با سلام به همه بچه ها
ببخشید من یه گله داشتم نمیدونم اینجا جاش هست یا نه؟
ولی میخواستم بگم یه 2 یا 3 هفته پیش بود که بسته ای که از مغازه بازی رایانه سفارش داده بودم دستم رسید(شامل بازی بیز 10 و E3 2010 و 2تا چیزه دیگه که حالا ربطی نداره).خیلی با هیجان رفتم سراغ پک E3 دی وی دی 1 رو گذاشتم اولش یکم مشکل داشت خیلی دیر میومد بالا ولی گفتم اشکال نداره بعد که زدم رو پارت 1 کنفرانس ماکروسافت انواعو اقسام مشکلات پیش اومد بعضی مواقع صذا قطع میشد بعضی مواقع کلا ایست میکر فیلم و... . گفتم اشکال نداره بقیه شون حتما درستن ولی پارت 2 که رسیدم دیدم اصلا نمیتونم بزنم بره جلو گفتم اشکالی نداره همینجوری نگاه میکنم که یه دفه وسط فیلم صفحه سیاه شد و دیگه چیزی نیومد چند بارم امتحان کردم ولی دقیقا سر همون تایم وایمیسته.افتضاح جایی که میبینی 2تا پارت بعدی اصلا صدا ندارن!!!!!!!!!!!!!!

واسه کنفرانس سونی هم همین اتفاقا اوفتاد که البته توی اون وضع بدتر بود و کلا 3تا از پارتا صدا نداشتن و به همین خاطر اصلا دیگه نگاهم نکردمش.کاملا واضح که مشکل از کامپیوتر بنده نیست و مشکل از بد و سریع رایت زدن دی وی دی ها هست.
میخواستم ببینم واسه بقیه هم همین اتفاق افتاده یا نه؟
من الان باید چیکارکنم؟خیلی ناراحت شدم وقتی دیدم مجله ای که خیلی دوسش دارم اینجوری سفارشاتو تحویل میده(البته شاید شانسه ما بوده

)من بابته این مجموعه 10000تومن پول دادم(بماند که خیلی از تریلراتون هم تکراری بود یعنی تو دی وی دی های بعدی هم بودن

)
من فقط میخواستم بهتون بگم خواهشا کیفیت کارتونو بالا ببرین.
جایه دیگه ای رو نمیدونستم که برم بگم.البته خیلی دوست داشتم اینو به دیگران هم بگم که ببینم بقیه هم همین مشکل رو داشتن یا نه؟؟!!
قصدم اصلا خراب کردن یا ضربه زدن نیست چون همه میدونن که شما و مجله همکارتون دوتا از بهترین مجلات ایران هستین که کارای بزرگی انجام دادین پس خواهشا ناراحت نشین.