بحث پیرامون مجله بازیرایانه

يه انتقاد شديد ميشه بکنم؟ :d

الان ما داريم ميريم تو شهريور E3 هم خرداد برگزار شده يعنی با 3 ماه تاخير داريد نسخه E3 رو ميديد!
الان همه ديگه هر چی تو E3 اتفاق افتاده همه ميدونن بهتر نبود به جای اين کار يه شماره معمولی ميزديد و توش به نقد بازيای تير و مرداد ميپرداختيد؟

دو تا نکته هست:

1. اصولا همه به اینترنت دسترسی ندارن و عده زیادی از مخاطب های مجله منبعشون مجله هست. حالا شما ها خودتون رو نبینید بقیه رو هم در نظر بگیرید.
2. کافی بود شماره E3 نزنیم حالا خر بیار باقالی بار کن:دی

تبریک میگم بهترین مجله تو 6-7 شماره اخیر به نظر من . تریلر ها همه خوب بودن و دی وی دی سالم بود!!! مطالب مجله هم مفید بود.خسته نباشید

BAX

تبریک میگم بهترین مجله تو 6-7 شماره اخیر به نظر من . تریلر ها همه خوب بودن و دی وی دی سالم بود!!! مطالب مجله هم مفید بود.خسته نباشید

موافقم با این که هیچ نقدی ( بازی های منتشر شده ) در کار نبود ولی مجله جذاب بود و اکثر ویدئو ها هم جالب بودند . b-)
نظر شخصی من اینه که یکی از شماره های خوب بازی رایانه بود و ارزش 3500 رو داشت . ;)

موافقم با این که هیچ نقدی ( بازی های منتشر شده ) در کار نبود ولی مجله جذاب بود و اکثر ویدئو ها هم جالب بودند . b-)
این شماره ویژه ی E3 2010 و بخش های دیگه ی مجله حذف شده بودن .
از شماره ی 38 مجله دوباره به روال عادی برمیگرده .

واقعا باید تبریک گفت.>:d<
اول که مجله را گرفتم و دیدم صفحات کم شده و هیچ نقدی از بازی ها نیست خیلی ناراحت شدم ولی وقتی مجله را دقیق تر خوندم نظرم کاملا عوض شد.(فقط بر عکس همیشه این دفعه کیفیت دی وی دی خیلی خوب نبود)

در کل Exellent :)

من امروز به یه چیزی در مجله برخوردم که جهت یادآوری میگم .
در اولین مقاله به قلم آقای کیانوش کنی اشاره شده که بازی twisted metal بعد از ده سال غیبت به دنیای بازی های رایانه ایی بازگشته است .
فکر کنم ایشون آخرین نسخه از این بازی با عنوان twisted metal : head on که در سال 2005 برای psp منتشر شده بود را فراموش کرده اند .

متاسفم که اینو مینویسم!
ولی:

این مطالب اقای کنی هنوز که هنوز به طرز فجیعی جانب گرایانس! حالا خوبه این دفعه پرس کنفرانس ها رو آقای دشتی نوشته بودن:d

تو اون مقاله ی ایشون در مورد e3 هم این مطلب به وضوح به چش میاد!

بازیرایانه خوب دکون باز کردی ها .پارسال گفتی به خاطر (هوی رین)واجبه کنسول بگیرید ماهم رفتیم گرفتیم بعد شما نمره 17 بهش دادید.
امسال رو چه حسابی رتبه اول رو به مورتال کومبت دادید.ترسیدید طرفدارای ایکس باکسیتون کم بشن.#:-s

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or