Silenthill_ir
کاربر سایت
بی زحمت از این چیزا نذارید تاپیک سنگین میشه!
یه thumbnail ی ، لینکی چیزی میذاشتی!![]()
چشم اینم لینک http://suprfile.com/src/1/44786rr/5
بی زحمت از این چیزا نذارید تاپیک سنگین میشه!
یه thumbnail ی ، لینکی چیزی میذاشتی!![]()
بابا یکی به من بگه چطوری میشه مجله رو به صورت آن لاین خرید!!!!!!!!!:confused:![]()
تو شهر ما از این چیزا نمیاد![]()
![]()
![]()
![]()

نمایندگی کرمانشاه رو میزاری؟!
قبلا ها یه شماره گرفته بودم از دفتر مجله ولی هر چی زنگ میزدم کسی جواب نمیداد!!![]()

پس اگه میشه بگین این شماره جدید هم کی میاد
من چند شب پیش خواب دیدم 14 هم میاد![]()
امیدوارم همینطور باشه
GOOD LUCK
نمایندگی کرمانشاه رو میزاری؟!
قبلا ها یه شماره گرفته بودم از دفتر مجله ولی هر چی زنگ میزدم کسی جواب نمیداد!!![]()

مگه آدم تو خواب ببینه که این بازی رایانه سر موقع منتشر میشه !من چند شب پیش خواب دیدم 14 هم می
امین برای نمایندگی کرمانشاه با این شماره تماس بگیر.
4292576-0831 آقای فرامرزی
راستی با همین شماره قبلا تماس می گرفتی کسی جواب نمی داد؟
طبق لیستی که من دارم تو کرمانشاه فقط 1 نماینده داریم که شماره رو دادم![]()
اگه باز مشکلی بود بگو![]()
من چند ماه پیش تماس گرفتم الان شبه دیگه مگه نه زنگ میزدم زنگ میزنم بعدا خبرش رو میدمسحر خانوم من یه سوال داشتم که بهزاد جان جواب نداد اگه میشه شما جواب بده. :biggrin1:
این بازی رایانه تیراژش چقدره ؟ :confused:
(اگه نمیشه گفت ، بیزحمت بگو "نمیشه گفت" تا ما اینجا تو خماری نمونیم! :biggrin1: )
بهزاد احتمالا شوخی کرده :biggrin1: همچین چیزی قرار نبود، فقط اینکه اگه مشکلی پبش نیاد اواسط آذر مجله میاد.بعد بهزاد می فرمود که قراره 2 تا شماره توی آذر بدید ..... این قضیه منتفی شد ؟ :confused:
چقدر اختلاف زمانی هست بین زمانی که شما مطلبی رو مینویسید ، و ماهنامه با اون مطلب منتشر میشه ؟ :confused:

نه متاسفانه آدرس ندارم:confused:سلام.
بله دقیقا همین شماره بودمن چند ماه پیش تماس گرفتم الان شبه دیگه مگه نه زنگ میزدم زنگ میزنم بعدا خبرش رو میدم
میگم ادرسش رو ندارین؟!
در ضمن ممنونم!
بای
بعد بهزاد می فرمود که قراره 2 تا شماره توی آذر بدید ..... این قضیه منتفی شد ؟
بهزاد احتمالا شوخی کرده همچین چیزی قرار نبود، فقط اینکه اگه مشکلی پبش نیاد اواسط آذر مجله میاد.
این بازی رایانه تیراژش چقدره ؟
(اگه نمیشه گفت ، بیزحمت بگو "نمیشه گفت" تا ما اینجا تو خماری نمونیم! )
دستت درد نکنه !راستش من نمی دونم
ای جان!والا من نمیدونم که میشه تیراژو گفت یا نه
میپرسم اگه گفتن بگو میگم !
بهزاد احتمالا شوخی کرده همچین چیزی قرار نبود، فقط اینکه اگه مشکلی پبش نیاد اواسط آذر مجله میاد.
خوب مصلما هدف اینه که مطالبی که نوشته می شه با زمان انتشار مجله اختلاف زیادی نداشته باشه اما بعضی اوقات متاسفانه این زمان زیاد میشه