بحث پیرامون مجله بازیرایانه

بازیرایانه خوب دکون باز کردی ها .پارسال گفتی به خاطر (هوی رین)واجبه کنسول بگیرید ماهم رفتیم گرفتیم بعد شما نمره 17 بهش دادید.
امسال رو چه حسابی رتبه اول رو به مورتال کومبت دادید.ترسیدید طرفدارای ایکس باکسیتون کم بشن.#:-s
تا اوجايي كه من اطلاع دارم بازي‌رايانه چيزي به اسم دكان نداره.
بعد از اين به نظر شما بايد چه بازي‌اي اول مي‌شد؟ چون اينطور كه پيداست شما طرفدار يك بازي‌ خاص بودين و از اين نارحتيد كه چرا اين بازي اول نشده، وگرنه مورتال كامبت هم براي 360 و هم براي PS3 مياد.
پس بهتره بگين كه چرا فلان بازي رو اول نكرديد(؟)

وقتی کلی توضیح داده شده تمامی این رده بندی، نمرات و نظرات E3 نظر شخصی تحریریه هست و هیچ ربطی به سطح کیفی بازی در زمان عرضه نداره و وقتی هنوز فرق این دو تا رو نمی دونید ما باید چی کار کنیم. الان بنویسم برید بپرید تو چاه می پرید؟ که به خاطر نظر های شخصی تحریریه رفتید HR خریدید؟

شرمندم که اینو میگم ، اما من دیگه مجله رو نمیخرم ! چون توی این چند وقته کیفیت مجله شماره به شماره کم شده ! کلا تو هر شماره 2 یا نهایتا 3 تا مطلب خوب دیگه دیده میشه ! کلا اصلا حال و هوای قبل رو نداره . خصوصا بعد از اون تغییر استایل !

آخه Twisted metal نمرش 1!!!!!!!چرا؟چون آقا شاکی شده کارگردان دروغ گفته:|
درسته نظر شخصیه تحریریه هست اما دیگه انقدر گند نزنند به فن های بازی... آخه 1!
بعد کی گفته ملت از fallout3 بدشون میمد و تازه new vegas با این که بهتره ولی هنوز قعر نمره هاست
من که دیگه این مجله رو نمیخرم

خوب منم امروز خريدم!

مقالات خيلی جهت دار هستن!

تاخير تو مطالب بيداد ميکنه!

کيفيت نوشته ها پائين اومده!

صفحه بند مجله به معنای واقعی آماتور کار کرده!

خسته کننده ترین بخش مجله 50 بازی برتر E3 بود.
DVD مجله هم در برابر DVD شماره ی 32 بازی نما هیچی نبود.(((کسی DVD شماره ی 32 بازی نما رو اینجا داره؟؟((همونی که روی جلد عکس ماریو رو زده)) واقعا به اون می گفتن DVD.حدود 100 تریلر از بازی ها (بعضی هاشون از E3)توش داشت.
-----------------------------
من خودم طرفدار مجله ی بازی رایانه هستم و به خاطر همین ازش انتقاد می کنم تا بهتر بشه.

در کل چند وقتیه مجلتون در برابر بازی نما(چه از لحاظ مطالب و چه DVD)حرفی برای گفتن نداره.

در کل چند وقتیه مجلتون در برابر بازی نما(چه از لحاظ مطالب و چه DVD)حرفی برای گفتن نداره.

بازينما فقط بلده 10 صفحه داستان بازين بگه صفحه پر کنه!

-------------------------------------------------------------

وقتی ميآن ميگن مجله بد بوده يعنی کلش يا اکثر قسمتاش مطلوب نبوده!

وقتی توی مملکت ما هر کی یه سازی میزنه مطلوب بودن یا نبودن برای هر کسی یه تعریفی داره. الان New Vegas اول می شد یکی خوشش میومد اون یکی بدش میومد. یا شما اومدی میگی صفحه بندی اماتوری شده. حتما باید 4 تا کاریکاتور زشت و بی ربط بزاریم تا قشنگ بشه. صفحه بندی مجله چه تغییر عمده ای کرده که اماتوری شده؟

پ.ن: چه مجله ی بیخودی مطلب 50 تاش که به درد نمی خوره، DVDــیش هم که تکراریه، پوستر هم که عکس منو نزدن پس به درد نمیخوره. من با اینکه هزار ساله بازی رایانه می خرم ولی دیگه نمی خوام بخرم می رم بازینما میخرم.

من می خوام یه مقاله واسه ی مجله ی بازی رایانه بفرستم.صفحه ی اول مجله نوشته((بازی رایانه آماده ی دریافت هر گونه مقاله از سوی خوانندگان است)).

اما من وقتی به آقا یاشار (که همین جا هم از توجشون تشکر می کنم)پیغام خصوصی زدم گفتن زنگ بزنین سر دبیر مجله!

یعنی یک مقاله که میشه راحت با یک ایمیل فرستادش رو باید با سردبیر مجله در میون گذاشته بشه؟؟

((حالا بالاخره میشه من فقط ایمیلش کنم؟؟))

من می خوام یه مقاله واسه ی مجله ی بازی رایانه بفرستم.صفحه ی اول مجله نوشته((بازی رایانه آماده ی دریافت هر گونه مقاله از سوی خوانندگان است)).

اما من وقتی به آقا یاشار (که همین جا هم از توجشون تشکر می کنم)پیغام خصوصی زدم گفتن زنگ بزنین سر دبیر مجله!

یعنی یک مقاله که میشه راحت با یک ایمیل فرستادش رو باید با سردبیر مجله در میون گذاشته بشه؟؟

((حالا بالاخره میشه من فقط ایمیلش کنم؟؟))

ایمیلش کن میخونه آقای عبدالهی

شنیدید میگن بعضی ها گنجشک رو رنگ میکنن و به جای بلبل میفروشن.اما سازندگان این بازی بسیار زیرک ترند چون gears of war 2 رو رنگ کرده اند و به جای یک بازی جدید به فروش برسانند.

این جمله آقا سهیل تو بخش killzone 3 چکار میکنه؟؟!! ازتون استدعا دارم قبل از اینکه مجله رو بدید بیرون یه نیگا سطحی بهش بندازین که این مشکلات پیش نیاد.این هستش قدیمیترین مجله گیم ایران؟اگه تمام صفحه هم این جمله نوشته شده بود من بازم تهییش میکردم.چرا؟چون عین pes که هر سال ایراداتش بیشتر میشه و چون من فنشم بازم میگیرمش بدجوری علاقه به بازیرایانه و مجلش دارم.از اولین شمارش هم همشونو دارم.امیدوارم این اشتباهات دیگه بوجود نیاد که بعید میدونم.با آرزوی موفقیت برای تک تک تهیه کنندگان مجله>:d<

فقط اگه میشه این شماره رو هر چقدر که میشه تاخیر بدید.اما مستقیم بروید سراغ Gamescom.

اگه یکی بینشون تاخیر بیفته نزدیکای TGS باید مقاله های Gamescom رو بخونیم!

الان که Gamescom برگزار شده به تحریریه بگید که مقاله هاشون رو راجع به Gamescom بنویسند..تصاویر گرفته شده توسط آقای عبدالهی ها هم که تا حالا باید ادیت شده باشند.پس دیگه چی باقی مونده که نمیخواین این شماره درباره ی Gamescom باشه؟

شنیدید میگن بعضی ها گنجشک رو رنگ میکنن و به جای بلبل میفروشن.اما سازندگان این بازی بسیار زیرک ترند چون gears of war 2 رو رنگ کرده اند و به جای یک بازی جدید به فروش برسانند.

این جمله آقا سهیل تو بخش killzone 3 چکار میکنه؟؟!! ازتون استدعا دارم قبل از اینکه مجله رو بدید بیرون یه نیگا سطحی بهش بندازین که این مشکلات پیش نیاد.این هستش قدیمیترین مجله گیم ایران؟اگه تمام صفحه هم این جمله نوشته شده بود من بازم تهییش میکردم.چرا؟چون عین pes که هر سال ایراداتش بیشتر میشه و چون من فنشم بازم میگیرمش بدجوری علاقه به بازیرایانه و مجلش دارم.از اولین شمارش هم همشونو دارم.امیدوارم این اشتباهات دیگه بوجود نیاد که بعید میدونم.با آرزوی موفقیت برای تک تک تهیه کنندگان مجله>:d<
دوست عزيز فكر مي‌كنم شما جمله رو درست متوجه نشدين.
منظور ايشان اين بوده كه بازي كيلزون3 همون GeoW2 هست با يك‌سري تغييرات

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or