایانه ماه نامست

اقا این شماره رو بندازین دور بهتره چون مطالب قدیمیه :blushing:واقعا که مجله ضعیفیه البته نسبت به خارجیا میگم و گرنه تو ایران بهترینه و در حد ایران واقعا عالی کار شده ولی گندش رو در اوردید :mad:

اگه این مشکل چاپ این شماره حل بشه، شماره های بعدی به طور مرتب چاپ میشه، یعنی برای دی ماه هم مجله چاپ میشه...
فکر می کنم برای اواسط هفته مجله منتشر بشه چون نسبت به اینکه کار پک کردن و از اینجور ریزه کاریا هنوز مونده فکر نمی کنم برای این هفته بتونیم مجله رو منتشر کنیم ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or