بحث پیرامون مجله بازیرایانه

سلام
من فكر كنم حدود 1 هفته ميشه كه از اين كيوسك روزنامه فروشي به يه كيوسك ديگه ميرم ميگم آقا مجله بازي رايانه داريد؟يكي ميگه نه يه نفر ديگه مي گه تموم شده يكي ديگه يه جوري چشماش گرد ميشه و به من نگاه ميكنه انگار من فحش بدي دادم!!:cheesygri
خلاصه يه نمايندگي فروش مجله توي رشت هم بديد;)

پيشنهاد

نوشته شده توسط alip30:
بابا ما كه شهرستان هستيم از كجا ميتونيم اين مجله رو گير بياريم؟
اينجا همش يه شماره مياد كه اونم خوب براي يه شهر 200000 نفري چيزي نيست كه
من شما رو نميدونم كدوم شهرستان هستين ولي توشهرستان ما سر وقت (فوقش 1 روز تاخير )
مياد البته نه يكي دوتا . هردفعه حدودا 60 . 70 تا مياره(البته همه روزنامه فروشي هاي ما ميارن ولي من هميشه از يه جا ميگيرم)
به نظر من هم بهتره حداقل تو مراكز استانها نمايندگي داشته باشن تا به شهرستان هاي اون استان به طور خوبي پخش بشه!!!!!!!!!!!!;)

منم ميگم پوسترش افتض بود درحالي كه ميشد يه عكس ديگه از ابليويون رو گذاشت(مثلا عكسي رو كه يارو با زره و شمشير وايستاده) اين عكس هم جالب نبودن اين شماره رو تكميل كرد

فقط يه سوال طرح رو جلد و پوستر بعدي برا كدوم بازي ها هستن؟

هر كسي يه سليقه اي داره،به نظر من كه پوسترش خوب بود ولي نه به خوبي پوستر هاي قبلي;)
تا آخرين لحظه مشخص نيست كدوم عكس بازي ها رو پوستر مي كنن
درسته که چسب مجله چندان تعریفی نداره ، ولی
من خودم الان 8 شماره از مجله رو دارم و هیچکدومش 1 برگ جدا شده یا پاره هم نداره
در ضمن ، مجله در حالت عادی ورقه هاش پاره نیست ، در اثر ورق زدن (البته از نوع خشنش) صفحات جدا میشن
بهزاد جان
منم تمام شماره هي بازي سنتر رو دارم و هيچكدومشون پاره يا جدا نشده ولي براي اولين واسه همين شماره آخر دوتا از برگه هاش جدا شد. هويجور الكي :confused:

بچه ها
دمشون گرم بچه هاي گل بازي رايانه.اين بار مجله داره سر وقتش داره منتشر ميشه
شايدهم مرداد منتشر بشه،ولي همين هم خيلي خبر خوبيه
84.gif
84.gif
84.gif
84.gif

بچه ها متشكريم،بچه ها متشكريم،بچه ها متشكريم،بچه ها متشكريم
92.gif

16.gif
16.gif
16.gif

هزاد جان
منم تمام شماره هي بازي سنتر رو دارم و هيچكدومشون پاره يا جدا نشده ولي براي اولين واسه همين شماره آخر دوتا از برگه هاش جدا شد. هويجور الكي
ببینم برای شما هم صفحات گاد آف وار جدا شد؟
مال منم هیچوقت اینطور نبود.ولی این دوتا صفحه خیلی راحت افتاد!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or