بحث پیرامون مجله بازیرایانه

بابا یکی به من بگه چطوری میشه مجله رو به صورت آن لاین خرید!!!!!!!!!:confused: :(
تو شهر ما از این چیزا نمیاد :( :( :(( :((

فروش آنلاین نداریم، بهترین راه اینه که مشترک بشی تا مجله برات فرستاده بشه.

یه کار دیگه هم میشه کرد به من بگو تو چه شهری هستی تا من ببینم تو اون شهر نمایندگی فروش داریم یا نه. اگه نمایندگی داشتیم آدرس می دم می تونی هر شماره که چاپ میشه بری از اونجا تهیه کنی.

نمایندگی کرمانشاه رو میزاری؟!
قبلا ها یه شماره گرفته بودم از دفتر مجله ولی هر چی زنگ میزدم کسی جواب نمیداد!!;)

امین برای نمایندگی کرمانشاه با این شماره تماس بگیر.

4292576-0831 آقای فرامرزی

راستی با همین شماره قبلا تماس می گرفتی کسی جواب نمی داد؟

طبق لیستی که من دارم تو کرمانشاه فقط 1 نماینده داریم که شماره رو دادم ;)
اگه باز مشکلی بود بگو ;)

سحر خانوم من یه سوال داشتم که بهزاد جان جواب نداد اگه میشه شما جواب بده. :biggrin1:

این بازی رایانه تیراژش چقدره ؟ :confused:
(اگه نمیشه گفت ، بیزحمت بگو "نمیشه گفت" تا ما اینجا تو خماری نمونیم! :biggrin1: )

بعد بهزاد می فرمود که قراره 2 تا شماره توی آذر بدید ..... این قضیه منتفی شد ؟ :confused:

چقدر اختلاف زمانی هست بین زمانی که شما مطلبی رو مینویسید ، و ماهنامه با اون مطلب منتشر میشه ؟ :confused:

من چند شب پیش خواب دیدم 14 هم می
مگه آدم تو خواب ببینه که این بازی رایانه سر موقع منتشر میشه ! :p
(البته این چیزی رو عوض نمیکنه و بازی رایانه چه دیر منتشر شه ، چه زود ، ما دوستش داریم ! )

راستی سحر خانوم به سهیل منصوری هم سلام برسون ، از طرف من بگو خیلی چاکریم ! )
موفق و پیروز باشید /.

امین برای نمایندگی کرمانشاه با این شماره تماس بگیر.

4292576-0831 آقای فرامرزی

راستی با همین شماره قبلا تماس می گرفتی کسی جواب نمی داد؟

طبق لیستی که من دارم تو کرمانشاه فقط 1 نماینده داریم که شماره رو دادم ;)
اگه باز مشکلی بود بگو ;)

سلام.
بله دقیقا همین شماره بود;) من چند ماه پیش تماس گرفتم الان شبه دیگه مگه نه زنگ میزدم زنگ میزنم بعدا خبرش رو میدم
میگم ادرسش رو ندارین؟!
در ضمن ممنونم!
بای

سحر خانوم من یه سوال داشتم که بهزاد جان جواب نداد اگه میشه شما جواب بده. :biggrin1:

این بازی رایانه تیراژش چقدره ؟ :confused:
(اگه نمیشه گفت ، بیزحمت بگو "نمیشه گفت" تا ما اینجا تو خماری نمونیم! :biggrin1: )

راستش من نمی دونم :biggrin1:

بعد بهزاد می فرمود که قراره 2 تا شماره توی آذر بدید ..... این قضیه منتفی شد ؟ :confused:
بهزاد احتمالا شوخی کرده :biggrin1: همچین چیزی قرار نبود، فقط اینکه اگه مشکلی پبش نیاد اواسط آذر مجله میاد.

چقدر اختلاف زمانی هست بین زمانی که شما مطلبی رو مینویسید ، و ماهنامه با اون مطلب منتشر میشه ؟ :confused:

خوب مصلما هدف اینه که مطالبی که نوشته می شه با زمان انتشار مجله اختلاف زیادی نداشته باشه اما بعضی اوقات متاسفانه این زمان زیاد میشه ;)

بعد بهزاد می فرمود که قراره 2 تا شماره توی آذر بدید ..... این قضیه منتفی شد ؟

بهزاد احتمالا شوخی کرده همچین چیزی قرار نبود، فقط اینکه اگه مشکلی پبش نیاد اواسط آذر مجله میاد.

من کی گفتم قراره 2 شماره توی آذر بیاد !؟
اون موقه که من اینو گفتم هنوز اوایل آبان بودیم که من گفتم اگه مشکلی پیش نیاد تا آخر آذر 2 شماره ی دیگه میاد
یعنی یدونه آخر آبان و یدونه هم آخر آذر
که فعلا شماره ی آبان به آبان ماه نرسید و توی آذر منتشر میشه و طبیعتا شماره ی آذر هم میره برای دی :)

این بازی رایانه تیراژش چقدره ؟
(اگه نمیشه گفت ، بیزحمت بگو "نمیشه گفت" تا ما اینجا تو خماری نمونیم! )

والا من نمیدونم که میشه تیراژو گفت یا نه
میپرسم اگه گفتن بگو میگم !

راستش من نمی دونم
دستت درد نکنه !
باز شما یه جوابی دادی ! :biggrin1:

والا من نمیدونم که میشه تیراژو گفت یا نه
میپرسم اگه گفتن بگو میگم !
ای جان!
دمت گرم حتما بپرس!

بهزاد احتمالا شوخی کرده همچین چیزی قرار نبود، فقط اینکه اگه مشکلی پبش نیاد اواسط آذر مجله میاد.
خوب مصلما هدف اینه که مطالبی که نوشته می شه با زمان انتشار مجله اختلاف زیادی نداشته باشه اما بعضی اوقات متاسفانه این زمان زیاد میشه

آخه میگفت ما یک شماره جلوییم و مثلا الان ، که شماره ی 14 آمادس ، شماره ی 15 هم آمادس و شما الان دارین مطالب 16 رو می نویسید! :eek:
البته عین حرفش این نبود ولی یه همچین چیزایی بود.... ;)
لحن شوخی هم نداشت... :confused:
=============================================
ویرایش:
الان صفحه ریفرش شد فهمیدم بی دقتی از من بوده !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or