بحث پیرامون مجله بازیرایانه

تعداد صفحات این تاپیک زیاد بود نتونستم (در صورت وجود) آدرسی برای تهیه مجله بازی رایانه پیدا کنم... :( اگر یکی از دوستان لطف کنه بگه از کجا می تونم این مجله رو بخرم ممنون میشم (ترجیحا شرق تهران) :-/

اقا این پوستر مجله ( که Crysis 2 هست) برای من خراب بود خیلی حالمو گرفت ! =((
میخوام علت رو جویا بشم و راهی نداره یه پوستر جدید بگیرم ؟!؟
پوستری که من دارم خرابه نمیدونم چطوری توصیفش کنم :d
بد چاپ شده و انگار دو تا عکس کنار همدیگه هستن و کلا ماته...

آخرین ویرایش:
فکر کنم برای شما 3 بعدی چاپ کردن !! :d
نیاز به عینک مخصوص داری برای دیدن !

• Like
Reactions: Fenris Wolf
داداش تو این مملکت شما چک برگه ایه زیر 1 ملیون داشته باشی پاسگاه میگه به ما ربطی نداره شما پوسترت بد چاپ شده میخوای علت رو جویا بشی؟:d علتش اینه که کارگر بالا سر دستگاه چاپ که مجله شما از اون بیرون اومده دستش تو بینیش بوده و حواسش پرت شده همین:b-)

اخه قبلا هم این مشکل برای من سر پوشتر GOW بازی رایانه (تابستون پارسال) پیش اومد ولی چون اونو داشتم دیگه اعتراضی نکردم...
واقعا برای من جای تاسف داره که یکی از بهترین مجله های بازی ایران این چنین مشکلاتی داشته باشه...

اخه قبلا هم این مشکل برای من سر پوشتر GOW بازی رایانه (تابستون پارسال) پیش اومد ولی چون اونو داشتم دیگه اعتراضی نکردم...
واقعا برای من جای تاسف داره که یکی از بهترین مجله های بازی ایران این چنین مشکلاتی داشته باشه...
شما بهتره زیاد تاسف نخورید برای مجله چون یه همچین مواردی اون هم با امار خیلی پایین اصلا به مجله ربطی نداره بلکه به چاپخونه ی افتضاحی ربط داره که متاسفانه همین یکی هست که توی کل این کشور به این با شکوهی روی این جنس کاغذ چاپ می کنه

این مشکلات برای همه نشریه ها پیش میاد البته . روزنامه های پرتیراژی مثل همشهری و خبر ورزشی هم بعضی موقع ها میبینید یکی 2 صفحش اینطوری در میاد ! پوستر Halo Reach دفعه ی پیش منم اینطوری بودش ! منتها چون یه مجله دیگه زده بودش چندان پیگریش نشدم :دی .

resistance 3 قراره سال 89 بیاد که اسمش تو لیسته ؟ به اضافه کلی بازی دیگه که همشون 90 میان .

حضور Resistance 3 در غیاب MK9 و Gears 3 یکی از ایرادات لیسته که به شماره ی قبل محدود میشه و توضیحش رو قبلا دادم. کلا توی انتخاب بهترین های سال پیش و سایر انتخاب های شماره قبلی، هیچ نظر گیری و هماهنگی بین کل بچه ها نشد و خیلی از گزینه ها خیلی شتاب زده انتخاب شدن. (بنده خدا کسری که کم مونده بود سر همون 50 بازی بره دفتر مجله رو Fatality کنه!)
به امید خدا از شماره ی بعدی دیگه همه کار ها به صورت تیمی انجام شده و شاهد مسائل این چنینی و یا فجایعی در حد کاندید "نا امید کننده ترین" شدن برای Modern Warfare 2 نخواهیم بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or