بحث پیرامون مجله بازیرایانه

شماره 36 مجله بازی رایانه

Bazirayaneh_1279632939_bazyrayaneh%2036.jpg

مجله هم طی دو روز آینده تو نمایندگی ها موجود هست.

واقعا این دفعه طوفان به پا کردید . فکر کنم بعد از مدت ها اولین باره که مجله قراره با این اختلاف زمانی کم نسبت به شماره قبلی بیاد بیرون .
راستی این ویژه نامه E3 هست ؟

واقعا این دفعه طوفان به پا کردید . فکر کنم بعد از مدت ها اولین باره که مجله قراره با این اختلاف زمانی کم نسبت به شماره قبلی بیاد بیرون .
راستی این ویژه نامه E3 هست ؟
نه این شماره وِیژه نامه E3 نیست و شماره بعدی مربوط به E3 میشه. البته مطمئن باشید که شماره بعد خیلی سریع تر از اون چیزی که فکرش رو می کنید حاضر میشه:دی

والا نمایندگی ها که تا روز شنبه هم کاملا اظهار بی اطلاعی میکردن ( هر دو نمایندگی اریاشهر ) . بگذریم من دیروز از کیوسک ها تهیه کردم ولی یه مشکل داره . توی نقد اکثر بازی ها حرف الف چاپ نشده . نمیدونم بقیه دوستان هم این مشکل را دارن ؟
راستی چرا نقد peace walker تو این شماره نبود . دو ماهه بازیش اومده .

والا نمایندگی ها که تا روز شنبه هم کاملا اظهار بی اطلاعی میکردن ( هر دو نمایندگی اریاشهر ) . بگذریم من دیروز از کیوسک ها تهیه کردم ولی یه مشکل داره . توی نقد اکثر بازی ها حرف الف چاپ نشده . نمیدونم بقیه دوستان هم این مشکل را دارن ؟
راستی چرا نقد peace walker تو این شماره نبود . دو ماهه بازیش اومده .

درسته.

حرف الف "ا" بسیار کمرنگه و تقریبا میشه اسمشو چاپ نشده گذاشت!

مشکل حرف الف به شاهکار چاپخونه بر می گرده که الف ها رو کم رنگ زدن. هیچ خسارتی با ما ندادن و عذر خواهی خاصی هم نکردن و در نتیجه متاسفانه مجبور شدیم با همین وضع پخش کنیم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or