بحث پیرامون مجله بازیرایانه

سلام . شماره E3 کی می آد .;)
بابا گیمز کام هم داره شروع می شه ! بجنبین دیگه ! :d
این شماره خدا کنه DVD تون فقط نمایش باشه .
سرییییییییییییییییییییییییییییییییع !:-*

ولی جدا فکر کنم تیراژ مجلتون واسه این شماره زیاد شده.

از جلوی هر کیوسک رد می شدم یه 7 8 تایی از مجلتون داشت:d
------------------
واسه ویژه نامه E3 هم که بهتره DVD تون کامل کامل باشه(مخصوصا کنفرانس ها);)
چون بازی نما هم ویژه نامه زده(مگه نمیخواین رقابت کنین؟:-/:d)

با سلام به همه بچه ها
ببخشید من یه گله داشتم نمیدونم اینجا جاش هست یا نه؟
ولی میخواستم بگم یه 2 یا 3 هفته پیش بود که بسته ای که از مغازه بازی رایانه سفارش داده بودم دستم رسید(شامل بازی بیز 10 و E3 2010 و 2تا چیزه دیگه که حالا ربطی نداره).خیلی با هیجان رفتم سراغ پک E3 دی وی دی 1 رو گذاشتم اولش یکم مشکل داشت خیلی دیر میومد بالا ولی گفتم اشکال نداره بعد که زدم رو پارت 1 کنفرانس ماکروسافت انواعو اقسام مشکلات پیش اومد بعضی مواقع صذا قطع میشد بعضی مواقع کلا ایست میکر فیلم و... . گفتم اشکال نداره بقیه شون حتما درستن ولی پارت 2 که رسیدم دیدم اصلا نمیتونم بزنم بره جلو گفتم اشکالی نداره همینجوری نگاه میکنم که یه دفه وسط فیلم صفحه سیاه شد و دیگه چیزی نیومد چند بارم امتحان کردم ولی دقیقا سر همون تایم وایمیسته.افتضاح جایی که میبینی 2تا پارت بعدی اصلا صدا ندارن!!!!!!!!!!!!!!:(:(:(([-( واسه کنفرانس سونی هم همین اتفاقا اوفتاد که البته توی اون وضع بدتر بود و کلا 3تا از پارتا صدا نداشتن و به همین خاطر اصلا دیگه نگاهم نکردمش.کاملا واضح که مشکل از کامپیوتر بنده نیست و مشکل از بد و سریع رایت زدن دی وی دی ها هست.
میخواستم ببینم واسه بقیه هم همین اتفاق افتاده یا نه؟
من الان باید چیکارکنم؟خیلی ناراحت شدم وقتی دیدم مجله ای که خیلی دوسش دارم اینجوری سفارشاتو تحویل میده(البته شاید شانسه ما بوده:()من بابته این مجموعه 10000تومن پول دادم(بماند که خیلی از تریلراتون هم تکراری بود یعنی تو دی وی دی های بعدی هم بودن[-()
من فقط میخواستم بهتون بگم خواهشا کیفیت کارتونو بالا ببرین.
جایه دیگه ای رو نمیدونستم که برم بگم.البته خیلی دوست داشتم اینو به دیگران هم بگم که ببینم بقیه هم همین مشکل رو داشتن یا نه؟؟!!
قصدم اصلا خراب کردن یا ضربه زدن نیست چون همه میدونن که شما و مجله همکارتون دوتا از بهترین مجلات ایران هستین که کارای بزرگی انجام دادین پس خواهشا ناراحت نشین.

با سلام به همه بچه ها
ببخشید من یه گله داشتم نمیدونم اینجا جاش هست یا نه؟
ولی میخواستم بگم یه 2 یا 3 هفته پیش بود که بسته ای که از مغازه بازی رایانه سفارش داده بودم دستم رسید(شامل بازی بیز 10 و E3 2010 و 2تا چیزه دیگه که حالا ربطی نداره).خیلی با هیجان رفتم سراغ پک E3 دی وی دی 1 رو گذاشتم اولش یکم مشکل داشت خیلی دیر میومد بالا ولی گفتم اشکال نداره بعد که زدم رو پارت 1 کنفرانس ماکروسافت انواعو اقسام مشکلات پیش اومد بعضی مواقع صذا قطع میشد بعضی مواقع کلا ایست میکر فیلم و... . گفتم اشکال نداره بقیه شون حتما درستن ولی پارت 2 که رسیدم دیدم اصلا نمیتونم بزنم بره جلو گفتم اشکالی نداره همینجوری نگاه میکنم که یه دفه وسط فیلم صفحه سیاه شد و دیگه چیزی نیومد چند بارم امتحان کردم ولی دقیقا سر همون تایم وایمیسته.افتضاح جایی که میبینی 2تا پارت بعدی اصلا صدا ندارن!!!!!!!!!!!!!!:(:(:(([-( واسه کنفرانس سونی هم همین اتفاقا اوفتاد که البته توی اون وضع بدتر بود و کلا 3تا از پارتا صدا نداشتن و به همین خاطر اصلا دیگه نگاهم نکردمش.کاملا واضح که مشکل از کامپیوتر بنده نیست و مشکل از بد و سریع رایت زدن دی وی دی ها هست.
میخواستم ببینم واسه بقیه هم همین اتفاق افتاده یا نه؟
من الان باید چیکارکنم؟خیلی ناراحت شدم وقتی دیدم مجله ای که خیلی دوسش دارم اینجوری سفارشاتو تحویل میده(البته شاید شانسه ما بوده:()من بابته این مجموعه 10000تومن پول دادم(بماند که خیلی از تریلراتون هم تکراری بود یعنی تو دی وی دی های بعدی هم بودن[-()
من فقط میخواستم بهتون بگم خواهشا کیفیت کارتونو بالا ببرین.
جایه دیگه ای رو نمیدونستم که برم بگم.البته خیلی دوست داشتم اینو به دیگران هم بگم که ببینم بقیه هم همین مشکل رو داشتن یا نه؟؟!!
قصدم اصلا خراب کردن یا ضربه زدن نیست چون همه میدونن که شما و مجله همکارتون دوتا از بهترین مجلات ایران هستین که کارای بزرگی انجام دادین پس خواهشا ناراحت نشین.

دوست عزیز. اولاً اینکه این پکیج ها رو سایت بازیرایانه ارائه میده و ربطی به مجله نداره. دوماً توی سایت بازیرایانه مطرح کن تا مسئولین رسیدگی کنن.

سلام لطفا یک فکری به وضع dvd مجله بکنید این دومین بار متوالی هست که خراب هست. به دکه هم میگم میگه به من مربوط نیست همینه که هست!و اینکه هیچ کس جواب گو نیست بده .این که خرابن یک دفعه ادم میگه اتفاقه ولی چند بار...

سلام لطفا یک فکری به وضع dvd مجله بکنید این دومین بار متوالی هست که خراب هست. به دکه هم میگم میگه به من مربوط نیست همینه که هست!و اینکه هیچ کس جواب گو نیست بده .این که خرابن یک دفعه ادم میگه اتفاقه ولی چند بار...

از بابت مشکلات DVD از شما و همه ی دوستان عذر می خواهیم ولی کاری از دست ما هم بر نمیاد. اتفاقا این بار دقیقا به خاطر وضع DVD های شماره های قبل، دست به کار شدیم و شرکت طرف قرار دادمون رو عوض کردیم که نتیجه ش این شد (از قبلی بد تر بود!!).
تا الان چندین جای مختلف کار کردیم و هر کدوم یه بلایی سر مجله آوردن. اون از چاپخونه که الف ها رو نابود کرد و اینم از شرکت DVD جدید که قرار بود از DVD ساز شماره قبل بهتر باشه...

این شماره بی کیفیت ترین شماره ای بود که تاحالا دیدم.
هم دی وی دی خراب بود هم مجله الف نداشت.مجله من هم 5 صفحه وسطشو پاره کرده بودن...
اونم که از پوسترش.آخه marvel vs capcom چیه که ازش پوستر میزنین...:-&
در مورد پکیج e3 2010 هم که کلی اعصابم خرد شد.مهمترین قسمت کنفرانس مایکروسافت که توش mgs rising و geow 3 رو نشون میداد خراب بود...)x

خواهش میکنم یه فکر اساسی واسه این اشتباهات خانمان برانداز نوشتاریتون بکنین خیلی داره خنده دار میشه آخه SOLID کجا OLID کجا !!!!!
خود شما داريد مي‌گيد كه اشتباه. غلط املايي هم نيست كه اينطوري بزرگش مي‌كنيد.
يك اشتباه بوده كه همگي مرتكب اشتباه مي‌شيم.

نمیدونم این مساله گفته شده سا نه اما بهر حال میگم این دیگه یه اشتباه کوچیک و ساده نیست بهش میگن فاجعه!
سبک بازی ها رو فقط نگاه کنید:
XCOM:سبک استراتژی
Dead Rising 2:سبک Adventure
Monster Hunter tri: سبک Action
Sniper:Ghost Warrior: سبک Adventure
از همه مسخره و ضایع تر:
Tropico 3 Absolute power: سبک 2D Platformer
Left 4 Dead 2:Passing : سبک Adventure
Singularity: سبک Adventure
یا اینجا که همه چی با هم قاطی شده:
Iron man 2: سبک Racing
Modnation Racers : سبک Action Role-Playing
انصافا باید بگم بازیرایانه توی چنین اشتباهی سرآمد هر مجله دیگری هست اگه یه مجله نوپا از این مشکلات داشت قابل بخشش بود اما برای بازیرایانه نه!
دی وی دی هم که برای من کلا کار نکرد ، مساله الف ها هم که چشم آدم رو درمیاورد و خواننده رو از خوندن زده میکرد! من ترجیح میدم مجله با همون تاخیر قبلی منتشر بشه اما از لحاظ این چنین اشتباهاتی مصون بمونه.

sample%2037%20A.gif

خیلی عالی شد . یعنی واقعا سرعت عملتون خوب شده .
فقط میشه لیست نمایندگیهاتون که زودتر مجله را پخش میکنن بدید .
چون من قبلا از وست گیم آریاشهر میگرفتم و الان جمع کرده رفته .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or